Board index Arhiva Podrum

Evropsko prvenstvo u rukometu za žene - Srbija 2012

Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za žene - Srbija 2012

Postby Napredpartizan » 16 Dec 2012, 16:28

ИвицаКраљ25 wrote:Треба да ценимо ово 4. место, али има смисла ово што Вељос каже.

Da li je tebi normalno da se posle ovakve borbe i osvojenog 4.mesta, 5 minuta posle zavrsetka utakmice prica kako one nista ne znaju i kako bi izgubile sve utakmice da se igra na drugom mestu ?... Meni nije...
Napredpartizan

Postby ИлићКапитен22 » 16 Dec 2012, 16:30

Napredpartizan wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:Треба да ценимо ово 4. место, али има смисла ово што Вељос каже.

Da li je tebi normalno da se posle ovakve borbe i osvojenog 4.mesta, 5 minuta posle zavrsetka utakmice prica kako one nista ne znaju i kako bi izgubile sve utakmice da se igra na drugom mestu ?... Meni nije...

није ни мени наравно.Ја их лично никад не би пљувао.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:32

Unexpected wrote:
veljos wrote:zato su i stavili nase dve igracice u idealni tim a sudije kradu li kradu ,znaju oni da cemo sve mi to zaboraviti ,popovic milosevic nisavic zalutali na turnir ,lekic totalno van forme ,pohvale filipovic ,ognjenovic lazic rajovic i golmani ,damnjanovic da gol i onda naprvavi dve gluposti i tako u krug ,da se ovo prvenstvo igralo bilo gde drugo nase ne bi nikog pobedile

Popović nas je držala u igri kada nije išlo. Damjanović je najbolja ubedljivo u odrbrani, Lekić 7 golova, pri tome se ne štedi ni na drugoj strani terena, par odličnih proigravanja, naročito ono sa crte.[/quote]prijatelju strucnjak kakav je obucina a ti bi trebao da znas ko je on je lepo rekao da nije u formi celo prvenstvo ,ona proigravanja na crtu su nam dosla glave protiv mne i danas je tri puta uzastopno dala loptu u ruke madjarskom golmanu ako ti stvarno mislis da je ona najbolji organizator igre na ep onda nisi pazljivo gledao ep i jos damnjanovc u sedmorki ,smesno ,milena knezevic izmislila rukomet za obe ,bilje da nemamo nijednu igracicu u sedmorki a da su nam sudije posteno sudile
veljos

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:36

valjda ne treba da se poise normalno ili nenormalno nego onako kako jest ,jeli stvarno neko misli da bi nase igracice dobile ukrajinu cehinje francuskinje dankinje da se ep igralo recimo u austriji ,naravno da bi izgubili sve utakmice ,i vi svi ovde to znate ali zato je najlakse napisati pohvale ,sta ce biti ako na sledecem ep budemo 13
veljos

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:38

i da , NAPRED NORVESKA
veljos

Postby Diktator » 16 Dec 2012, 16:39

veljos wrote:valjda ne treba da se poise normalno ili nenormalno nego onako kako jest ,jeli stvarno neko misli da bi nase igracice dobile ukrajinu cehinje francuskinje dankinje da se ep igralo recimo u austriji ,naravno da bi izgubili sve utakmice ,i vi svi ovde to znate ali zato je najlakse napisati pohvale ,sta ce biti ako na sledecem ep budemo 13

bice smak sveta...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby rabesandratana » 16 Dec 2012, 16:42

Aleksa wrote:
veljos wrote:valjda ne treba da se poise normalno ili nenormalno nego onako kako jest ,jeli stvarno neko misli da bi nase igracice dobile ukrajinu cehinje francuskinje dankinje da se ep igralo recimo u austriji ,naravno da bi izgubili sve utakmice ,i vi svi ovde to znate ali zato je najlakse napisati pohvale ,sta ce biti ako na sledecem ep budemo 13

bice smak sveta...

To je valjda planirano za par dana :nargile:
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:43

prvi sam ovde odmah posle muskog ep napisao da cemo se obrukati na olimpijadi ,strucnjaci su me pljuvali i sta je bilo na olimpijadi ?tako ce biti i sada
veljos

Postby Diktator » 16 Dec 2012, 16:44

veljos wrote:prvi sam ovde odmah posle muskog ep napisao da cemo se obrukati na olimpijadi ,strucnjaci su me pljuvali i sta je bilo na olimpijadi ?tako ce biti i sada

ti si prvi na ovom forumu napisao i da je Gagic novi Pekovic... :roll:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Unexpected » 16 Dec 2012, 16:47

veljos wrote:prijatelju strucnjak kakav je obucina a ti bi trebao da znas ko je on je lepo rekao da nije u formi celo prvenstvo ,ona proigravanja na crtu su nam dosla glave protiv mne i danas je tri puta uzastopno dala loptu u ruke madjarskom golmanu ako ti stvarno mislis da je ona najbolji organizator igre na ep onda nisi pazljivo gledao ep i jos damnjanovc u sedmorki ,smesno ,milena knezevic izmislila rukomet za obe ,bilje da nemamo nijednu igracicu u sedmorki a da su nam sudije posteno sudile

Nemoj mi o našim stručnjacima, trenutno u našoj zemlji postoji samo jedan, svi ostali žive u vremenu ruske škole rukometa.

Nisam pominjao proigravanje na crtu, već SA crte. Andrea može bolje, ali se ni jednom nije sakrila od lopte, povukla je produžetak, i bila jedna od najboljih i danas i juče.

Prognozu da nas neće nigde biti van Srbije, može i moja pokojna baba da da, u zemlji de je rukomet na najnižoj grani.

Vrlo slabo poznaješ rukomet, ali te to ne sprečava da pljuneš koga stigneš.
The End.
Unexpected

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:48

Aleksa wrote:
veljos wrote:prvi sam ovde odmah posle muskog ep napisao da cemo se obrukati na olimpijadi ,strucnjaci su me pljuvali i sta je bilo na olimpijadi ?tako ce biti i sada

ti si prvi na ovom forumu napisao i da je Gagic novi Pekovic... :roll:
napisao i prevario se i koga gagic na ovom forumu nije prevario u misljenju njegove ogre ,nego ti meni reci u cemu ja nisam u pravu sto se tice nasih devojaka jeli i ti mislis da su lekic i damnjanovic zasluzile da se nadju u idealnom timu ,ako si gledao uporedi lekic-knezevic ,a slozicemo se da o damnjanovic ne tre ni pricati ,cudi me da nisu stavili krpez umesto radicevic
veljos

Postby Golden Warrior » 16 Dec 2012, 16:50

@Veljos

Totalno nebitno da li ce se obrukati na sledecem prvenstvu ovde su dale maksimum i ne znam kako ti nije jadno sto tako nesto pises pogotovu nakon svih ovih suza na kraju.
Golden Warrior

Postby veljos » 16 Dec 2012, 16:51

Unexpected wrote:
veljos wrote:prijatelju strucnjak kakav je obucina a ti bi trebao da znas ko je on je lepo rekao da nije u formi celo prvenstvo ,ona proigravanja na crtu su nam dosla glave protiv mne i danas je tri puta uzastopno dala loptu u ruke madjarskom golmanu ako ti stvarno mislis da je ona najbolji organizator igre na ep onda nisi pazljivo gledao ep i jos damnjanovc u sedmorki ,smesno ,milena knezevic izmislila rukomet za obe ,bilje da nemamo nijednu igracicu u sedmorki a da su nam sudije posteno sudile

Nemoj mi o našim stručnjacima, trenutno u našoj zemlji postoji samo jedan, svi ostali žive u vremenu ruske škole rukometa.

Nisam pominjao proigravanje na crtu, već SA crte. Andrea može bolje, ali se ni jednom nije sakrila od lopte, povukla je produžetak, i bila jedna od najboljih i danas i juče.

Prognozu da nas neće nigde biti van Srbije, može i moja pokojna baba da da, u zemlji de je rukomet na najnižoj grani.

Vrlo slabo poznaješ rukomet, ali te to ne sprečava da pljuneš koga stigneš.
prijatelju da ti znas sa kim se ja druzim i pricam o rukometu ne bi tako pricao ako zelis mogu i o imenima ,nemoj da donosis sud ako ne znas ko sam i sta sam
veljos

Postby Unexpected » 16 Dec 2012, 16:54

veljos wrote:prijatelju da ti znas sa kim se ja druzim i pricam o rukometu ne bi tako pricao ako zelis mogu i o imenima ,nemoj da donosis sud ako ne znas ko sam i sta sam

Priznaćeš, da i ti ne znaš mnogo sa kim se ja družim, i sa kim provodim leta po raznoraznim turnirima.
Između ostalog, ovim sportom sam se bavio 10 godina.
The End.
Unexpected

Postby DON » 16 Dec 2012, 16:55

Jbt ne pamtim da sam se nekada ovako lose osecao. Ne zbog meca i poraza, gubio sam i "bitnije" meceve, ali u miks zoni su devojke bukvalno prenele svoju tugu na mene. Ne pamtim vise suza na jednom mestu da sam video. Ja nemam sta da im zamerim, dale su maksimum, ali ostaje veliki zal.

Koliki si strucnjak govori to da si pisao o bruci na OI posle EP, a mi se nismo ni plasirali na OI nakon EP :facepalm:

Tvoje pisanje na ovom delu foruma je smesno kao crtani film, nemoj vise da trolujes, rekao si sta si imao i ajde, uzivaj u finalu i pusti druge koji bolje poznaju sport od tebe da pisu sta imaju.
DON

PreviousNext

Return to Podrum