Milutinov Tata wrote:Na kraju bez drame 11-8, sve podseca na pocetak proslog SP i duel sa Madjarima.
Ivan Grozni wrote:Crnogorci imaju svoju računicu posle poraza Italije od Grčke, to je moje mišljenje. D2-C3 (CG-JAR) na B1 (Grčka) u 1/4 finalu. Verujem da će Grci savladati SAD i Rusiju.
ОГИ wrote:Ivane, jesi ti autor ovih postova? Vidim ih na još 2-3 foruma i to bez da su quotovani. Ili eventualno da ti pišeš na još nekom od foruma pod drugim nickom.
Na početku utakmice dosta promašaja.
Evo ga Filipović!
Milutinov Tata wrote:Ivan Grozni wrote:Crnogorci imaju svoju računicu posle poraza Italije od Grčke, to je moje mišljenje. D2-C3 (CG-JAR) na B1 (Grčka) u 1/4 finalu. Verujem da će Grci savladati SAD i Rusiju.
Nista ostaje nam da po navici navijamo za puelene Dejana Udovicica. Vidim da su Rusi namucili SAD, mozda iznenade Grke. Ni meni se ne svidja duel sa Italijanima tako rano, od kada je Savic selektor jos nismo sa njima odigrali bitnu utakmicu, a u Sangaju i Londonu smo bas dosta lose igrali protiv njih, kao da nam ne leze. Mada kada se pogledaju zavrsnice oba takmicenja i nismo bili u nekoj formi, mozda nije samo do Italijana
.
Srbija - Crna Gora 11:8 (2:1, 4:2, 3:4, 2:1)
Bazen Dvorca vodenih sportova. Gledalaca 500. Sudije: Stavridis (Grčka), Aleksandresku (Rumunija). Igrač više: Srbija 9 (4), Crna Gora 8 (4). Peterci: Srbija 1 (1)
SRBIJA: D. Pijetlović, Mandić 2, Gocić, Ranđelović, Ćuk 1, D. Pijetlović, Nikić, Aleksić 2, Jakšić 1, Filipović 3, Prlainović 1, S. Mitrović 1, B. Mitrović. Selektor: Savić
CRNA GORA: Lazović, Dr. Brguljan 2, Pasković 1, Čučković, Da. Brguljan 2, Radović, Janović 2, Ukropina, Ivović, Murišić 1, Klikovac, Jokić, Šćepanović. Selektor: Perović
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests