by grobar_Zvornik » 29 Jan 2021, 23:13
Одлична утакмица. Не могу рећи да ми је жао што су Шпанци испали. Хорхе Гарбахоса дислајк дис.
Сјајни пивотмени... бекови... Микел Хансен. Мајстор.
Сконташ да Менсах није добио минут... Схватиш колика ширина. Без Рене Тофта... Не осјетиш код њих смјену генерација. Ко код нас у рукомету...
Скандинавско финале. Рекао бих заслужено, али би то било пресеравање с моје стране, јер сам Шведе баш мало испратио ово првенство.
Нема дилеме ко је фаворит... али зар то није била Хрватска против Аргентине...
И онда схватиш колико су ова Данска и Шпанија јаке... у такмичарском мечу од наше селекције 10 голова јаче... Објективно гледано усудио бих се рећи да су полуфиналисти овог првенства без дилеме четири најјаче свјетске екипе... Остали иду у други шешир... ми смо у неком трећем евро шеширу...
Друго, усудио бих се рећи да остатак свијета (превасходно латинска Америка) напредује, да је разлика мања у односу на нека прошла времена... да су ријетке побједе од 30 разлике... то је оно што радује... у инат међедима у ИХФ-у и ЕХФ-у...
Спорт без публике је ко порнић без крупног кадра....
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!