Hajzenberg wrote:
Još SP i EP pa da se polako ispozdravljamo, sve sam se nešto potajno nadao da se nećemo vratiti tamo gde smo bili pre 1995 g. ali...bezmalo tri decenije smo trajali i još trajemo ali nema ni u naznakama da će se može i dalje biti pri vrhu za koju godinu.
A dobro znamo svakako da ce biti nezgodno nakon ovog ciklusa ne menja nista danasnja utakmica u tom pogledu.
Nadam se da ce se nasi oporaviti do sutra iako se nema mnogo vremena. Ako se ponovi partija iz prve utakmice protiv Poljske verujem da ce biti dovoljno ovoga puta, iako su nasi kasnije zavrsili svoj mec i iako ce imati Poljska publiku oni su vise ubijeni u pojam,veliki favorit turnira vuku repove jos sa OI, igrali su duzi mec...
Inace ovu Italiju niko nije uspeo da uhvati, potpuno nova ekipa, realno sve su iznenadili.Slovencima ostaje ono nepisano pravilo dva puta jednu ekipu na turniru, ali bez obzira po meni je ova mlada Italija sutra favorit.
Nedjo ne bi nas ja poredio sa Holandijom, kao sto napisa Hajzenberg nasi su skoro 3 decenije u vrhu i jos traju.
A mislim da to u ovom sportu nije lako.