Board index Arhiva Podrum

Petoletka by Gogo23

Re: Petoletka by Gogo23

Postby Houdini » 14 Mar 2016, 22:24

srecan ti rodjendan Avangardo.. prolete 5 godina.. uzivanje je diskutovati sa istomisljenicima, a jos vise sa neistomisljenicima.. da smo zivi i zdravi jos godina mnogo, da i sa 60 godina piskaramo na forumu..

opsaaaaa :party: :ojha: :ojha: :ojha:

p.s. Gogo nema godine..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby lazpop » 14 Mar 2016, 23:30

Peskir wrote:Srecan rodjendan da ih slavimo jos mnoooogo, mnoooogo godina!

Ulazak na Avangardu je nesto sto prvo uradim kada probudim, to mi je postao ritual.
Република Српска воли Партизан
lazpop

Postby Tajler Darden » 14 Mar 2016, 23:48

Leon S.Kennedy wrote:Juniore,Neocekivani,Panto,Dzoni,Oglala, ИРР...nemoj da ste stranci.

Срећан рођендан, форуме!
Не дирајте Терзу и Ћокија - противно је правилима форума.
Tajler Darden

Postby DON » 14 Mar 2016, 23:57

Samo treba biti bogat, karati dobre picke, citati Avangardu i voleti Partizan!
DON

Postby Grba » 15 Mar 2016, 00:43

tako se to radi, kratko ali jebitacno
Grba

Postby Leon S.Kennedy » 15 Mar 2016, 06:05

Tajler Darden wrote:
Leon S.Kennedy wrote:Juniore,Neocekivani,Panto,Dzoni,Oglala, ИРР...nemoj da ste stranci.

Срећан рођендан, форуме!

Hvala na ispravci.Zaboravih Irra za kog nikako ne mogu da naviknem da vise ne pise.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby jabukamen » 15 Mar 2016, 11:02

Srecno rozdestvo i citali se u zdravlju jos sledecih 55 godina.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Sani » 15 Mar 2016, 14:11

Jutarnja rutina, svaku noć smo tu, radimo treću smenu na forumu, braća iz NBA geta. :biggrin:

Neka je srećan rođendan. :jupi:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Dylam Dop » 15 Mar 2016, 14:32

Karamazov wrote:Ovo je jedini forum na kojem pišem.

Srećan rođendan! Živeo forum Avangarda!

me too.. evo vec godinu i kusur dana jedini..

Osim sto s vremena na vrijeme nesto iskuckam ispod tekstova u komentarima na B92 i tamosnjim blogostranicama.. Nekad sam piskarao povremeno i na B92-forumu, ali otkad su mi postali ogavni oni dripci sa gornjih stranica oko samozvanog 'Dj-Vase' vise ne zalazim tamo.

Stoga s malim zakasnjenjem i posto su me obaveze omele posljednjih dana.. Hepi Big Rodj za najavangardniji i najtolerantniji forum! :hatman:
Dylam Dop
Guest

Postby AirBall » 15 Mar 2016, 14:42

Dylam Dop wrote:Osim sto s vremena na vrijeme nesto iskuckam ispod tekstova u komentarima na B92 i tamosnjim blogostranicama.. Nekad sam piskarao povremeno i na B92-forumu, ali otkad su mi postali ogavni oni dripci sa gornjih stranica oko samozvanog 'Dj-Vase' vise ne zalazim tamo.

Najveci broj nas sa pocetka Avangarde je nekada pisao na fb92 koji je jedno vreme bio najjaci sportski forum u zemlji, a onda je par kretena sa visih spratova pocelo da zavodi red i da trajno odstranjuje jednog po jednog... Statista je nesto napisao o gay paradi i otisao trajno, Aleksa (sadasnji nas globalni moderator sa nikom Diktator) je dobio trajni ban zbog Gadafija ukoliko se dobro secam.. Nisi smeo da napises nista na gornjim spratovima sto se kosi sa politikom foruma, a da ne zglajznes... I dan danas imaju na sportu ko zna koliko kloniranih koji su trajno odstranjeni zbog politike..

Na Avangardi ima bas svega, mislim da anketa za izbore koja se nalazi na pdf-u Svet oko nas najbolje govori koliko je ovde sarenoliko drustvo, ali se trudimo da ispostujemo svacije misljenje, sem ekstremnih primera verske, medjunacionalne, rasne mrznje sto se sadrzi i u pravilima foruma...

Uspeli smo da napravimo sportsku pricu koliko sportska moze biti u ovom mulju...

Zadovoljan sam kako izgleda forum, cinjenica je da smo izgubili neke jake individualce koje su ljudi voleli da citaju, ali su oni otpali samo iz jednog razloga, zeleli su da se mi prilagodimo njima, a ne oni nama...

Znaci ko god pozeli da se vrati, dobrodosao je, ali mora da postuje hijerarhiju i kucni red jer u suprotnom jedna ovako siroka zajednica ne moze da funkcionise...

Sto bi rekao jedan moj drugar, i u paklu red mora da postoji...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bukowski » 15 Mar 2016, 17:51

srećan rođendan avangardi i avangardistima. čitali se još dugo, a zaslužnima za ovaj forum samo keep up with good work
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby shakota » 15 Mar 2016, 18:32

Karamazov wrote:Ovo je jedini forum na kojem pišem.

Srećan rođendan! Živeo forum Avangarda!

za druge i ne znadem..

:biggrin:

iskreno..
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby John Doe » 15 Mar 2016, 22:02

Srećan rođendan!
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Danny Trejo » 15 Mar 2016, 22:25

Srećan rođendan Avangardi i da živi još dugo dugo...

Svaka čast ljudima koji vode i uređuju forum jer je ovo jedino mesto gde može da se dođe do velikog broja informacija kao i da se pročitaju kvalitetna mišljenja ljudi o različitim temama...
Nije uvek lako, ali je uvek lepo...
Danny Trejo

Postby hehule » 15 Mar 2016, 22:56

Izvinite što kasnim koji dan sa čestitkama! Srećan rođendan najboljem forumu u Srbiji, dok je sveta i veka, ovakvo mesto na internet prostoru Srbije neće postojati.

Od sporta, kulture, politike.. na ovom forumu pre svega pišu ljudi koji vide prst pred okom i znaju makar malo da razmišljaju.

Ja iskreno, vesti ne pratim sa drugih portala. Pročitam nekad šta se ovde postavi, da bih umeo da ispratim diskusiju. Jer uporedite diskusiju na ovom forumu i komentare (botovanje) na portalima. Ovo je mesto gde ti je slobodno da iskažeš svoje mišljenje i da debatuješ i braniš ga. Nigde ovo još naći nećete.

Došao sam na ovaj forum preko stranice "Novica Veličković" kada je Žo Lovernj potpisao za KKP. Od tada, mislim da nije prošao dan da nisam posetio ovaj forum. Nekada često pišem, nekada ne. Nekada ostavim po jednu rečenicu, tek da nešto kažem. Nije me briga da li će to neko čitati, shvatiti, komentarisati. Osećam potrebu to da kažem i da to pripada ovde, a da to nije za moj tviter nalog. Isto je tako sam mojim opširnijim postovima kojih nema mnogo. U sredini u kojoj živim, većini ljudi je svest iskrivljena, ne vide stvarnost onako kako bi trebalo da gledaju, pa da izvedu zaključak, vec misle onako kako im se kaže. Ja dođem ovde, napišem šta imam, bude mi lakše.

Veliki sam sportski fanatik, volim da pratim sve vrste sportova, ali zasnjih godina, sve se svelo na košarku i KKP. Ovo je jedino mesto na netu, na kojem na srpskom jeziku možete u svakom trenutku naći neku novu informaciju o kraljici sportova! Nema još nekog na netu.

Želim da ovaj forum opstane, da se neki stari članovi vrate i da nam se pridruže novi koji će povećati kvalitet ovog foruma i možda povećati kvantitet pametnih diskusija.

Drugari, neistomišljenici svih boja, svako vam dobro, čitajmo se i pišimo još duho ovde!

Vaš Izvesni hehule
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

PreviousNext

Return to Podrum