Desetka wrote:a odbrana gde smo decenijama uzasni se sada navodi kao najveci kvalitet ekipe.
Desetka wrote:Kupljene karte za mec sa Hrvatima, gorece Segedin gorece Madjarska
Realno gledano nemamo igraca eksta klase, ali imamo dosta korektnih igraca i ono sto je mozda i bitnije deluje mi da postoji pozivna atmosfera u reprezentaciji. Da li ce to biti dovoljno za prolaz grupe ne znam, ali neka momci daju sve od sebe i ja sam zadovoljan. Ono sto je Olimp pomenuo je dosta zanimljivo, bekovske pozicije koje su nam godinama najveci kvalitet su sad mozda slabiji deo tima, a odbrana gde smo decenijama uzasni se sada navodi kao najveci kvalitet ekipe.
Golmani: Urh Kastelic, Jože Baznik i Aljaž Panjtar,
Krila: Gašper Marguč, Blaž Janc, Tilen Kodrin i Tilen Sokolič,
Bekovi: Miha Zarabec, Borut Mačkovšek, Nik Henigman, Staš Skube, Vid Levc, Jure Dolenec, Nejc Cehte, Domen Makuc i Matic Grošelj
Pivotmeni: Vid Poteko, Matic Suholežnik i Blaž Blagotinšek.
Među povređenima je i Rok Ovniček (rame), pored COVID-19 pozitivnog Urbana Lesjaka.
Olimp wrote:Iako smo trenutno na bekovima jako tanki budućnost nam donosi odlične opcije:
LB: Borzaš (23), Mijatović (23), plus jos koju godinu imamo Đorđića
CB: Dodić (19), Kukić (od starijih)
RB: Cenić (19), Nikolić (19)
Desni bek je pogotovo bomba, a ima tu i još nekih talenata, ali ovo je realno tim za između Pariza i LA.
Ako brzo napreduju možda i pred Pariz budemo dobri i konkurentni za plasman ali realno je da ce trebati vremena za uigravanje.
Samo da Gerona ostane.
Selektor Srbije, Toni Đerona, saopštio je spisak rukometaša koji kreću u Segedin, gde će naša selekcija u okviru grupe C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.
Na spisku se nalaze
Golmani: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević,
Bekovi: Uroš Borzaš, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Lazar Kukić, Đorđe Đekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić,
Krila: Mladen Šotić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić
Pivotmeni: Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek i Živan Pešić
Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem PCR testiranju, i i čeka se zeleno svetlo od lekara.
Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića pa će u skladu sa tim biti poznato da li se pridružuje reprezentaciji uoči prve utakmice protiv Ukrajine.
Kapitensku traku će u odsustvu Nemanje Ilića nositi Mijajlo Marsenić.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests