grobar_Zvornik wrote: И даље сам при ставу да смо требали ићи (као што јесмо) на 5:0 и добити Пољаке.
grobar_Zvornik wrote:За Хрвате сам сигуран.
Међутим, као што рече, лако је послије битке бити генерал и губљење времена је бавити се шта би било кад би било.
Истицали су неки од нас да није добро што нам је група "лака". И то се на крају испоставило као један од разлога што смо доживјели неуспјех, да не употријебим неку тежу квалификацију.
Што је најгоре, овај пут нам није фалило 6,7 играча, већ три. А резултат је знатно лошији од оног 2017.
Foteljas wrote:
2015. nije valjalo kada smo bili u jakoj grupi, sada nije valjala slaba grupa, nikad nama ugoditi...
Lester Bo wrote:Rekao bih pre da nisu bili toliko umešni kao Grci 2009.godine ili to protiv nas na OI,mada i tu Bogdan ludak umalo da pogodi trojku za pobedu iz ogromne daljine i da najebemo načisto.
Mislim da nisu mogli da nas izbace 2014.godine,ali su recimo mogli da nas pošalju na treće mesto i da put bude Hrvatska pa Španija umesto Grčka pa Brazil.
grobar_Zvornik wrote:Као што кажеш, никад угодити. Суштина цијеле приче је да предуго чекамо на златну медаљу.
NEDJA wrote:Ovaj sistem je potpuno neposten. Moglo je se desiti u teoriji da Litvanija sa tri poraza uzme zlato a da mi ili Grci sa jednim porazom ni budemo ni medju osam.
Foteljas wrote:Da li je bilo posteno kada smo 2014. mi bili uzeli svetsko srebro sa skorom 5-4, a Spanci sa 6-1 dobili pohvalnicu za ucesce?
NEDJA wrote:Ovaj sistem je potpuno neposten. Moglo je se desiti u teoriji da Litvanija sa tri poraza uzme zlato a da mi ili Grci sa jednim porazom ni budemo ni medju osam. U redu mi je 24 ekipe, da se popularizuje kosarka, sem VB nije bilo zalutalih ekipa ali trebalo je da iz svake grupe prodju 3 ekipe, da se formiraju dve nove grupe sa po 6 ekipa sa prenetim bodovima i da iz svake novofomirane grupe po dve ekipe idu u polufinale. Jedini minus je sto bi polufinalisti umesto devet igrali deset utakmica ali je to mala razlika. I, naravno, zreb bi morao biti mnogo posteniji, nije u redu da su u jednoj grupi budu Slovenija, Francuska, Nemacka i Litvanija a u drugoj osim Spanije i donekle Turske da budu Belgija, Gruzija, Crna Gora i Bugarska.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests