Rajs wrote:Hrvati gube od Japana.
Хоћеш да кажеш да беже од нас?

Rajs wrote:Hrvati gube od Japana.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Pit Bull wrote:Ne znam koja je svrha da ucestvuju ove reprezentacije sto ne znaju plivati poput Afrikanaca, Kazahstana i slicno...
Pit Bull wrote:Ne znam koja je svrha da ucestvuju ove reprezentacije sto ne znaju plivati poput Afrikanaca, Kazahstana i slicno...
Dexi wrote:Mene licno raduje sto vidim da se polako pojavljuje Japan,da Ameri opet prave dobru reprezentaciju,i da se krug kvalitetnih ekipa polako povecava.
grobar_Zvornik wrote:Pit Bull wrote:Ne znam koja je svrha da ucestvuju ove reprezentacije sto ne znaju plivati poput Afrikanaca, Kazahstana i slicno...
Свјетско је првенство. Није ред да играју само Европљани и англосаксонци.
Казахстан је редован учесник.
Шпанци добили Жабаре и потврдили да су вјероватно у овом моменту први фаворит.
Србија – Казахстан 22:3 (4:0, 8:1, 5:0, 5:2)
СРБИЈА: Добожанов (10 одбрана), Мандић 1, Суботић 1, Ранђеловић 1, Лазић 1, Вицо 3, С. Рашовић 6 (1), Лукић, Јакшић 2 (1), Радуловић 3 (1), Драшовић 3, В. Рашовић 1, Митровић. Селектор: Дејан Савић.
КАЗАХСТАН: Махметов (4 одбране), Цов, Пустовалов, Вуксановић 3 (1), Ламајев, Артјук, Шакенов, Бербељук, Ахметов, Шмидер, Хасанов, Шонжигитов, Липилин (4 одбране). Селектор: Рустам Укуманов.
Србија је данас победила Казахстан са 22:3, у последњем колу групне фазе такмичења, а Рашовић је постигао шест голова и понео признање за најбољег играча утакмице.
„Даћу сва индивидулана признаја, само да ми победимо у наредним утакмицама. Играли смо данас од почетка до краја, ниједног момента нисмо стајали”, изјавио је Рашовић, а пренео Ватерполо савез Србије.
Рашовић је додао и да је данашња убедљива победа „јако битна за самопуздање тима”.
„Чека нас четвртфинале у Будимпешти, најбитнија утакмица. Сви смо мислима окренути ка томе. Морали смо и екипно и индивидуално да се подигнемо, и да се напунимо самопоздањем пред четвртфинале”, додао је Рашовић.
grobar_Zvornik wrote:Румуни су баш пали у посљедњој деценији. Имали су они сем тог Београда прилично потентну екипу и на СП у Канади.
За Швабе би се практично исто могло рећи. Слабији су у односу на почетак миленијума.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Tegi wrote:Vrlo draga razvaljivanja nad njima na OI u Riju i Tokiju.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests