Nemam ja nista protiv kada Vettel pobedi na stazi zato sto je bolji. Konkretno za Monaco mislim da mu je poklonjena pobeda zbog one promene guma pod crvenom zastavom. OK, pogresili su u boxu Red Bulla kada su mu menjali gume i tu je izgubio 10 sekundi, ali time sto je dozvoljeno da promene gume pod crvenom zastavom su Alonsu ukrali 25 sekundi, posto je on regularno stavio nove gume, a Buttonu je ukradeno cak 50 sekundi, posto je on cak 3 puta menjao gume. Dobro, tim je rizikovao tako sto su odlucili da samo jednom promene gume, ali neka onda odvoze trku do kraja sa tim rizikom koji su preuzeli, nek im ne poklanjaju 25 sekundi, koliko im je potrebno da stave sveze gume. Sigurna sam da Vettel ne bi uspeo da pobedi da je nastavio na starim gumama, a da ih je regularno promenio, ne bi nadoknadio 25 sekundi, koliko bi i Alonso i Button bili ispred njega. Za mene ce Monaco do kraja sezone biti poklonjena pobeda Vettelu i nikada necu ni misliti ni reci da je on tu pobedio zato sto je bio bolji.
I, da, mislim da mu ova kisa ide na ruku, zato sto su i Ferrari i McLaren poobljsali performanse svojih bolida i sada mogu da ga jure. Mozda ga ne bi najurio Alonso (za koga je tim opet doneo pogresnu odluku

), ali bi ga jurio i mozda i najurio Massa. Ne kazem da Vettel ne bi pobedio na stazi, ali sam sigurna da bi morao dobro da se "oznoji" da bi dosao do pobede, da ne bi bila situacija kao na pocetku sezone.