Modus operandi SNSa.
https://radar.nova.rs/drustvo/dejan-vuk-stankovic-optuzba-plagijat/
Cuburac wrote:
Modus operandi SNSa.
https://radar.nova.rs/drustvo/dejan-vuk-stankovic-optuzba-plagijat/
Da ideja sa autoplgiranjem nije originalna vidi se iz slučaja nekadašnjeg ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandra Martinovića. U njegovom slučaju Etička komisija Pravnog fakulteta u Novom Sadu gde je docennt zaključila da je u redu što je on plagirao svoje radove, jer je to učinio pre 2010. kada nije postojao Kodeks o akademskom integritetu na tom fakultetu.
Ako se dogode promene (Salvador) i ne bude ozbiljnog revanšizma, otimanja opljačkanih para bez milosti onim istim javnim izvršiocima i teranja na robiju a pre toga ona druga kazna ja odoh preko pa može lično Urugvajac Muhika da nam bude predsednika u 10 mandata
soniko wrote:Ako se dogode promene (Salvador) i ne bude ozbiljnog revanšizma, otimanja opljačkanih para bez milosti onim istim javnim izvršiocima i teranja na robiju a pre toga ona druga kazna ja odoh preko pa može lično Urugvajac Muhika da nam bude predsednika u 10 mandata
Ne moze vise "mujica"![]()
Naslutio si nesto kad si ga pomenuo danas
soniko wrote:Ako se dogode promene (Salvador) i ne bude ozbiljnog revanšizma, otimanja opljačkanih para bez milosti onim istim javnim izvršiocima i teranja na robiju a pre toga ona druga kazna ja odoh preko pa može lično Urugvajac Muhika da nam bude predsednika u 10 mandata
Ne moze vise "mujica"![]()
Naslutio si nesto kad si ga pomenuo danas
Ziks96 wrote:
Odjavio ih Donald i za privatan biznis pa ajd da namjeste i svale krivicu na nekog desetog.
Inace, koliko mi imamo v.d. direktora, nacelnika isl? Vise ih je takvih nego ovih na "stalnoj" duznosti.
Ziks96 wrote:Tako je Varga.
Inace, kakav mentalni sklop osobe moras da budes da kao Srbin obuces uniformu kosovske policije? Pise mi siptar kaznu za telefon jer me navodno vidio a ja pipnuo mobilni nisam, povezan mi na blutut. I aj sto me goatfucker drnda nego izlazi iz kola nas neki gmazd i ni 5 ni 6 krece da me drkerise bez pardona. Koliko moras da pljunes na sebe da bi bio takva persona?
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests