Foteljas wrote:Verovatno su trebali da sede kuci, pljuckaju i filozofiraju iz udobnosti doma svoga, daju rezimu dvotrecinsku vecinu da menja Ustav po volji... Imali smo jedan bojkot 2020, videli smo kako se zavrsilo, nekima bilo malo pa su bojkotovali ponovo i dali Beograd na tacni jos cetiri godine...
Foteljas wrote:Valjda su i oni za 13 godina mogli da se malo opamete i ugledaju na ovu drugu stranu opozicije, da ne idu na izbore u po 5-6 kolona.
Niti su oni to pokazali, niti se na nekoliko uzastopnih glasanja pokazalo da taj korpus moze da u praksi potvrdi toliko puta dokazanu tezu "da ce desnica srusiti rezim", jer ga u praksi ni zagrebali nisu.
Foteljas wrote:Samo se malo konsoliduj sa recenicama, jer si od manjina stigao do studenata...
Bogun wrote:Ne znam šta da ti kažem.
Izgore nam kuća, a mi se ovde bavimo trivijama.
Ako je Gruhonjić (ko god to bio) najveći problem u Srbiji trenutno, onda nek vlada Vučić.
ИлићКапитен22 wrote:Гласао бих за Куртија против Вучића. Свакако мање мрзи Србе него Аца усташа из Бугојна.
balkanski spijun wrote:Bogun wrote:Ne znam šta da ti kažem.
Izgore nam kuća, a mi se ovde bavimo trivijama.
Ako je Gruhonjić (ko god to bio) najveći problem u Srbiji trenutno, onda nek vlada Vučić.
Drugacije posmatram.
Da ne bi kuca gorela,potrebno je jednom za sva vremena da se resimo palikuca.Zato i podrzavam studente,jer su uvideli ko je ko.Ne svi,ali vecina ,da.
Gluhonjic je sitna riba,kapitalci su bitni.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest