Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby GoodfellasG » 27 Jun 2024, 18:43

Ja se slazem sa Fratelom, ovaj draft je Boze ne daj. Moze da ispadne nekoliko solidnih igraca, a moze i da ispadne da ce muka biti izabrati rukija godine iduceg maja :D

Mene, kao dugogodisnjeg navijaca San Antonia, najvise je zaintrigirao njihov izbor. Castle jeste dobar sistemski igrac, koji je sjajan u odbrani i inteligentan u napadu, zna da utrci, zna igrati bez lopte, ali u situaciji kada timu ocajnicki treba plej dovesti njega koji bi zeleo da to bude, a nije, sa losim sutem za 3, ne znam koliko je pametno. Jos jedan Jeremy Sochan u najavi :D

Ipak, koliko god zvuci uzasnom ta odluka da se trejduje Dilingem koji je bio osmi izbor, gledajuci malo bolje, misim da su Sparsi tu odlucili da igraju maraton umesto instant uspeha. Pikove koje su dobili su u 2030 i 2031. godini, sto ce u totalu njima dati bar po jednog tudjeg pika u svojoj kontroli u svakoj od sledecih godina, (2024-2031), pored svojih pikova. Neka od ovih pikova 2 ili 3 ispadnu igraci, pored postojecih talenata od kojih cemo videti ko ce se razviti, i imas solidnu ekipicu u momentima kada Vembi puni tek 27 godina. A i ovim teranjem Dilingema sada imaju oko 27 miliona u budzetu ovog leta, pa mogu pojuriti neku zvezdu u trejdu uz pomoc tih pikova, ili dva veterana za po 13 miliona i slicno. Igraju ljudi sah i misle u napred, ne opterecuju se za sad. :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Чонси » 27 Jun 2024, 20:45

Minesota je mogla da im da ili pik ove godine ili pik 2031. iz prve runde. Svakako te zamene iz 2030. i pik iz 2031. će upakovati narednih godina za neke igrače.
Чонси

Postby Starks » 27 Jun 2024, 23:13

Lejkersi draftovali Bronija Džejmsa hahahahhahahahahaahhahahhahahahahahhhahahahahahahhaha

Odakle im snage da pišaju po najvećoj franšizi :blue: :blue: :blue:
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Bogun » 27 Jun 2024, 23:15

Drugoj najvećoj. :roll:

Da li je iko pomislio da ga neće draftovati?

Ipak, veća ludost je čoveku koji će u decembru napuniti 40 godina dati ugovor od 150 miliona na 3 sezone. :lollol:

Kada onaj mlađi sin može na draft? :D
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Radonjaa » 28 Jun 2024, 04:59

2026, navodno je još manje talentovan od ovog :biggrin:

Đurišić biran od Majamija, pa trejdovan u Atlantu. 43. pik, otprilike rang i u kom je najavljivan. Oni su na prekretnici, nije isključeno ni da razbiju sve i krenu u ribilding pa da mu se otvori mjesto, a nije isključeno ni da ga za sad ostave u Evropi, što je Dživoni i pomenuo u prenosu. Polupana franšiza, mogao je dosta bolje da prođe
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Houdini » 28 Jun 2024, 05:16

Verovatno prvi put u istoriji da je druga runda drafta, sa Bronnyem, Kolekom i Filopowskim, bila zanimljivija nego prva..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Radonjaa » 28 Jun 2024, 05:26

Za Filipovskog se pojavila jaka priča, zanimljivija od čitavog drafta. Sinoć nije biran u prvoj rundi, što je bilo blago iznenađujuće, s obzirom na to da je slaba ponuda centara i da ga je preskočilo par ekipa kojim treba centar. To je novinarima bilo sumnjivo, pa su se danas u toku dana odnekud pojavila svedočanstva njegove majke i starijeg brata, koji kažu da je u toku srednje škole počeo da izlazi sa 8 godina starijom ribom koja je tad završavala koledž, da ona od tad manipuliše njim, da je prekinuo kontakt sa porodicom, onda neko prenosi glasinu da je to timovima bilo čudno na intervjuima, i da je zato pao na draftu. Međutim, u tome se pominje i da ga je navukla na mormonstvo. Par sati kasnije, kreće druga runda, Juta ga bira odma drugim pikom :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dare » 28 Jun 2024, 07:24

Radonja, ja mislim da ce Bryce napraviti bolju karijeru od ovog, da sacekamo jedno 10ak godina da vidimo :biggrin:

Taj mali zna kosarke, nema atleticizam kao Lebron i Lebron Jr, ali je podosta bolji kosarkas od ovog nemacapojma.

Undersized kamenjar Broni Djems, ne bih ga ni u KK Derventa dovukao.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Bogun » 28 Jun 2024, 11:36

Radonjaa wrote:2026, navodno je još manje talentovan od ovog :biggrin:

Znači može i njega da uhvati jednu sezonu. :laugh: :blue:

Ovo što piše Dare, isto sam čuo za ovog mlađeg da je zapravo talentovaniji od LBJJ-a.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Starks » 28 Jun 2024, 17:27

Brajs izgleda kao da ga je pravio Steve Urkel u poluerekciji.

Onakve đozluke furali su u NBA 1980-ih.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Bogun » 28 Jun 2024, 17:29

Idi bre, pravio u poluerekciji. :lol2:
Bogun

Postby GoodfellasG » 28 Jun 2024, 17:33

Ja cak i volim Lebrona, tj imam respekt prema njemu kao igracu, ali ovo sto su napravili sa Lejkersima je stvarno cirkus. Prvo, dovede prijatelja podkastera za trenera, i tu me ne moze niko ubediti da nije bilo njegovog uticaja :D Drugo, sina koji nije uopste NBA prospekt, daleko je od toga. Postadose Lejkersi robovi familije Dzejms, slavni Lejkersi kroz koje je toliko imena proslo pa se ovakvi ustupci nisu pravili.

Bas mi je to zasmetalo, mrzim nepotizam :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby DM 12 » 17 Jul 2024, 06:49

Alex Sarr sinoc 0 poena, 0/15 iz igre i 0/2 bacanja :blue:
DM 12

Previous

Return to Američka košarka