Sarpsborg 08 wrote:Slazem se da je Tauns bolji od Rendla, ali valjda i Divincenco vredi nesto, plus pik. Meni je trejd nelogican za obe ekipe, Minesota je razbila jezgro, Niksi takodje, a izgubili su i Dontea. Ovaj trejd moze lako biti lose/lose za obe ekipe.
Meni je ovo sto rade Niksi pocevsi od trejda za Anunobija jako slicno onome sto je uradio Boston proslog leta i sto im je i donelo titulu. Zrtvovali su malo dubine, trejdovali su neke jako bitne, ali ne i najbitnije igrace, ali su zato doveli igrace koji su i kvalitetniji i bolje se uklapaju u ekipu od onih koje su imali ranije. Branson-Hart-Bridzis-Anunobi-Tauns je strasna petorka u svakom smislu te reci, klupa nije bas duboka ali ima tu kandidata koji mogu da iskoce, slicno kao i kod Bostona. Jedino je bitno da ih zaobidju povrede, a tu pre svega mislim na Taunsa i pogotovo na Anunobija koji nisu bas najizdrzljiviji igraci po tom pitanju.
Minesota je po mom misljenju potpuno zeznula stvar, mogu da razumem to da su trejdovali Taunsa, ali za Rendla kao glavnog igraca u trejdu sa druge strane to nikako, ja ne vidim kako tandem Rendl-Gober moze da funkcionise zajedno na parketu. Gledace da ih razdvoje sto je vise moguce i da obojica igraju sto vise sa Nazom Ridom, ali opet ce morati i neku finu minutazu da provedu zajedno.