Board index Košarka Američka košarka

Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Re: Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Postby Serano » 12 Nov 2017, 20:55

Трејд КАТ за Олдриџа и Принса ће бити на гласању.

Одобрио трејд јесам, али мислим да није реалан.

КАТ - топ три центара лиге и свакако топ 10 фантази играч ове сезоне. На крају крајева и пик прве рунде.

На другој страни имамо овај двојац Олдриџ и Принс. Олдриџ који тренутно игра добро и то стоји, али ће повратком Ленарда пасти, плус је у годинама. Принс је апсолутно небитан играч у овом трејду, таквих од 3 фантази поена има свако на кило. Играч попут њега не прави никакву разлику у фантазију.

Мени је ово фактички трејд КАТ за Олдриџа.

Дефинитивно не.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:13

Ja ti rekoh na pp, a i ostalima, meni je smesno da ovo ide na glasanje.

Igramo ligu po placanje, start je sezone, valjda svako zna sta je za njega najbolje. Tek je novembar da bi neko bio zlonameran ili nesto slicno. Glupa prica, nisi se valjda uplasio Taunsa posto igramo medjusobno ove sedmice :D

Isto tako, banalno je reci da je Prins bezveze igrac i da ih ima na kilo. Daj meni svog jednog 3fp dzabe igraca kojeg izaberem, ja cu tebi dati nekog 2,5fp kad je tako. Zajebi to. Najbolji slobodan igrac na FA je 2,5, a i to odigra jednu 4fp pa 5 meceva ispod 2fp.

Oldridz je 5fp igrac, Tauns 5,5fp. Legalan trejd + Prins da se ispegla.

A sad, da mi gledamo u pasulj ko ce kako igrati do kraja sezone, da znamo tako, onda bi svi draftovali sampionski tim :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 21:20

И ти знаш које сам ти питање поставио, а ниси хтео да даш одговор. :biggrin:

Наравно да се не бојим. Из моје перспективе ово је нереално. Трејдовао сам три пута ове сезоне, сваки пут си могао ставити вето.

Пошто је врло вероватно да гласање неће бити завршено до сутра, трејд ће бити стопиран док се не изгласа све.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:24

Meni je isto tako sumnjiv bio tvoj trejd za Vestbruka pa se nisam mesao :D Niti si ti ovde pitao koga da li je sta sumnjivo jer si komisionar pa ti se moze :D I ja bih glasao da ne prodje tvoj trejd jer si dobio 3 odlicna igraca za Vestbruka koji se raspada u prvom delu sezone.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:26

Ti si dobio 4,9 3,6 i 3,6 igrace za 4,8 igraca.

I meni nesto ovde pricas. Nemoj tu pricu.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 21:27

Pit Bull wrote:Meni je isto tako sumnjiv bio tvoj trejd za Vestbruka pa se nisam mesao :D Niti si ti ovde pitao koga da li je sta sumnjivo jer si komisionar pa ti se moze :D I ja bih glasao da ne prodje tvoj trejd jer si dobio 3 odlicna igraca za Vestbruka koji se raspada u prvom delu sezone.

Могао си. Нико ти није бранио.

Нема везе са тим да ли сам комисионар или не. Имам скор 1-2, 99 посто и 1-3 од вечерас, па сам комесар.

Уопште, контрадиткоран си. Прекјуче си нешто друго написао о том трејду.

Алонзо је сам нудио, ништа нисам тражио пре тога.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:30

Pa jeste bezobrazno i to poprilicno. I necu da diskutujem na tu temu, nisam ni bio pri laptopu kad ste trejdovali sto znas i sam, a ne bih se ni zalio, jer igramo svi po pare i svako zna sta radi... I ti sad izigravas popa. Niti bih dovodio bilo koji trejd u pitanje u ligi koja se igra za pare.

A dobio si Kapelu za Vestbruka koji imaju statisticki isto poena i jos dva 3,6 igraca, ejjj... I seres meni ovde zbog trejda dva igraca koji imaju statisticki maltene isto poena. Mnogo bezobrazno i jajarski od tebe.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 21:33

Не изиграва ти попа нико.

Како знам и сам? Дај ми скриншот где смо писали ти и ја о томе да ниси могао видети.

Друго, у дану када је трејд направљен бројке су им биле другачије.

Ово безобразно, јајарски и остало задржи за друге. Алонзо је жив, здрав и прав, све сам може потврдити.

Pit Bull wrote:Pa fino je osisao. I on je svestan da ce Hauard odigrati max. 60 utakmica, Kovington ima nerealno dobru statistiku, a Kapela jedini mozda zadrzi nesto.

Чије су ово речи?
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:35

Moje reci i stojim iza njih. Ali to su pretpostavke junace. Isto kao sto ja i ti pretpostavljamo da ce Tauns biti bolji u nastavku, a Oldridz slabiji. Isto tako vazi za Vestbruka da ce biti bolji, a sva trojica slabiji. I to je misljenje, ne znaci da ce biti tacno tako.

Ne mozes da rusis trejd zbog pretpostavki. Moj trejd je iz ugla statistike 3 puta legalniji od tvog.

A sad sta ce biti do kraja sezone, to ni ti ni ja ne mozemo znati.

Ako oboris moj trejd, vrati i svoje igrace sa Alonzom.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 21:38

Рок за вето је 24 сата од трејда. Имао си прилике да се жалиш ти, као и сви остали.

Ниси ми одговорио на друго питање, како сам ја могао знати да ти ниси могао видети?

Свакако си у праву, како год да испадне за трејд Алонза и мене. Прво си рекао да сам ошишан ја, затим да није регуларан.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:43

Iskreno, nisam ni gledao brojeve niti me zanimalo. Kao sto nisam do sada, necu i ne bih se zalio niti na jedan trejd u ovoj ligi u buducnosti, jer je jajarski i dziberski. Cuj zalis se na trejd ljudi u ligi koja se igra u novac, neverovatno nesto... Toliko nisko ne bih pao.

Odgovoricu ti, jer mi nije problem da napisem sta mislim, po meni je Vestbruk igrac koji moze do 5,5fp ali ne mora da znaci sad kad ima Dzordza i Entonija. Nista Kapela nece biti slabiji ako nastavi ovako. A ti si pride dobio jos dva igraca od 3,5fp koja u ovakvoj ligi itekako znace. Statisticki si ti oderao Alonza poprilicno, ali sa realne strane i mog predvidjanja, mislim da ce on bolje proci u konacnici. Sad, da li cu ja biti u pravu ili statistika, to ne mozemo znati dok ne zavrsi sezona. Ja ne bih ni stavljao na stol tvoj trejd da se ti nisi ovako poneo.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 21:49

Што ниси гледао?

Написао си да сам знао да ти немаш приступ лап топу. Како? Тако што си био на дербију и ја сада треба да закључујем ствари.

Не знам ко се како понео, али једино што видим је да ти вређаш мене. Још напишеш да нешто радим као комесар, ево јебе ми се савршено. Узми и буди ти, гледај да ли осталих 13 играча намешта екипу.

Трејдови се стављају на гласање. Имали смо случај и пре две сезоне, у питању је био трејд Худинија и Наца. Да ишта радим као комесар не бих дао Чекићару да ми украде Ронда.

Изрази као што су јајарски, безобразно, ниско падање користи када причаш са својим другарима.

Едит: Још ово за комесара. Прошле године је један испалио за паре, једини грбав испао сам ја. Но, ајде, Вучић сам БДЛ лиге.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 21:53

Nebitno, ja sam imbecil sto sam se uopste prijavio da igram. Nema veze sto nisam bio pri laptopu, glup je argument kada sam ti vec rekao da se svejedno ne bih zalio jer smatram da ste obojica dovoljno pametni da u ligi koja se igra po pare ne ostetite sami sebe u trejdu...

Ovu sam diskusiju vodio lani ili pretprosle godine na NFL fantaziju slicnu. Neverovatno mi je da se neko zali na tudji trejd, bio ti ili neko treci. Ako je neko idiot, da sam sebe osteti, neka se i osteti. A smatram da smo svi ovde dovoljno pametni da znamo donositi najbolje odluke za nase timove.
Pit Bull

Postby chodabg » 12 Nov 2017, 22:00

Meni je sasvim okej trejd.
Može da prođe.
chodabg

Postby Serano » 12 Nov 2017, 22:00

Да неко било који мој потез стави на гласање никада му не бих рекао редом - јајарски, безобразно и ниско.

Сачекао бих да се изгласа, падне, падне, прође, прошло је.

Изволи, буди комесар. Сваки дан погледај да ли су сви наместили тим, води рачуна о новцу и никакав проблем.

А стави прст на чело и размисли да ли је ок са твоје стране да пишеш то што пишеш и вређаш.

Пошто сам трејд већ одобрио, остаће док не изгласамо. Не би било у реду да стопирам. Гласање остаје.
Serano
Guest

PreviousNext

Return to Američka košarka