Board index Košarka Američka košarka

Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Re: Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Postby Malterego » 12 Nov 2017, 22:02

U suštini Pit i ja smo se dogovorili za trejd. Da li sam ja izvisio ili ne jer sam ruki i nemam iskustva u ovoj vrsti fantazija ostaje da se vidi, ako prođe trejd. Što se tiče našeg dogovora to je sve okej.

Sa druge strane, svako ima pravo da se žali u ligi i istini za volju vjerovatno me i dereš u ovom trejdu jer sam neiskusan pa ne vidim toliko dobro neke stvari kao ostali u ligi. Iz tog razloga, a još više iz razloga kako to na njih lično utiče i da li je okej prema svima, trejdovi trebaju da budu otvoreni za diskusiju, veto i glasanje od strane svih članova lige. Neka se ljudi izjasne pa ćemo da pustimo ili poništimo trejd i radimo novi.

Ako se mogao stopirati trejd Kris Pola u Lejkerse, može se glasati i za trejd u našoj ligi :) Uživajte i opušteno momci.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 22:11

Serano wrote:Да неко било који мој потез стави на гласање никада му не бих рекао редом - јајарски, безобразно и ниско.

Pa sta hoces da ti kazem, ako mislim tako...

Pa da je neko drugi stavio na glasanje, isto bi mu rekao, samo zato jer igramo po placanje. A jos jedan nivo ispod svega toga je da se zali osoba koja je uradila statisticki 5 puta nelegalniji trejd 7 dana ranije. Mene bi sramota bilo, nista drugo. Ali jbg. nismo svi isti. Necu vise pisati na ovu temu, neka se vecina izjasni. Iskreno, razocarao si me mnogo.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 22:17

Немој се покопавати, када си први написао да сам ошишан ја.

Епитете чувај за девојку, другове и остале себи блиске.

Научићу да живим са тим.
Serano
Guest

Postby Alonzo » 12 Nov 2017, 22:22

Pit, nisi u pravu druze.

Svako moze da stavi trejd na glasanje u roku od 24h.

No hard feelings, nema potrebe toliko da se nerviras. Nema veze da li je Tajler komisionar, ti, ili neko drugi.

Glasacemo i to je to.

Ti i Malterego ne mozete glasati.

Za sada je 1-1. Cekamo ostale clanove.
Alonzo

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 22:31

Ma nebitno, eto neka se glasa, ali meni je fakat debilno da se dovodi u pitanje trejd u ovakvoj ligi, bilo da je moj ili neciji drugi. Ejj 12 ljudi ili koliko vec zna bolje od ljudi koji trejduju sta je bolje za njihov tim...

Ja sam imao situaciju na NFL fantaziju pre 2 godine gde je Arslanagic napravio frku da je moj trejd neregularan i da je hteo da odustane od lige jer je smatrao da sam ja ostecen u trejdu, a ja predlozio taj trejd koji u tom trenutku realno nije imao osnove, ali se ispostavilo na kraju sezone da sam bio u pravu jer sam u tom trenutku uzeo 2 mnogo mnogo slabija igraca.

E o tome se radi... Zato ne volim da se neko mesa u tudje trejdove i ideje.
Pit Bull

Postby Alonzo » 12 Nov 2017, 22:36

Jbg, pravila su takva. Svako moze da stavi trejd na glasanje.

Sto se mene tice, mogao si i nas trejd, svejedno je.

Skroz opusteno.
Alonzo

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 22:38

Ma nema frke, nisam znao da su takva pravila, ok. Samo smatram da je debilno :D

Sutra ja napravim trejd s nekim, vi kazete ja sam ostecen, vi izglasate da je neregularan trejd i koja je onda svrha igranja uopste kad ne mogu sam da kreiram tim. Nadam se da razumes o cemu ti pricam, ne radi se konkretno ovom i jednom slucaju.
Pit Bull

Postby džimi » 12 Nov 2017, 22:46

Znaju se pravila lige, o svakom se trejdu može diskutovati.
Igramo i mi u pare, pa nam je bitno da liga bude regularna.

Svi igraju u pare, samo nemaju svi isto znanje igre, i zato postoji veto kao opcija.
KAT je prošle sezone bio #3 u total fantasy points, Oldridžu je statistika trenutno na steroidima (već dve sezone je u rangu oko 50) i kad mu se vrati Lenard u tim, može samo slabiji da bude. Prins dodaje 3 fpt u igru, ali on mora da izbaci jednog igrača iz tima, tako da se ne može sabirati samo.
Blizu je da bude regularno, al ja bih ipak stopirao ovo.
džimi

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 22:49

Uglavnom jos jedna stvar. Kao sto rekoh, ja licno u ovakvoj ligi nikada ne bih stavio inicijantivno trejd na glasanje, tako da ja nemam nameru da igram vise ako ovo ne prodje, a prosao je onakav trejd Alonza i Tajlera. Znaci, nema trika niti u jednom normalnom univerzumu da je ovo neregularnije od onoga. Ako ovo ne prodje, skinite i onaj i to je to.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 22:57

Ако је прошло мање од 24 сата од тог трејда, стави га на гласање.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 12 Nov 2017, 22:59

Znaci to je ona: "ko ti je kriv sto nisi bio supak pa stavio na glasanje"

Jbg... Moja greska.
Pit Bull

Postby Serano » 12 Nov 2017, 23:03

Шта да ти кажем... Људина си.

Потресао сам се.
Serano
Guest

Postby Oligarhstars » 13 Nov 2017, 00:25

Ja glasam da se odobri trejd.

Objasnjenje sistem bodovanja mi se do te mere ne svidja da mi je tesko i da komentarisem... po meni igraci ne moraju biti u brucu isti da bi se trejdovalo... jbg sto se mene tice moj glas ide da se odobri
Oligarhstars

Postby Batman » 13 Nov 2017, 00:36

Ja sam protiv ovog trejda... Po meni KAT je igrac koji moze da ide samo za varijate tipa LMA i recimo Lowry ili tako neko... Dakle dva ozbiljna ALLSTAR igraca iz topa... Dati ga za LMA i Princea mi ne pije vodu uopste... To su stare fore koje uvek koriste iskusniji igraci... Ovo je klasicno hvatanje na neiskustvo... I kao neko ko se takmici u ovoj ligi i zeli da se bori za tu nagradu, zelim da zastitim svoj interes a ne da se desavaju situacije "ala Dare" iz Avangarda lige... Ne poredim ga sa trejdom Alonza i Serana, jer taj trejd mi je promakao i slucaj je zatvoren, ali ovde je potegnuto pitanje i kad se vec glasa onda ne mogu glasati za ...
Batman

Postby Starks » 13 Nov 2017, 01:23

Iskreno, ne pratim onoliko koliko bih želio zbog obaveza fantazi, pa su mi promakla oba trejda.

LMA će pasti, ali nipošto ispod 4 fpts. Dodaj Prinsa, oduzmi Taunsa i nekog ko je izbačen, nije baš ujednačeno, ali nije ni sedlanje jedne strane.

Zbog Vestbruka, neka prođe i ovaj.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

PreviousNext

Return to Američka košarka