Board index Košarka Američka košarka

Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Re: Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 02:13

Sto se mene tice, mozete i za trejd Vestbruka da glasate. Nemam nikakvih problema sa tim.

Ja glasam protiv trejda Towns - Aldridge.

Da je dodao nekog jaceg umesto Princea, glasao bih za. Ovako, deluje mi da dobija superstara za Aldridgea.
Alonzo

Postby Pit Bull » 13 Nov 2017, 02:26

Nema veze, sve super. Sretno svima dalje. Dropovao sam vam 3 igraca, pa podelite i njih, ujednacite timove. Kad ne mogu po svom izboru da sastavim ekipu, nema smisla ni da igram.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 02:38

Pit, ne znam zasto se ponasas tako neodgovorno?

Pravila su jasna, svako ima pravo da stavi trejd na glasanje.

Ne znam zasto se ponasas tako uvredjeno. Uopste nije u redu.
Alonzo

Postby Pit Bull » 13 Nov 2017, 02:42

Jesam se razocarao, pogotovo u tebe i Garija, u njega posebno... Ne mogu da verujem da neko moze zbog fantazija tako nisko pasti.

Vas dvojica trejdujete 5 puta gori trejd i niko vam nista ne kaze, kao sto ne bi ni za ovaj da komisionar nije... Zamisli ej. Ne mogu to da shvatim. Nikada mi se za 6-7 godina koliko igram fantazi nije desilo ovako nesto da mi se ogadi igra, jer ste vi vizionari i znate ko ce imati kakvu sezonu, a statisticki igraci u 0,5fp razlike. Sta ako na kraju sezone Oldridz bude imao u proseku veci fp od Taunsa ili ostane ovako?

I da prodje i da ne prodje trejd, stvarno mi se ogadilo i nemam volju. Odradis trejd onakav kao vi i onda hinjski glasas protiv trejda koji je legalniji dosta puta.
Pit Bull

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 02:48

Je l' ti shvatas da postoje pravila?

Mogao si i ti da stavis nas trejd na glasanje, niko ne bi imao nista protiv.

Reagujes prilicno infatilno. Otpustas 3 najbolja igraca zato sto ti je neko stavio trejd na glasanje.

Ne moras da igras, ako ti se ne igra zbog jednog trejda.

Pravila postoje i liga i traje toliko dugo upravo zbog njih.

Sutra moze neko moj trejd da stavi na glasanje, najjace da cu da se ljutim i otpustam igrace, lol.
Alonzo

Postby Pit Bull » 13 Nov 2017, 02:51

Sustina je da mene boli briga sta ko misli kako ce biti, jer niko od nas nije vidovit i niko ne moze da garantuje 100% da ce Oldridz pasti brojevi, a Taunsu porasti i obrnuto. Znaci to je klasicno predvidjanje.

Dao sam 2,7 i 5,0 igraca za 5,5... Na FA osim 3-4 zdrava 2.5-2.6 igraca, svi ostali krecu sa 2.3... Znaci 0,4 razlike kad ja pokupim nekoga sa FA ili Metjuza kojeg je on nudio. Trejd koji smo napravili ima 0,1 razliku u poenima. 0,1.

Vi ste napravili trejd 4,8 za 4,9 3,6 i 3,6

Ako uzmemo da je 2,3 na pijaci slobodno, vi ste napravili razliku u trejdu za 2,7 poena u proseku, a ja za 0,1.

Znaci 27 puta vam je trejd nelegalniji. I kako ja da igram u ligi u kojoj trejd koji je 27 puta statisticki nelegalniji moze proci. I neka prodje, ne smeta mi, znate obojica zasto to radite, ali brate, nemoj ni moj kociti koji je u 0,1 razlike.

A to ko ce imati kakve brojeve za 2 meseca ili pola godine, ziv bio reci mi, pa da kucu zalozim u kladionici i poduplam ovo sto imam. A trejd niti sam video, kao sto nije ni vecina koja je to rekla. Ni ovaj trejd niko ne bi stavio na glasanje kao sto nije ni vas, jer ga nisu videli... A komisionar je ucestvovao pa nije morao ni prijaviti, sam odobri.

A rekao sam vec, nikada ne bih neciji trejd stavio na glasanje jer sam mislio da postoji poverenje u ligi, ocito nije tako.
Pit Bull

Postby Serano » 13 Nov 2017, 02:59

Средићу ујутру ове дропове.

Повлачим ово за гласање и ћао. Играј даље.

Сад видим да си ми и надимак из стварног живота овде написао. Алал вера.

Оли, намештај тим.
Serano
Guest

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 08:56

Stvarno nemam vremena za ovakve diskusije.

Pravila su jasna. Pite, to sto si ti ovo licno shvatio, to je tvoj problem. :D

Zamolio bih te da ne izbacujes svoje igrace iz ekipe i da ne pravis cirkus.

Glasace se za trejd. Ako prodje - prodje. Ako ne - vraticemo igrace.

Trenutno su glasali za: Choda, Oli, Starks

Protiv: Tajler, Dzimi, Batman, Alonzo

Nisu glasali: Hari Haler, Ј10Нутз, Чекићар, Стефбој, Ћивот

Ako ne glasaju do kraja dana, smatracemo da su neutralni i njihov glas se nece racunati. I tada ce vaziti trenutni rezultat. Naravno, Pit i Malterego nemaju pravo glasa.

Pite, opusti se malo. :D
Alonzo

Postby Batman » 13 Nov 2017, 09:25

Aha znaci samo su statsi u pitanju?

Civot, aj moze trejd dam ti Kajrija (4.0) za Portisa (4.4)? I sta josa da ubacim?
Batman

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 09:31

Btw... sto se mog trejda tice, mislim da sam se malo preracunao. :D

Generalno sam izgubio mnogo vise nego sto sam dobio, ali sta je - tu je. Nije mi ovo prvi put.

Capela ce biti u top 25 igraca sigurno, dok RW za sada ocajan.

Ne preostaje mi nista drugo, nego da lovim FA.
Alonzo

Postby Ćivot » 13 Nov 2017, 10:01

Protiv

Aldridge će realno da ima ovakve brojke dok se ne vrati Kavaj (koji će realno da uzima najviše šuteva). A i svi znamo da Pop voli da odmara igrače, a KAT će verovatno odigrati sve tekme.

Realno gledano onaj trejd za Westbrooka je nerealniji od ovoga ali nismo stavili na glasanje i tu smo napravili grešku. Ali, šta je tu je.
Nije ćivot jedna žena.
Ćivot

Postby Serano » 13 Nov 2017, 11:03

Да разјаснимо неке ствари...

Комесар сам постао прошле године када је Алонзо решио да направи паузу са играњем. Као и тада и сада су ми овлашћења и обавезе биле исте.

Дакле, тражим заинтересоване, они морају бити од поверења. Прошле сезоне десило се да је један испалио и није ми било пријатно никако.

У овој сезони смо за новајлије променили принцип зарад неке сигурности.

Ту се сва моја назови овлашћења завршавају. Сви сте знали правила, свима вам је речено.

Претпрошле сезоне Алонзо је ставио на гласање трејд Худиниja i J10Nutza. Пар дана пре тог трејдовали су Старкс и Алонзо. Затражио сам што и Пит, речено ми је да сам закаснио. Постоји архива.

Ја имам иста права као и сви, ништа више осим одговорности. Бирам тим на драфту, мењам играче и трејдујем.

Да ми се глас можда не рачуна дупло?

Било ко од вас да је ставио мој трејд на гласање не би био проблем. Побогу одрасли смо људи. Изнео бих своје аргументе, сабрали би гласове и мирна Бачка.

Не дам му да уради то зато што је прошло више од 24 сата. Ја нисам крив зато што неко није обратио пажњу или није могао видети.

@Сама прича око мог трејда

Почело је кад сам Алонза питао да ми да Ковингтона за Тига, на шта ми је он узвратио овом понудом.

У међувремену сам договорио трејд и са Малтерегом и тако је дошло до свега.

Вестбрук није био на 4,8 и то је лаж. Гледају му се фпт (а ја их никада у трејду не гледам) до трејда. Био је преко 5, чини ми се 5,1.

Пит и ја смо јуче имали преписку на фб и рекао сам му шта ћу урадити. Није ниједном тада помињао наш трејд.

Наравно да га нећу увредити ниједном као што је он мене, нити помињати овде нешто његово из стварног живота, као он мој надимак.
Serano
Guest

Postby HariHaler » 13 Nov 2017, 11:05

Protiv. Sve gore objasnjeno, pravila su pravila.

Ako neko hoce da napusti ligu zato sto nije prosao trejd, bolje da je sada napusti.

Nista licno, mora ovako, inace cemo da sjebemo sve ovo.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 11:10

Trenutno su glasali za: Choda, Oli, Starks

Protiv: Tajler, Dzimi, Batman, Alonzo, Hari Haler, Civot

Nisu glasali: Ј10Нутз, Чекићар, Стефбој

3-6 je rezultat, tako da cak i ova trojica glasaju za, bice 6-6, a onda glas admina odlucuje.

Trejd ce se ponistiti.

Vratio sam igrace, sada je sve ok.

Ubuduce, samo da ponovim - svako ima pravo da trazi trejd na glasanje. I od sada, kada dodje do trejda, komisionari su u duznosti da napisu ovde trejd, i ako se niko ne oglasi u roku od 24h, onda ce se trejd automatski odobriti.

Ovo radimo da ne bi doslo do komplikacija - da trejd prvo prodje, da igraci onda dropuju neke igrace, aduju druge, itd.

Sjebasmo Pitu trejd. :D

Gde ste bili kada je trebalo moj trejd ponistiti! :colera:
Alonzo

Postby Malterego » 13 Nov 2017, 11:34

Hoće li neko KATa haha? Vidim igrači su i dalje postavljeni kao da je trejd prošao, je li to Tajler vraća ili?
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego