Ja se slazem sa Fratelom, ovaj draft je Boze ne daj. Moze da ispadne nekoliko solidnih igraca, a moze i da ispadne da ce muka biti izabrati rukija godine iduceg maja
Mene, kao dugogodisnjeg navijaca San Antonia, najvise je zaintrigirao njihov izbor. Castle jeste dobar sistemski igrac, koji je sjajan u odbrani i inteligentan u napadu, zna da utrci, zna igrati bez lopte, ali u situaciji kada timu ocajnicki treba plej dovesti njega koji bi zeleo da to bude, a nije, sa losim sutem za 3, ne znam koliko je pametno. Jos jedan Jeremy Sochan u najavi
Ipak, koliko god zvuci uzasnom ta odluka da se trejduje Dilingem koji je bio osmi izbor, gledajuci malo bolje, misim da su Sparsi tu odlucili da igraju maraton umesto instant uspeha. Pikove koje su dobili su u 2030 i 2031. godini, sto ce u totalu njima dati bar po jednog tudjeg pika u svojoj kontroli u svakoj od sledecih godina, (2024-2031), pored svojih pikova. Neka od ovih pikova 2 ili 3 ispadnu igraci, pored postojecih talenata od kojih cemo videti ko ce se razviti, i imas solidnu ekipicu u momentima kada Vembi puni tek 27 godina. A i ovim teranjem Dilingema sada imaju oko 27 miliona u budzetu ovog leta, pa mogu pojuriti neku zvezdu u trejdu uz pomoc tih pikova, ili dva veterana za po 13 miliona i slicno. Igraju ljudi sah i misle u napred, ne opterecuju se za sad.