yobara wrote::okk:
Hoces glasati za broj izmena?

Mislim ima vremena, tipa skoro dve nedelje...ali za sad se samo Fraki javio
Ja sam u principu za to da se plej-of igra kao što se igrala regularna sezona, a i da bismo u ovom formatu gdje vrlo često odluče bod ili dva (a FA je relativno siromašna), smanjili šansu da neko prođe rundu zato što je brže kliknuo u srijedu veče
To naravno može da se desi i sa 4 izmjene, ali čisto da se smanji šansa za to ,,variranje'', jer je Starks potpuno u pravu, npr ako se dobro sjećam prošle sezone smo ti i ja u meču za peto mjesto imali više bodova nego obojica finalista, a da nismo ni strimovali tj koristili FA, velike su razlike iz nedelje u nedelju.
I onda ne bih na tako nepredvidiv format gdje se nekoliko mjeseci igra da bi sve stalo u petnaestak - dvadeset dana, povećavao neprevidivost ishoda, tj potencijalno smanjivao prednost onih koji su na nivou sezone gradili najbolje ekipe.
Tako posmatram, a moguće da nisam u pravu. Možda bi i 5 izmjena imalo smisla, za 6 čak nisam siguran da bi bilo potrebe, tj da bi ,,stigle'' da se iskoriste.
Vjerovatno bi bilo najbolje da se svi izjasne do kraja regularnog dijela, pa kad bude definitivno kojih 8 ide u PO, da prebrojiš njihove glasove i da se igra kako oni budu odlučili, mada pretpostavljam da ti je to i ideja, ali u svakom slučaju računaj da je moj glas da ostanu 4 izmjene.