Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby DON » 24 Nov 2011, 16:33

Bodi Bond wrote:Žurnal je uklonio tu glupost. :ajdejebote:

kotrljko wrote:
Bodi Bond wrote:Žurnal je uklonio tu glupost. :ajdejebote:

onda su stvarno bolesni :krsti:

novina sa tolikom tradicijom da stavlja ovakve (izmisljene) naslove :thumbdown:
uzas ...

вређај wrote:najjače je što će možda još i pogoditi :laugh: došlo je do nekih susreta između advokata i to će se izgleda nastaviti odmah posle dana zahvalnosti u sad koji je danas,znači nastavljaju u petak. kažu da orladno,majami,lejkersi,boston i finiks najviše guraju za to da se napravi neki dogovor ovog vikenda. sad je u igri sezona od 66 utakmica koja bi počela oko katoličkog Božića.

što ne znači da je sad sve ok sa žurnalom,koji je jednostavno izmislio priču

:laugh: :laugh: :laugh:

Samo nas citajte, ESPN kasni dva dana :okk:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/72741 ... eport-says

P.S. Niko nije nista sklonio, niti izmislio, izvori su neki od najboljih srpskih igraca koji su igrali NBA, menadzeri....

http://www.zurnal.rs/2011/11/23/zurnal- ... index.html
DON

Postby Statista » 24 Nov 2011, 18:44

вређај wrote:najjače je što će možda još i pogoditi :laugh: došlo je do nekih susreta između advokata i to će se izgleda nastaviti odmah posle dana zahvalnosti u sad koji je danas,znači nastavljaju u petak. kažu da orladno,majami,lejkersi,boston i finiks najviše guraju za to da se napravi neki dogovor ovog vikenda. sad je u igri sezona od 66 utakmica koja bi počela oko katoličkog Božića.

što ne znači da je sad sve ok sa žurnalom,koji je jednostavno izmislio priču

Odnosno napravio špekulaciju baziranu na činjenici :biggrin:

Činjenica je da će NBA ili početi do Nove Godine ili je neće uopšte biti, znači ako krenu biće to za Božić u suprotnom nema ništa od lige ove godine
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby DON » 24 Nov 2011, 19:31

Statista wrote:Odnosno napravio špekulaciju baziranu na činjenici :biggrin:

Činjenica je da će NBA ili početi do Nove Godine ili je neće uopšte biti, znači ako krenu biće to za Božić u suprotnom nema ništa od lige ove godine

ne, nego napisao informaciju koju su potvrdili mnogi izvori, medju kojima tri NBA igraca (jedan bivsi i dva sadasnja), kao i sva najjaca srpska menadzera...
DON

Postby Napredpartizan » 24 Nov 2011, 19:42

Moraju do subote da se dogovore kako bi se igrale utakmice 25.decembra...
Napredpartizan

Postby Statista » 24 Nov 2011, 19:43

VUČKO_88 wrote:
Statista wrote:Odnosno napravio špekulaciju baziranu na činjenici :biggrin:

ne, nego napisao informaciju koju su potvrdili mnogi izvori, medju kojima tri NBA igraca (jedan bivsi i dva sadasnja), kao i sva najjaca srpska menadzera...

Sad tek čitam potvrde, u pravu si...
Prošli su kao petao koji prvi kukurikne, nisu završili u supi ali su napljuvani toliko da su se udavili :biggrin:

Ali zaista činjenica je da početak lige u 2012 nema previše smisla.
Statista

Postby Houdini » 24 Nov 2011, 19:58

i '99 je sezona pocela u februaru, tako da nije njima ni sledece godine kasno.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 24 Nov 2011, 20:25

Statista wrote:

iskreno, daj boze da nasi izvori grese, i da nije pao dogovor iza zavese...

Ali to nije poenta, vec to da su se odmah javile sveznalice kojima na cast idu sva govna koja su izasrali...

Vreme je najbolji pokazatelj, a u ovom slucaju je pokazalo da jedan burek list, za Grobare Zvezdina revija, za Cigane Izaberi Partizan, smradovi itd bolje zna od jednog ESPN-a i ostalih...

Jbg, on nema priliku da sedi sa Vejdom kao sto ja upravo sad sedim sa jednim ruukometasem Partizana, dva Zvezde i jednim Crvenke...

Pa ce se cuditi ljudi kad ja pre svih nemackih sajtova objavim da je jedan od njih nova akvizicija jednog Bundesligasa ako sve ispadne kako treba... I pisati kako izmisljam, spekulisem...
DON

Postby Statista » 24 Nov 2011, 20:39

VUČKO_88 wrote:...

Što se mene tiče ti si se dokazao sa insajderskim informacijama, samo ti javi kad nešto čuješ :biggrin:
Statista

Postby nolinjo » 25 Nov 2011, 00:24

cim ovi potpisuju ...nba pocinje kolko za mesec dana
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bodi Bond » 25 Nov 2011, 04:55

VUČKO_88 wrote::laugh: :laugh: :laugh:

Samo nas citajte, ESPN kasni dva dana :okk:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/72741 ... eport-says

P.S. Niko nije nista sklonio, niti izmislio, izvori su neki od najboljih srpskih igraca koji su igrali NBA, menadzeri....

http://www.zurnal.rs/2011/11/23/zurnal- ... index.html

Da je neko pitao menadžere početkom novembra kakva je situacija ili igrače, oni bi rekli da se igra krajem novembra ili početkom decembra. Oni to prosto ne mogu da znaju. ;)

Fišer se pridružuje pregovorima u petak, a nije se baš lepo izrazio o ovim pregovorima koji su tekli bez predstavnika igrača.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby DON » 25 Nov 2011, 11:22

Bodi Bond wrote:

Kako smo onda znali pre Americkih medija da je bilo pregovora iza zavese? Dva dana ranije!
Ajde pojasi mi to?

Bodi nemoj da si slikar naivac... Znaju oni sve... Pa tako znamo ko je u kojoj struji/klanu, ko hoce da pocne liga, ko to koci...

Problem je sto ljudi ovde misli da znaju sve a u stvari su obicne ovce koje su se upecale na naslov i koje se nisu ni potrudile da dokuce sustinu teksta...

Manite se internet vesti...

Ja razumem skepsu ali bezobrazluk ide na cast, a ovo je odlicna lekcija, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi u sportskom novinarstvu, posebno sto se tice kosarke ;)
DON

Postby вређај » 25 Nov 2011, 12:37

чекај,да ли ти онако истински мислиш да од толико нба инсајдера у америци,људи који примају баснословне суме новца који цео живот извештавају у вези лиге и зарађују тако што цео дан причају са играчима,менаџерима итд и јуре неку ексклузиву,НИКО није имао тако информацију,него ето тако журнал видео. ја конатм да је то ишло тако отприлике неко из журнала причао са неким нашим менаџером и тај менаџер рекао том "па знаш,или неће бити сезоне или почиње на божић" и то је та екслузива. а то је да оне сезоне 99е почело у фебруару то стоји,али тај сценарио су као неприхватљив исказали власници који наводно немају интерес од те скраћене сезоне,радије ће изгурати своју причу па немати сезону уопште,него да се скраћује на мање од неких 65 утакмица
вређај

Postby DON » 25 Nov 2011, 12:54

вређај wrote:

ispadas bezobrazan i smesan... Vec sam objasnio, procitaj prethodne postove...

Informacija o tajnim pregovorima dva dana pre tih sto jure insajd informacije... Zurnal objasnio!!! Zurnal znao, NIKO u Americi nije...

Izvore ne mogu da otkrivam ali sam Vam dao naznake...

A o medijima u Americi, Evropi i nama u Srbiji, mozemo posebnu temu...

Ja sam intervju sa Filipom Jihom morao da zakazem dva meseca ranije dok sam sa jednim od nasih najboljih igraca odrastao...
Oni mole boga da uhvate neku zvezdu za izjavu, intervju, dok ja sedim sa nasim igracima, trenerima, menadzerima na kafi....

A iz Amerike stizu cestitke za info od ovih tvojih skupo placenih sto jure ekskluzivu, jedan od njih je i moj brat ;)
DON

Postby Houdini » 25 Nov 2011, 13:01

VUČKO_88 wrote:Ja razumem skepsu ali bezobrazluk ide na cast, a ovo je odlicna lekcija, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi u sportskom novinarstvu, posebno sto se tice kosarke ;)

Svaki ciga svoga konja hvali :biggrin: i sta ti imas da sedis sa 2 zvezdina rukometasa :mad2: :D

Salu na stranu, mislim da SŽ nije daleko od istine, kada su igraci propustili svoj prvi pay check neko je pravio racune i da su vlasnici prihvatili poslednju ponudu igraca (mozda cu i pogresiti cifre) ispada da bi na plate otislo 520 miliona, dok bi zarada bila oko 550 miliona i to samo timova ne racunajuci one ljude koji bi indirektno zaradili. Kada se tome doda i to koliko ljudi je izgubilo posao u USA zbog LO i cinjenica da veliki timovi poput LAL, BOS, NY, MIA zele da se igra, da mi sad neko da da imamo Pekmena do Armanija potpisao bih.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 25 Nov 2011, 13:16

Houdini wrote:

Svaki ciga svoga konja hvali :biggrin: i sta ti imas da sedis sa 2 zvezdina rukometasa :mad2: :D

Salu na stranu, mislim da SŽ nije daleko od istine...[/quote]

Ciga je imao priliku da bira izmedju skoro svih konja i ovoga je izabrao zato sto je najpouzdaniji, ne spekulise, ne izmislja itd...

Ma obojica su Grobari :D

Informacija nasih izvora, koji su se po milioniti put pokazali kao tacni, je da se vode pregovori u tajnost... Isti ti izvori kazu da su blizu, neki cak i da su se dogovorili... I da liga krece za Bozic... Daj boze da grese.. Ali sustina je da mi u Zurnalu ne izmisljamo, ne spekulisemo, ne nagadjamo... I ovo je dobra lekcija za sve one koji su odmah skocili i kenjali...

Pa smo tako prvi imali demant za Tepica, pa da Duda ostaje selektor, da Ejsi Lo stize itd... Ne spekulisemo, ne punimo novine lazima i spekulacijama...

Daleko od toga da smo savrseni, pogresimo, ali u ovom nasem sportskom novinarstvu svi su daleko iza nas...

Mislim na novinu, sajt je daleko iza, jbg, ne moze/sme se sve ubaciti... A onaj ko zeli biti informisan o svim desavanjima u srpskom sportu kupuje novinu ;)
DON

PreviousNext

Return to Američka košarka