Board index Avangardina Galerija Photoshop karikature

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby vladokv » 14 Aug 2025, 14:05

jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )

zasto ih nisu stitili panduri ( obicno se zasticeni kao beli medvedi, ne mozes da im pridjes ) ?

kakvi su komentari ?
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Foteljas » 14 Aug 2025, 14:09

Niko123 wrote:Mi porodično smo se jednom zajebali te 2012.godine, kada smo glasali za ovo stvorenje. Kakva greška

Ako ne mogu da prezalim sto sam za taj olos dva puta glasao 2008, makar mi je za 2012. savest potpuno mirna, jer mi je od pocetka bilo jasno ko su i sta su, pa sam bojkotovao drugi krug, jer sam mislio da nema izmedju cega da se bira...

jupol wrote:Verujem da Vucic ne bi imao sanse da pobedi tada, a posle 2014. je vec bila druga prica.

2012. na gradskim kao nosilac lokalne liste imao je manje glasova i od Nikolica i od republicke liste SNS.

jupol wrote:Da Natasa Kandic sutra ujutru postane predsednik, za 2 godine vlasti bi imala najmanje 20% podrske, jer imas uvek znacajan broj onih koji glasaju za vlast, nista drugo ih ne zanima...

Dokazano na primerima SPS posle 2000. i DS posle 2012.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Bogun » 14 Aug 2025, 14:09

vladokv wrote:jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )

zasto ih nisu stitili panduri ( obicno se zasticeni kao beli medvedi, ne mozes da im pridjes ) ?

kakvi su komentari ?

Ne znam, nisam dovoljno mudar da ti dam odgovor.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cinciripini » 14 Aug 2025, 14:16

Foteljas wrote:
Cinciripini wrote:Šta se ovde piše, je li to krenuo ustanak protiv vučića, pa nam se ovde objašnjava kako nije situacija ista kao 2000, kako je sada vojska na strani vlasti, kakave se to nebuloze pišu? Nikakav ustanak se ne dešava,nikava vojska se ne priziva da pređe na stranu naroda, jer vojska više u ovoj zemlji ne postoji.

Prekjuče su vučićevi batiniaši u Bačkom Petrovcu napravili haos, sinoć su od naroda dobili odgovor, dakle rekacija na njihovu akciju, nikakav ustanak i ostale gluposti, neće se ovo rešiti na ulici, ali će ulica oslabiti moći ovog nakradnog režima , pa kada krene da puca po šavovima, onda mu više ni na izborima neće biti spasa, koji da su mu spas raspisao bih već.

Naravno da se analizira sta ce se moze desiti u potencijalnom sukobu oruzanih snaga i gradjana, koji je sve izvesniji.

Sad smo izgleda ipak za izbore? Kako se stavovi ocas posla promene za jedno vece...

Je li na izbore koje vučić nije raspisao, ili na oktroisane izbore na kojima se unapred zna pobednik? Manipulativno si pristupio priči o bojkotu , gde prebacuješ priču na nezainteresovane građane, koji sede kod kuće, gudnaju i ništa ne čine, dok je suština u političkim faktorima koji činom bojkota moraju mnogo više da se trude, nego oni koji izlaze na izbore, jer moraju to narodu da objasne zašto ne izlaze, dok ovi drugi ne moraju ništa da objašnjavaju, već samo izađu, pređu cenzus koji im vučić smanji na 3% i uzmu pare iz državne kase, što je mnogo lakše i isplatljivije.

Jasno je da i 2000 nisu bili idealni uslovi za izbore, ali si imao probuđenu masu preko ANEM-a i veliku kampanju, što od dolaska naprednjaka na vlast u Srbiji toga nema, sve do pobune studenata, koji su u ovih 8 meseci uradili hiljadu puta više od te sterilne opozicije.
Kada sam ja napisao da treba izaći samo na potpuno regularne izbore? Opasna manipluacija napisanoga da ne treba izlaziti na izbore na kojima se unapred zna pobednik, ružno je podmetati takve laži u rangu lista Danasa, pa si krenuo sa omalovažavanjem Lompara , kako je on problem za nacionalne manjine zato što je učestvovao u objavi pesama Radovana Karadžića, Kako tim majinama nije problem da glasaju za ovakvog lika?
https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Ili možda kada su glasali za Koštunicu, koji je davao podršku Radovanu Karadžiću i rukovodstvu Republike Srpske. U čije zdravlje se pišu ovakve gluposti o Lomparu?

Dakle, molio bih te isključivo u cilju istine, kada sam ja napisao da ne treba nikada izlaziti na izbore koji nisu potpuno regularni? A tebe kao istaknutog analičitara bih pitao, da li si i ti znao kao i većina onih koji se bave izborima, da je na svim dosadašnjim od strane vučića raspisanim izborima dotčni imao prednost od 20-30% i da se unapred znao pobednik, ako si to znao, u čije zdravlje si ti onda agitovao?
Kod izborA na kojima je vučić uanpred bio pobednik, postojale su tri grupe učesnika izbora koji nisu zvanično vučićevi glasači, oni kojima je bili bitno da samo pređu cenzus, oni koji nisu imali mogućnosti da shvate da su to oktroisani izbori i oni koji su svega toga svesni, a izlazili su zato što su osećali da je to jedino što mogu da urade protiv ovog režima i takvima se ništa ne može zameriti.

U cilju edukacije priče o izborima i bojkotu, mogao bi da pomogne i profesionalni politikolog, koji se do sada pokazao kao neko ko dobro zna da sagleda situaciju.

https://www.youtube.com/shorts/BhKCDtSJQy0

https://www.youtube.com/watch?v=BVMofCh ... emJvcmE%3D
Cinciripini

Postby Woodoo » 14 Aug 2025, 14:16

Woodoo

Postby vladokv » 14 Aug 2025, 14:26

Bogun wrote:
vladokv wrote:jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )

kakvi su komentari ?

Ne znam, nisam dovoljno mudar da ti dam odgovor.

ako ti nesto smeta u nacinu na koji ja pisem ili se izrazavam pisi mi molim te na pp, da ne spamujemo temu.

ako ne, budi ljubazan i postedi me molim te ubuduce ovakvog obracanja.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Duh sa sekirom » 14 Aug 2025, 14:35

Ne znam da li je neko kacio , da se najezis od govora
https://vm.tiktok.com/ZMAdFdrTK/
Duh sa sekirom

Postby Cinciripini » 14 Aug 2025, 14:42

kakvi su komentari ?

Možda je u ovome razlog, procena da će ta dovedena ekipa sama , s obzirom na njihovu strukturu uterati strah građnima, a desilo se suprotno.

Novosadista wrote:Ozbiljne batine su dobili naprednjaci u NS. Vise desetina onih volina sa palicama su bas lose prosli. Dobra ekipa je bila, bez drugosrbijanaca sto farbaju trobojke i slicnih udbasa, prava ekipa patriota i Detelinaraca na pravoj strani u odnosu na one telece glave juce. Sorka je bila ozbiljna, ne znam koliko ce snimaka izaci ali mogu samo da kazem da su najureni brojcani i oruzano nadmocniji krimosi, neki su pregazeni od batina potpuno
Cinciripini

Postby twoface » 14 Aug 2025, 15:01

Kad se pusti voda za ovima isto uraditi i sa mma klubovima
twoface

Postby Bogun » 14 Aug 2025, 15:11

vladokv wrote:ako ti nesto smeta u nacinu na koji ja pisem ili se izrazavam pisi mi molim te na pp, da ne spamujemo temu.

ako ne, budi ljubazan i postedi me molim te ubuduce ovakvog obracanja.

Ne znam vlado, pišeš da ovo nije način šta se sada radi, a kad te pitam kako, odgovaraš mi da ne znaš kako.

Inače to što si napisao u tom ranijem postu je klasičan spin kojim se SNS koristi uveliko.

Sve to dok njihovi batinaši uveliko biju narod kako stignu i gde stignu. Ali tada, prema njihovom shvatanju, nema nasilja.

A što se tiče događaja iz Novog Sada, nije teško povezati 2 i 2, nisu oni pušteni niz vodu, već se mislilo da će premlatiti narod koji je bio okupljen, pa su se malo preračunali kada je narod premlatio batinaše. Bezgrešni Aca Siptar napravio grešku u koracima.
A onda se videla brza reakcija policije (koja ih očito nije pustila niz vodu) koja uskače da brani ćacije, imaš klipove i na ovoj temi.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Brat Sava » 14 Aug 2025, 15:12

Vcrs kazu protest ispred generalstaba?
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Vlad » 14 Aug 2025, 15:17

Foteljas wrote:Stiskali mucenog Tadica Francuzi svojevremeno ko zmija zabu za to ubistvo, pretili prekidom diplomatskih odnosa, pa me bas zivo interesuje sta imaju da kazu...

A o tribini i sipki ne treba trositi reci...

Ocigledno nemaju nista da kazu posto je lik na slobodi jos od 2021 iako je osudjen na 35 godina zatvora.
Jos jedan dokaz da se Siptar ne moze skinuti sa vlasti sve dok ga podrzava Zapad
Vlad

Postby ИлићКапитен22 » 14 Aug 2025, 15:26

Па и треба да буде пуштен јер је политички и добио тих срамотних 35 година. И да му се суди опет.

Што не мења чињеницу да је највећа срамота јужне трибине и да му треба јебати матер јер је смрдљиви Ћаци.
Last edited by ИлићКапитен22 on 14 Aug 2025, 15:29, edited 1 time in total.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby vladokv » 14 Aug 2025, 15:27

@Bogun

stojim iz onoga sto sam napisao.

Iskreno ni najmanje me ne dotice ko ce kako da protumaci.

nije me briga i ne smeta mi ako se oni tamo okupe ispred svojih prostorija. Video sam ih, neke sam prepoznao i to mi je dovoljno.

Ne osecam potrebu da se fizicki obracunavam sa njima. Govno kad zgazis ono samo vise smrdi.

Sta sam imao da kazem rekao sam poznaniku kojeg sam zatekao u uniformi na ulici.

A neko naguravanje ili ne znam kakav vid obracuna sa pandurima meni nema svrhe, mozes samo da najebes.

ako nema neke dobre organizacije na nekom sirem prostoru onda to nema neke svrhe.
Ćoba wrote:
vladokv

PreviousNext

Return to Photoshop karikature