Board index Avangardina Galerija Na liniji dešavanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Leca » 17 Aug 2025, 11:29

U moru ovih bljuvotina koje izgovaraju pederuša, nenadležni, onaj što je doživeo težak državni udar i ostala bagra, za šta me zabole levo jaje, posebno me srce zabolelo kada ovaj krmak Dačić kaže za dečaka iz Valjeva da je NAVODNO pretučen. Ako im išta dođe glave to su ovi mob. telefoni i društvene merže gde se sve sazna za minut. Da nema onog snimka pa da spinuje i da deo populacije i pomisli da je stvar prenadivana, ali videti ono divljaštvo i reći navodno, ja nemam reči kako bih izrazio svoje ogorčenje i već sam prešao u fazu mržnje.
Leca

Postby Duh sa sekirom » 17 Aug 2025, 11:38

Pa oni su to već ispinovali , već su svi njihovi mediji objavili da ustaše i teroristi lažu i da je to snimak od pre 5 godina i oni su tu priču za svoje najvernije zatvorili.
Last edited by Duh sa sekirom on 17 Aug 2025, 11:41, edited 1 time in total.
Duh sa sekirom

Postby Rhino Gattuso » 17 Aug 2025, 11:41

Taj Gljivica smrdljo ,njega treba posebno obraditi
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Leca » 17 Aug 2025, 11:54

Duh sa sekirom wrote:Pa oni su to već ispinovali , već su svi njihovi mediji objavili da ustaše i teroristi lažu i da je to snimak od pre 5 godina i oni su tu priču za svoje najvernije zatvorili.

Ništa to u mojim očima ne menja i da je slika od pre 5 god. iz Sombora ili pre 8 god. iz Niša jel tako policija postupa u nužnoj samodbrani, jel neko kažnjen za ovo divljaštvo ili ona slika od sinoć gde policajac udara stariju ženu pendrekom po rebrima jel on nema druge metode, jel on nekada imao majku ili baku
Leca

Postby BlackOwl » 17 Aug 2025, 12:13

Марокански радници ће попунити празнину у српској фабрици Фијата
Марокански радници биће запослени у фабрици Фијата у Србији за плате нешто веће од 70.000 динара (663 долара), што локални радници сматрају недовољним за преживљавање.

https://www.moroccoworldnews.com/2025/0 ... t-factory/

Bas se pitam da li su radnici fiata bili uslovljivani da glasaju za sns i skupljaju potpise u proslosti.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Ziks96 » 17 Aug 2025, 12:14

Nebitno je sta on prica i spinuje to mu prolazi samo kod morona koji su uz njega do smrti i oni se ne mogu prevaspitati, bitno je aktivirati apstinente i to je to.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Cinciripini » 17 Aug 2025, 13:33

Гроф Тинторето wrote:Opet sam brknuo gde treba, Cinci.
Ja nisam opravdavao Kareliju, samo sam ti rekao da si potpuno promasio poredjenje. Sto i jesi, al kao sto rekoh, ti to numes da razaznas.

Vidim da si skocio kao oparen da branis svoj stav. Gladna deca, egzistencija, kurci palci, sve sami paraziti koji ne znaju nista drugo nego na mojoj grbaci da zive. Taj sto ima gladno dete otima od mog deteta i hrani svoje. Bas mi je drago sto ti to mozes da razumes. Dok je takvih, bice nam bolje

Ma ti si se samo onako našao pogođen činjenicom da Karelia podržava vučićev projekat, pa si došao dotle da ti neki jadnik uzima iz usta, a ne uzima Karelia koji isto radi u državnoj firmi, on ne živi na tvojoj grbači, šta sve napisa da ga opravdaš. Isto tako ne uzima ti iz usta deteta projekat podstaknut kriminalnom malverzacijom na desetine miliona evra upupavanja para i otimanja od Agrobanke, onda i preko ultra kop , brigate firme, koji na milione isisavaju državnog novca, koje verovatno nije namenjeno tvom detetu, kao što je onaj jadnik koji radi u državnoj firmi, ali je zato za pohvalu upravnik Terzić, kako vodi preduzeće i kako lepo prodaje mlade igrače.

Uporedo tako postoje ljudi koji isto tako ne razumeju, te zato ne podržavaju RKP iako nemaju nikave koristi .

enbidzi wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Каква срамота.

Серем вам се на титулу.

Uzas, sve govnari od terena do publike

Čudni neki ljudi.
Cinciripini

Postby tremi08 » 17 Aug 2025, 13:52

Sve sto trenutno radi je pokusaj da zadrzi svoje. A vecina njegovih svakako veruje samo njemu, cak i da vide snimak, oni ce reci da je Siptar rekao drugacije. Podigli smo decu i omladinu, na ulicama su, deca mrze Siptara i to je nas dobitak. Jos deo apstinenata da probudimo da ovaj siptarski rezim mrzi Srbiju, i gotovo je.
tremi08

Postby Гроф Тинторето » 17 Aug 2025, 14:32

Uzima, kako ne uzima i za sve isto mislim, govna.
Dok ti nesto opravdavas, a nesto ne.
Ne znam sta da mislim, al ovako izdaleka se cini kao da je bitno ko krade, jednom oprastas, a drugog bi vesao.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Cinciripini » 17 Aug 2025, 15:07

Pa, ti si deklarisao različitost, jedan ti je na grbači, dok drugi nije, zato što ne uzima pare od kluba za koji navija, previše je to kontraditkorno, ne može se podrška vučićevom projektu pravdati "da ja to ne razumem", a drugog pljuvati.
Cinciripini

Postby Edge » 17 Aug 2025, 15:14

Zappa wrote:
Old school wrote:Ozbiljnu uniformisanu bagru su navukli u Valjevo.
Trebalo ih je kordinisano probiti na više mesta u više većih gradova.

Malo mi smrdi ovo u Valjevu, toliko policije, a dopusteno da se uniste prostorije stranke, tuzilastva..
Slicno kao drugo veče u NS

Kao da neko namerno pusta bes naroda, da li zbog snimaka koje ce upotrebiti u kampanji ili zbog istraživanja javnosti..
Ovo mi deluje kao jedan performans za kampanju.. Zajedno sa smanjivanjem cena i ostalim pokvarenosti rezima..

Mada, drugi deo mene kaze da ne sme na izbore, jer ce narod reagovati na svaku pojavu nepravilnosti. Konacno svestan deo Srba je uzeo politiku u svoju ruku.

Istina, da narod ima politicare u opoziciji koji imaju podrsku u EU i SAD, davno bi ovaj rezim pao..

Mislim da ni najbolji politikolozi, sociolozi nemaju ideju sta ce desavati u Srbiji i sta je resenje i kada pada.

Ono sto on sada primenjuje jeste definicija sekuritizacije (Kopenhaška škola bezbednosnih studija): Proces u kojem politički akteri predstavljaju određeno pitanje kao pretnju bezbednosti, čime opravdavaju izvanredne mere.

Evidentno je jedno da je on odustao od ideje da se odrze izbori ove godine i fokus se stavlja na ulicne nemire. Jasno je da on ne bi mogao da u ovim uslovima vodi standardnu kampanju koju vode pre svega od kuce do kuce sa svim pratecim efektima .

On Ima jasnu taktiku koja je bila vise nego vidljiva prethodnih nedelju dana a danasnje konferencija to potvrdjuje.

Namerno su poslali nasilnike u Vrbas i Bačku Palanku, Petrovac, Liman kako bi provocirali građane i izazvali burne reakcije.

Ovo je urađeno da bi razbesneli ljude

Zatim se povlače i izbacuju mamce, koji za cilj imaju skupljanje dokaznih materijala, snimaka, ali i prepoznavanje aktera sto se ovih dana i desava. Eventualno snimanje organizacione strukture protestanata. Zato najavljuje par dana pauze sa ciljem verovatno da se donesu odgovarajuci propisi i krene u ostriju represiju slicno kao u Belorusiji 2020 godine. Ocekujem da ovo ide u pravcu dalje eskalacije na ulicama .

Vise o tom konceptu moze se ovde procitati.
https://bezbednost.org/publikacija/znac ... tizacije-2
Last edited by Edge on 17 Aug 2025, 15:32, edited 3 times in total.
Edge

Postby tremi08 » 17 Aug 2025, 15:23

Zato treba biti pametan i oprezan i ovih dan, dva samo farbati prostorije, pisati da je siptar, vredjati brnabu i njega i tako to. Vise da je verbalno zestoko
tremi08

Postby Zappa » 17 Aug 2025, 15:27

Neko na tviteru napisao, ovo mi najlogicnija teorija

Zanimljiva je “pauza” koju je najavio pre “odlučne reakcije”.
On tom pauzom postiže više ciljeva:

- Optika strpljenja i “moralni” kredit za punu represiju, posebno pred svojim simpatizerima i međunarodnom zajednicom

- vreme za pravljenje dosijea, prepoznavanje meta, planiranje akcija

- tih 7-8 dana će stvoriti vakum, iščekivanje i time želi da postigne raslojavanje demonstranata. Umereniji mogu da ne izdrže taj pritisak, nervozniji deo može da se iscrpi narednih dana, a svi da u period nakon pauze uđu sa više straha i agresije kao efekta straha

- tokom tog perioda će da režira medijski narativ unutra i spolja koji će opravdati agresiju i represiju koja se spremna, ali iz pozicije strpljenja i stalozenosti. Mogu se očekivati sitnije provokacije i još lakih meta.

Zatim krecu specijalne mere, zabrane skupova, hapšenja. Vanredno stanje bez vanrednog stanja.

On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Brat Sava » 17 Aug 2025, 15:55

Jel Ima vcrs protest Ili je danas pauza?
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Mitro » 17 Aug 2025, 16:00

Intersantno je kako su većina policajaca koji su dovedeni u Valjevo Bošnjaci oz Priboja. Koja je tu logika.
Mitro

PreviousNext

Return to Na liniji dešavanja