Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

1/2 finale Spanija-Francuska

Ko ide u finale

Spanija
4
40%
Francuska
6
60%

Total votes : 10

Re: 1/2 finale Spanija-Francuska

Postby Dare » 20 Sep 2013, 22:19

Dare wrote: 20 Sep 2013, 18:54

Ma uzimaju ovo Litvanci , kao što će večeras i Francuzi uzeti. :smile:

:biggrin: :okk:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Steve Vai » 20 Sep 2013, 22:39

I ja sam skakao vise nego sami Francuzi u hali.. :D Sjajan mec..Prelomila ga je,tj odvela u produzetak trojka Pjetrusa,koji je odigrao sjajnu odbranu na Gasolu..Parker je Bog otac.. Serhi je u top formi,i mislim da ce Real sa njim,Rudijem i Burusisom biti nezaustavljiv ove godine...Dio je paklen suter i mislim da mu vise odgovara dva nego jedan..Calderon i Rubio podbacili...i na poluvremenu sam znao da Francuzi imaju sanse..Highlight veceri je tata Dijao,koji opet drzi govor posle meca...:D:) Naklon do poda za Francuze...
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby MilosRS » 20 Sep 2013, 23:00

Svaka cast Francuzima, fantasticna kosarka. U poredjenju sa dosada prikazanom na EP, atomska. Parker :blue:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby irriducibili » 21 Sep 2013, 01:30

Ipak ima neke iskonske pravde, te kazne za prepotenciju ekipe koja je zamislila da igra turnir od cetvrtfinala. Sami su sebi zakazali ovaj mec i zasluzeno dobili po labrnji. Francuzima svaka cast, borili su se kao da im zivot zavisi od ovog meca, nadoknadili ogroman nedostatak i pored toga sto slovenacki sudija samo iz protokolarnih razloga nije nosio spanski dres. Zelim im svu srecu u finalu, red je da veliki Parker u karijeri uzme i zlatnu medalju. Sigurno najbolji mec na prvenstvu, bilo je pravo uzivanje gledati ga. Nadam se da su ga nasi igraci gledali, svasta su mogli nauciti. A pre svega kako se ekipa pogleda u oci, stisne zube i krene da mukotrpno stize razliku. Dobili su mec u kom su za poluvreme dali 20 poena. Mozda ni sami nisu verovali u preokret, ali su se ocigledno zarekli da nece dopustiti ponizenje. Sada je na nasima da provere da li i sami imaju muda. A mi cemo danas videti sta su utvrdili...
irriducibili

Postby ОГИ » 21 Sep 2013, 01:47

Ma bravo Franucska! :blue:

Ajmo ba do titule bolji ste!

Kakve sam ja pare noćas uzeo za pobjedu bivših savezika, niste svjesni.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby steva cenejac » 21 Sep 2013, 08:16

Preokret se u dvorani nasluti na početku drugog poluvremena, kad je Špancem ponestalo ideja u napadu, pa su počeli sa glumlenjem prekršaja. Nevtralni gledaoci su odmah stali na stranu Francuske, počela je da se žviždi španjolskim napadima, navija za Francuze i počela je da se smanjuje razlika.
steva cenejac

Previous

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013