feanorlfc wrote:Zlaja wrote:Srbija, pa Francuska, pa Letonija
Čisto iz radoznalosti. Zašto? Meni su oni jedna od antipatičnijih ekipa.
Oglala wrote:Pa dobro bre lock, kako ocekujes da forum zastiti tvoj identitet kad sam postujes svoje slike?
treca smena wrote:Jeno glupo pitanje ova sala u Jasenicama da li je ona pravljena za ovaj sampionat ili je bila tu.
I sta ce biti posle EP ko ce tu igrati?
treca smena wrote:treca smena wrote:Jeno glupo pitanje ova sala u Jasenicama da li je ona pravljena za ovaj sampionat ili je bila tu.
Golden Warrior wrote:Odlicni vam ovi Grci, skolovana ekipa![]()
Kakava olupine majko mila fali im samo Diamantidis cifur stari da ugodjaj bude kompletan mada me ne bi zacudilo da ovo namerno rade da bi u nekim svojim racunicama izbegli Spaniju do finala
nolinjo wrote:Golden Warrior wrote:Odlicni vam ovi Grci, skolovana ekipa![]()
Kakava olupine majko mila fali im samo Diamantidis cifur stari da ugodjaj bude kompletan mada me ne bi zacudilo da ovo namerno rade da bi u nekim svojim racunicama izbegli Spaniju do finala
namerno rade da idu na nas
Oglala wrote:Da kalkulisu, kalkulisali bi u drugoj grupi; ovo mi izgleda suvise rizicno. Ali, da su mina 1/4finala jesu.
Oglala wrote:treca smena wrote:treca smena wrote:Jeno glupo pitanje ova sala u Jasenicama da li je ona pravljena za ovaj sampionat ili je bila tu.
Bila tu; u njoj se pika hokej ako se dobro secam glasina (uvek postoji i mogucnost da se ne secam dobro).
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot], Google [Bot] and 0 guests