Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

FINALE Francuska-Litvanija

Ko osvaja

Francuska
16
84%
Litvanija
3
16%

Total votes : 19

Re: FINALE Francuska-Litvanija

Postby Nikola » 22 Sep 2013, 22:02

Zasluzeno potpuno. Nama ostaje da cekamo SP i nadamo se da ce biti bolje. Eto, prosle nedelje u ovo vreme smo odigrali verovatno najbolju utakmicu na prvenstvu, a danas Francuzi lagano dobise finale.
Inace, videlo se koliko znaci imati izbalansiran tim. Spanci su poveli prilicno bekova, a pod kosem su sve nade polagali u Gasola, dok su Litvanci imali obrnutu situaciju i spolje je sve manje-vise zavisilo od Kalnietisa. Francuzi su nekako tu najvise ujednaceni, iako im fale neki dobri, visoki igraci
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tegi » 22 Sep 2013, 22:06

Cim su Franci potpisali ugovor sa SZR "Dule Vujosevic", pozlatilo im se. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 22 Sep 2013, 22:07

Ovi nemaju Ljajica Benzemu, da nece da peva himnu, grmela je Marseljeza... :biggrin:
irriducibili

Postby Baron » 22 Sep 2013, 22:08

Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh :blue: :jezik:

Moze se i bez trenera osvojiti EP, mada me iznenadio na pocetku sa Batumom na Kalnietisu..

Zaboravih da pohvalim vrlo dobre role Diota u polufinalu i finalu i sutersku rapsodiju Petroa sa poludistance, mislim da ovo u karijeri nije ispogadjao :D
Baron

Postby AirBall » 22 Sep 2013, 22:08

Parker je vlasnik Asvela, Diaw je vlasnik Bordoa, a ne bih se iznenadio da i Batum uskoro kupi neki klub.. :D

Tako se voli kosarka, a ne necu, ne mogu, bole me noge, umoran sam, potreban sam porodici...

Ova trojica mogu citavu nasu reprezentaciju da kupe sve zajedno sa prljavim gacama i carapama i nije im bilo tesko da igraju...

Neko to gore vidi sve i nagrada dolazi u zlatu...

I nas je Bog gledao dok se nismo prodali...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 22 Sep 2013, 22:12

Lawrence wrote:Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh :blue: :jezik:

Kao strucnjak nije, kao talija jeste. :biggrin:
Za neku godinu ce i kao strucnjak. :okk:

Meni je fascinantan temperament francuskih kosarkasa. Njih kao da boli uvo za sve. Pobede/izgube 20 razlike, Dijao odrzi govor i mrs u krevet. Uvek su bili poznati po nekoj kurcobolji, ali su im se uvek glavne zvezde odazivale. Paradoksalno?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Nikola » 22 Sep 2013, 22:13

Ako se ne varam, 113. utakmica Parkera otkako je pocela prosla sezona u NBA ligi
Jeste imao malo odmora posle Majamija, ali ipak... Kad to uporedim sa nekim Raduljicom, muka mi je
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Nightwolf » 22 Sep 2013, 22:14

AirBall wrote:Parker je vlasnik Asvela, Diaw je vlasnik Bordoa, a ne bih se iznenadio da i Batum uskoro kupi neki klub.. :D

Tako se voli kosarka, a ne necu, ne mogu, bole me noge, umoran sam, potreban sam porodici...

Ova trojica mogu citavu nasu reprezentaciju da kupe sve zajedno sa prljavim gacama i carapama i nije im bilo tesko da igraju...

Kada se resi vlasnicka struktura sto se tice sporta kod nas onda neka Divac kupi KKP, a CZV Milicic (ako nije sve potrosio na mamce i udice). :D
Nightwolf

Postby Ćoba » 22 Sep 2013, 22:15

Tegi wrote:
Lawrence wrote:Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh :blue: :jezik:

Meni je fascinantan temperament francuskih kosarkasa. Njih kao da boli uvo za sve. Pobede/izgube 20 razlike, Dijao odrzi govor i mrs u krevet. Uvek su bili poznati po nekoj kurcobolji, ali su im se uvek glavne zvezde odazivale. Paradoksalno?

Ili sve ovo shvataju kao sport,za razliku od nas...
Ćoba

Postby AirBall » 22 Sep 2013, 22:16

Nightwolf wrote:Kada se resi vlasnicka struktura sto se tice sporta kod nas onda neka Divac kupi KKP, a CZV Milicic (ako nije sve potrosio na mamce i udice). :D

Nasi kad bi mogli, cast izuzecima koji su zanemarljivi bi uzeli i ovo malo sto je ostalo, niko se za svoj dzep ne bi uhvatio..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby StefNS » 22 Sep 2013, 22:17

coba17 wrote:
Tegi wrote:

Ili sve ovo shvataju kao sport,za razliku od nas...

Upravo tako, čist zdravi sportski duh, bez traženja krivca, nametanja rezultata, svađa, glumatanja.

A kod nas kad se desi neki poraz (a ovoj francuskoj reprezentaciji se dešavalo mnogo poraza), odmah moraju da padaju glave, odmah nacija linčuje igrače i stručni štab, u takvom situaciji uopšte nije lako ni igrati, ne pričinjava zadovoljstvo već samo pritisak za rezultatima. E to je glavni razlog zašto pojedinci neće da igraju za reprezentaciju.

A po onome što sam čuo ni pojedinci iz ove generacije sa EP najverovatnije više neće igrati za reprezentaciju, jer neki igrači ne mogu preći preko pljuvačina što su se čuli sa tribina tokom ovog EP.
Last edited by StefNS on 22 Sep 2013, 22:26, edited 3 times in total.
StefNS

Postby Tegi » 22 Sep 2013, 22:18

Samo nam jos fali da nas Divac kupi. :krsti:
Tegi

Postby Alonzo » 22 Sep 2013, 22:50

Sve cestitke Toniju Parkeru i reprezentaciji Francuske.

Legenda je zasluzila da uzme i ovaj trofej. Svaka cast!!!
Alonzo

Postby Raoul Duke » 22 Sep 2013, 22:55

@Eurohoopsnet: As @nicolas88batum said: "@tonyparker came last night in my room, told me he is really tired and I had to step up". He did #EuroBasket2013

Мотиватор
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Alonzo » 22 Sep 2013, 23:02

Stari lisac, Tony Parker... :biggrin:
Alonzo

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013