Lawrence wrote:Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh![]()
![]()
AirBall wrote:Parker je vlasnik Asvela, Diaw je vlasnik Bordoa, a ne bih se iznenadio da i Batum uskoro kupi neki klub..
Tako se voli kosarka, a ne necu, ne mogu, bole me noge, umoran sam, potreban sam porodici...
Ova trojica mogu citavu nasu reprezentaciju da kupe sve zajedno sa prljavim gacama i carapama i nije im bilo tesko da igraju...
Tegi wrote:Lawrence wrote:Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh![]()
![]()
Kao strucnjak nije, kao talija jeste.![]()
Za neku godinu ce i kao strucnjak.
Meni je fascinantan temperament francuskih kosarkasa. Njih kao da boli uvo za sve. Pobede/izgube 20 razlike, Dijao odrzi govor i mrs u krevet. Uvek su bili poznati po nekoj kurcobolji, ali su im se uvek glavne zvezde odazivale. Paradoksalno?
Nightwolf wrote:Kada se resi vlasnicka struktura sto se tice sporta kod nas onda neka Divac kupi KKP, a CZV Milicic (ako nije sve potrosio na mamce i udice).
coba17 wrote:Tegi wrote:Lawrence wrote:Verujem da je Dule umnogome uticao na ovaj istorijski uspeh![]()
![]()
Kao strucnjak nije, kao talija jeste.![]()
Za neku godinu ce i kao strucnjak.
Meni je fascinantan temperament francuskih kosarkasa. Njih kao da boli uvo za sve. Pobede/izgube 20 razlike, Dijao odrzi govor i mrs u krevet. Uvek su bili poznati po nekoj kurcobolji, ali su im se uvek glavne zvezde odazivale. Paradoksalno?
Ili sve ovo shvataju kao sport,za razliku od nas...
@Eurohoopsnet: As @nicolas88batum said: "@tonyparker came last night in my room, told me he is really tired and I had to step up". He did #EuroBasket2013
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests