Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

1/4 finale Srbija-Spanija

Ko prolazi dalje

Srbija
43
74%
Spanija
15
26%

Total votes : 58

Re: 1/4 finale Srbija-Spanija

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 19:11

Lawrence odlicna analiza i svaka cast na zivcima da uopste opises :roll:

btw znaci ipak Rale najbezobrazniji :lollol:

Grba wrote:Jbg, ja ne mogu da prihvatim 7 mesto kao veliki uspeh...Za mene je plasman na SP prihvatljiv rezultat, ali uspeh nije...Pitanje je koliko ce ovih igraca igrati vec na narednom takmicenju, jer bez obzira na mladost, cim steknu neko ime reprezentacija ih vise ne zanima...

ovde moram da nastavim na polarizaciju o kojoj sam pisao... svakom sportisti je medalja draga... nasi ne igraju za pare, al zaista igraju za taj docek ispred skupstine - takav je mentalitet... ono sto pouzdano znam da na izbor igraca da li ce igrati za repku ili nece - ponajvise utice njegov mendazer... a menadzeri su samo pijuni u rukama rukovodioca... i dalje tvrdim da je kljuc rasciscavanje u savezu - jedna struja mora preovladati i bukvalno istrebiti drugu... dokle god je druga tu kao jaka opozicija - minirace ovu prvu sve vreme
GENCO

Postby Baron » 18 Sep 2013, 19:13

Ma ne mozes ti naterati nikoga da igra, ja licno video Micova kako se tetovira, puca mu djoka za kosarku, Raduljica pravi zurku za odlazak u NBA, Macvan se ne pojavi na prozivci...ne mogu da krivim nikako Bodirogu ili Tomasevica za to...

Katic je jako bezobrazan od druge faze prvenstva, mnogo me razocarao...

I nema kod nas zajednistva, nikad, sem, ako se ne daj Boze ne dogodi neki rat u skorije vreme....boli to sto je vecini san samo da uzme kes, a posle ih boli uvo i za kosarku, i za reprezentaciju, nismo profesionalci, posle 25e mali broj njih trenira ozbiljno, ili treniraju oni koji nisu uzeli dovoljno kesa...govna smo kao ljudi, pogresan sistem vrednosti, jbg, radije ce na splav da kresu Cecu, Jecu, usrece daj Boze 2 osobe :D nego da urade nesto za nas navijace, za momke koji su danas iz Srbije otisli put Slovenije, za momke koji su isli da setaju od nervoze pred sam mec, za momke koji nisu mogli da se koncentrisu na ucenje zbog utakmice, za momke na koje se riba naljutila jer su birali radije da gledaju mec...i za ove matorce isto :biggrin:
Baron

Postby Nevidljivko » 18 Sep 2013, 19:14

Kad smo vec kod toga, moramo se otarasiti raznih Bojica i drugih pijuna. Postaviti na celo saveza nekog proslavljenog kosakasa, nekog sa imenom koji nece dozvoliti da mu razni mufljuzi blate nesto sto je godinama odricanja zaradio.
Pa pored Covica, Srbima Tudjmani i ne trebaju...
Nevidljivko

Postby 71:70 » 18 Sep 2013, 19:15

Gde ste nasli izjave dude i katica?
71:70

Postby AirBall » 18 Sep 2013, 19:15

Sramotna izjava Katica...

Popisao se po Dudi...

Kamo srece da dobijemo jos taj jedan mec, ali vise nisam optimista, ocigledno je hemija narusena...

„Verujem da je ovaj meč realna slika, možda čak i više od realne slike ove reprezentacije“, naglasio je Katić.
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baron » 18 Sep 2013, 19:18

Bas sam obratio paznju, cestitali su on i Duda jedan drugom pred kraj meca, pruzili ruku, kad ga je izveo...

Problem sa Katicem je druge prirode, a hemiju narusavaju ovi mladji sabani, to su moje generacije, malo je tu normalnih, Duda nije uspeo da obuzda sujete, 86-7 su mnogo bolji momci...
Baron

Postby Houdini » 18 Sep 2013, 19:18

jbt ala ste unegativili temu. bili smo prvi na tabeli i za "nagradu" dobili najjacu reprezentaciju na turniru. da smo igrali sa Italijanima, tukli bi ih i sad bi se ovde pisalo o renesansi srpske kosarke.

jos jednom ponavljam mi smo dobili 1 Litvaniju, 1 Francusku, uzeli prvo mesto u grupi i naleteli na Spaniju koju ni u najjacem sastavu ne bi dobili. daleko je ovo od katastrofe kakvom se predstavlja..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 19:18

Lawrence wrote:
Duda je imao po meni jednu kompromitujucu izjavu..parafraziram, al' otprilike je rekao samo da je obezbediti SP, pa ce tamo ici drugi tim, samim tim je mnogo omalovazio ove momke koji su ginuli na pripremama, kakvi god da su..

I nadam se da je to sve do njegove sujete, i da ce svi pohrliti da igraju cim on ode, al' cisto sumnjam, vise je to do naseg usranog karaktera, gledaj Spanaca, generacijama ne propustaju nijedno bitnije takmicenje...

istina ziva, secam se izjave vrlo dobro, jer se zabrinuh iz istih razloga :roll: to je bilo posle Ukrajine... svakako da mnogima nije bilo dobro, jer su se uživeli, al se opet sa druge strane udzam u Dudino iskustvo, a ne demenciju :biggrin: naime, verujem da je par njih i u startu krenulo s mišlju da su samo ove godine tu zbog dobro poznatih razloga :beyond: to jest da im je to objasnjeno u startu, a i da su sami svesni... zamene za njih postoje, na njima je čak i da probaju sami da se izbore, a u krajnjoj liniji - ovo je veliki uspeh za njih i pomak u njihovim karijerama, kao i lepa nota u kosarkaskom CViju
GENCO

Postby Grba » 18 Sep 2013, 19:20

@houdini, nije katastrofa, daleko od toga, ali nije ni uspeh...
Grba

Postby Baron » 18 Sep 2013, 19:22

Houdini wrote:jbt ala ste unegativili temu. bili smo prvi na tabeli i za "nagradu" dobili najjacu reprezentaciju na turniru. da smo igrali sa Italijanima, tukli bi ih i sad bi se ovde pisalo o renesansi srpske kosarke.

jos jednom ponavljam mi smo dobili 1 Litvaniju, 1 Francusku, uzeli prvo mesto u grupi i naleteli na Spaniju koju ni u najjacem sastavu ne bi dobili. daleko je ovo od katastrofe kakvom se predstavlja..

Mi i kad smo osvajili SP imali smo ocajnih utakmica, al' smo uvek bili najbolje kad je najpotrebnije...a ovaj danas tim nije imao vodju, nije imao hrabrog igraca, Krstic i Bjelica ocigledno nisu..

Ako hocete pozitivne strane, bolji smo od Turske,Grcke,Rusije, dali smo vise poena Spancima od Hrvata...
Baron

Postby Houdini » 18 Sep 2013, 19:22

Lawrence wrote:Katic je jako bezobrazan od druge faze prvenstva, mnogo me razocarao...

Lawrence wrote:pa Gagicu, voli te brat Lawrence, najvise na svetu.

ma pusti reprezentaciju brate moj, ne nerviraj se mnogo, bice ti lakse kad nas kapiten Gagi zvani Bogotac digne sva tri trofeja ove sezone :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Baron » 18 Sep 2013, 19:24

Gagica sam uzeo kao reper nekvaliteta :jezik:

Ne volim igrace koji ne znaju limite svoje, vec izvode nesto, kao Katic danas..Gagica je Duda maksimalno iskoristio...al' je opet imao jedan glup faul kad smo bili u bonosu nakon promasenog zicera :wacko:
Baron

Postby treca smena » 18 Sep 2013, 19:26

Vidim da Vucic trazi savetnike a ovde ima bas dosta vas pametnih sto se razumete u ovu cudnu igru pod kosevima :biggrin:
treca smena

Postby irriducibili » 18 Sep 2013, 19:27

Grba wrote:Pa ako gledamo individualni kvalitet, ovaj tim je tu negde gde realno i pripada...Pitanje je zasto igra Katic a ne Raduljica, zasto igra Gagic a ne Macvan? Ti igraci su bili 2009 u Poljskoj, imali svoju ulogu, ocekivalo se mnogo od njih, i tad smo pretili Spancima na nekom buducem prvenstvu, ma isto kao danas...Ne zelim nikoga da osudjujem,ni Dudu, ni igrace, ne znam njihove razloge, ne znam zbog cega se to tako zavrsilo (mada realno, nema opravdanja za onakvo Macvanovo ponasanje), samo kazem da to vise ne sme da se ponavlja...Ako su sad Bogdanovic i Nedovic ubaceni u prvi tim, projektovani kao nosioci, njih moramo zadrzati u reprezentaciji bar dva olimpijska ciklusa....Dalje, zbog cega Andjusic a ne Milosavljevic recimo? ili Stimac-Kuzmic?
Ne moze niko da me ubedi da Hrvati i Slovenci imaju vecu bazu, i vise talenta i strucnije trenere da taj talenat razviju a oni su za nas ovde ozbiljne reprezentacije...
Znaci, Dudi i igracima nista ne zameram, hvala im sto su predtavaljali Srbiju, sto su se odrekli odmora zbog reprezentacije, ali ja ne mogu ovo da okarakterisem kao uspeh (nesto slicno kao KKP prosle sezone i neulaska u TOP 16)...Srbija, kao zemlja kosarke (a ja smatram da jeste), ne sme da se zadovoljava 7-8 mestom...

A Raduljica i Macvan bi nam doneli kvalitet? Nemojmo se zajebavati...

Mi smo Spancima pretili zbog prisustva igraca, koji usled raznih razloga nisu sada mogli da igraju...

Ne znam za bazu, ali i Hrvati i Slovenci imaju jaci tim od ovog naseg. Izvlaciti zakljucke na bazi predrasude o nekada mocnoj kosarkaskoj Srbiji je pogresno, jer se od stare slave ne zivi. Nasi najveci danasnji talenti ne bi prismrdeli nekadasnjoj reprezentaciji, cak ni kao mahaci peskirom. Nemamo kvalitet, nemamo cak ni ekstra talente, te je krajnje vreme da se spustimo na zemlju. SP je veliki uspeh za ovaj vise nego prosecan tim, da se postigne neki kontinuitet dok se ne pojave neki novi klinci koji vrede...

P.S.

Ima li ko integralnu verziju Katiceve izjave? Ako je mislio na igracki kvalitet, tu je potpuno u pravu...
irriducibili

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 19:32

treca smena wrote:Vidim da Vucic trazi savetnike a ovde ima bas dosta vas pametnih sto se razumete u ovu cudnu igru pod kosevima :biggrin:

razumemo se u igru pod kosevima tj obručima kazes, a vučić trazi savetnike :question: bome kako su krenuli da rešavaju stvari u zemlji - čini mi se da ce doci i obruči na red, al oni sto se stavljaju oko vrata :lollol: ka tim obručima se lagano krece :biggrin: nego sto li on dete udovicica stavise za ministra, mozda i najmldajeg ikada... jel to hoce i vaterpolo da nam shebu, posto je decko komotno mogao da odigra jos koju vrhunsku sezonu, a ovako smo dobili jos jedan dosta skolovan kadar sa golemim iskustvom da čupa ovu zemlju koja inace nema problema :laugh:
GENCO

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013