irriducibili wrote:A Raduljica i Macvan bi nam doneli kvalitet? Nemojmo se zajebavati...
Mi smo Spancima pretili zbog prisustva igraca, koji usled raznih razloga nisu sada mogli da igraju...
Ne znam za bazu, ali i Hrvati i Slovenci imaju jaci tim od ovog naseg. Izvlaciti zakljucke na bazi predrasude o nekada mocnoj kosarkaskoj Srbiji je pogresno, jer se od stare slave ne zivi. Nasi najveci danasnji talenti ne bi prismrdeli nekadasnjoj reprezentaciji, cak ni kao mahaci peskirom. Nemamo kvalitet, nemamo cak ni ekstra talente, te je krajnje vreme da se spustimo na zemlju. SP je veliki uspeh za ovaj vise nego prosecan tim, da se postigne neki kontinuitet dok se ne pojave neki novi klinci koji vrede...
P.S.
Ima li ko integralnu verziju Katiceve izjave? Ako je mislio na igracki kvalitet, tu je potpuno u pravu...
СрбинПодгорица wrote:Заиста тежак жријебе је био за нас. Реално смо више показали од Хрвата а они су полуфиналу 90%. Вечерас после оне Рудијеве тројке за 8 разлике био је крај они се распуцали. Сјутра мислим да нећемо добити, Французи тешко можемо два пута а Словенија домаћин. У колико је утакмица сјутра?
Hezonja wrote:СрбинПодгорица wrote:Заиста тежак жријебе је био за нас. Реално смо више показали од Хрвата а они су полуфиналу 90%. Вечерас после оне Рудијеве тројке за 8 разлике био је крај они се распуцали. Сјутра мислим да нећемо добити, Французи тешко можемо два пута а Словенија домаћин. У колико је утакмица сјутра?
Kako smo bre mi to pokazali vise od Hrvata?
Houdini wrote:jbt ala ste unegativili temu. bili smo prvi na tabeli i za "nagradu" dobili najjacu reprezentaciju na turniru. da smo igrali sa Italijanima, tukli bi ih i sad bi se ovde pisalo o renesansi srpske kosarke.
jos jednom ponavljam mi smo dobili 1 Litvaniju, 1 Francusku, uzeli prvo mesto u grupi i naleteli na Spaniju koju ni u najjacem sastavu ne bi dobili. daleko je ovo od katastrofe kakvom se predstavlja..
СрбинПодгорица wrote:Hezonja wrote:СрбинПодгорица wrote:Заиста тежак жријебе је био за нас. Реално смо више показали од Хрвата а они су полуфиналу 90%. Вечерас после оне Рудијеве тројке за 8 разлике био је крај они се распуцали. Сјутра мислим да нећемо добити, Французи тешко можемо два пута а Словенија домаћин. У колико је утакмица сјутра?
Имали много теже ривале, они се једва провукли у другу фазу.
irriducibili wrote:Grba wrote:Pa ako gledamo individualni kvalitet, ovaj tim je tu negde gde realno i pripada...Pitanje je zasto igra Katic a ne Raduljica, zasto igra Gagic a ne Macvan? Ti igraci su bili 2009 u Poljskoj, imali svoju ulogu, ocekivalo se mnogo od njih, i tad smo pretili Spancima na nekom buducem prvenstvu, ma isto kao danas...Ne zelim nikoga da osudjujem,ni Dudu, ni igrace, ne znam njihove razloge, ne znam zbog cega se to tako zavrsilo (mada realno, nema opravdanja za onakvo Macvanovo ponasanje), samo kazem da to vise ne sme da se ponavlja...Ako su sad Bogdanovic i Nedovic ubaceni u prvi tim, projektovani kao nosioci, njih moramo zadrzati u reprezentaciji bar dva olimpijska ciklusa....Dalje, zbog cega Andjusic a ne Milosavljevic recimo? ili Stimac-Kuzmic?
Ne moze niko da me ubedi da Hrvati i Slovenci imaju vecu bazu, i vise talenta i strucnije trenere da taj talenat razviju a oni su za nas ovde ozbiljne reprezentacije...
Znaci, Dudi i igracima nista ne zameram, hvala im sto su predtavaljali Srbiju, sto su se odrekli odmora zbog reprezentacije, ali ja ne mogu ovo da okarakterisem kao uspeh (nesto slicno kao KKP prosle sezone i neulaska u TOP 16)...Srbija, kao zemlja kosarke (a ja smatram da jeste), ne sme da se zadovoljava 7-8 mestom...
A Raduljica i Macvan bi nam doneli kvalitet? Nemojmo se zajebavati...
Mi smo Spancima pretili zbog prisustva igraca, koji usled raznih razloga nisu sada mogli da igraju...
Ne znam za bazu, ali i Hrvati i Slovenci imaju jaci tim od ovog naseg. Izvlaciti zakljucke na bazi predrasude o nekada mocnoj kosarkaskoj Srbiji je pogresno, jer se od stare slave ne zivi. Nasi najveci danasnji talenti ne bi prismrdeli nekadasnjoj reprezentaciji, cak ni kao mahaci peskirom. Nemamo kvalitet, nemamo cak ni ekstra talente, te je krajnje vreme da se spustimo na zemlju. SP je veliki uspeh za ovaj vise nego prosecan tim, da se postigne neki kontinuitet dok se ne pojave neki novi klinci koji vrede...
P.S.
Ima li ko integralnu verziju Katiceve izjave? Ako je mislio na igracki kvalitet, tu je potpuno u pravu...
Hezonja wrote:СрбинПодгорица wrote:Hezonja wrote:СрбинПодгорица wrote:Заиста тежак жријебе је био за нас. Реално смо више показали од Хрвата а они су полуфиналу 90%. Вечерас после оне Рудијеве тројке за 8 разлике био је крај они се распуцали. Сјутра мислим да нећемо добити, Французи тешко можемо два пута а Словенија домаћин. У колико је утакмица сјутра?
Имали много теже ривале, они се једва провукли у другу фазу.
Dobili su Italiju, Grcku, Sloveniju...Mi smo od jacih dobili Francuze i Litvance...
irriducibili wrote:A Raduljica i Macvan bi nam doneli kvalitet? Nemojmo se zajebavati...
P.S.
Grba wrote:Pa ako gledamo individualni kvalitet, ovaj tim je tu negde gde realno i pripada...Pitanje je zasto igra Katic a ne Raduljica, zasto igra Gagic a ne Macvan? Ti igraci su bili 2009 u Poljskoj, imali svoju ulogu, ocekivalo se mnogo od njih, i tad smo pretili Spancima na nekom buducem prvenstvu, ma isto kao danas...
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests