Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

1/4 finale Srbija-Spanija

Ko prolazi dalje

Srbija
43
74%
Spanija
15
26%

Total votes : 58

Re: 1/4 finale Srbija-Spanija

Postby вређај » 19 Sep 2013, 00:12

Čitam izjavu Gagića "znali su svaku našu akciju koju smo prozivali"

čovek je miljama daleko od ozbiljne košarke očigledno..
вређај

Postby Alonzo » 19 Sep 2013, 00:26

вређај wrote:Čitam izjavu Gagića "znali su svaku našu akciju koju smo prozivali"

čovek je miljama daleko od ozbiljne košarke očigledno..

Nedostaje mu inteligencija i hrabrost.

A najvise od svega mrzim kada se igrac baca po terenu...a najgore je kada to radi centar.

Gagic je zena u kosarci. :biggrin:
Alonzo

Postby AirBall » 19 Sep 2013, 00:35

Tek primetih impozantan podatak da nam je Spanija napravila +40 za 22 minuta koliko je Marc Gasol bio u igri...

Mislim da se ovde sva prica o ovoj utakmici zavrsava, makar za mene...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby HjuHefnerovic » 19 Sep 2013, 05:16

Lawrence wrote:boli to sto je vecini san samo da uzme kes, a posle ih boli uvo i za kosarku, i za reprezentaciju, nismo profesionalci, posle 25e mali broj njih trenira ozbiljno, ili treniraju oni koji nisu uzeli dovoljno kesa...govna smo kao ljudi, pogresan sistem vrednosti, jbg, radije ce na splav da kresu Cecu, Jecu, usrece daj Boze 2 osobe :D nego da urade nesto za nas navijace, za momke koji su danas iz Srbije otisli put Slovenije, za momke koji su isli da setaju od nervoze pred sam mec, za momke koji nisu mogli da se koncentrisu na ucenje zbog utakmice, za momke na koje se riba naljutila jer su birali radije da gledaju mec...i za ove matorce isto :biggrin:

Veoma tacno.
HjuHefnerovic

Postby HjuHefnerovic » 19 Sep 2013, 05:19

Definitivno najveca blamaza u istoriji nase kosarke.
Ceo nas tim je usao sa ogromnom tremom i strahom u mec sa Spanijom i zato smo tako i prosli.
Igracki na utakmici je najvise podbacio Bjelica i nasi bekovi sa katastrofalno losom odigranom odbranom. Desi se ponekad da sut spolja stane, ali da te u proseku stariji igraci, uvek pretrcavaju, to je nedopustivo.
Mark Gasol je losiji centar od Nenada Krstica u velikoj vecini glavnih elemenata kosarkaske igre. Medjutim, sta je sad tu glavni problem? Mentalitet. Pristup kosarci.
Krle je upio Pink filozofiju, a Mark- Rebraca, Divac, Radja,Savic, Tomasevic filozofiju. Krle je mogao da bude prvi centar svetskog prvaka u kosarci. Glavni igrac.Garnet, Pirs su starili, Alen je otisao, Rondo limitiranih kosarkaskih mogucnosti. Vremenom bi mu prepustili lidersku ulogu u timu,i zajedno kao ekipa napali prsten.
Al, ko ce tu da se tolko znoji, odo si ja da na brzinu, i laganicu, maznem ruske pare. Pa Krle da si makar jednom uveo Seltikse makar u finale, a mogao si, em bih bio zlatnim slovima upisan u istoriju najace lige sveta, em bi ti na te lake ruske parice, Ameri dodali minimum jos jednu nulu iza.
Nadam se da ostali nasi talentovani kosarkasi nece slediti Krletov primer, vec ce razmisljati u stilu Stojakovica,Divca...
Ne zelim da ovim okrivim Krstica,kao glavnog krivca, za debakl protiv Spanije, jer su oni svo vreme igrali usku odbranu, pomerali igrace u pravcu sa koga bi Kstic dobio upotrebljiv pas,pod dobrim uglom, i u takvim situacijama ako spoljni igraci ne rasire odbranu protivnika sutom, ne mogu se razigrati ni Sekil ni Olajdzuvon zajedno.
Sto se tice Ivkovica, tu vec postoji znacajna krivica za ovu bruku,sto on i sam kaze, jer apsolutno nije uspeo da na pravi nacin pripremi psiholoski igrace za ovaj mec. Definitivno, je on vrhunski trener, ali ocigledno mu zadnjih godina posao u reprezentaciji ne lezi bas previse, pa zato i nije nikakva tragedija ako bi dobili novog selektora.
A Spanci nas ocigledno respektuju vise, nego sto mi sami sebe cenimo.Apsolutno je bilo par poteza omalovazavanja u igri(jer ne trpaju oni bas bilo koju ekipu), i maximalni gas cak i na +30, da se ne bih kojim slucajem vratili u mec.
HjuHefnerovic

Postby VMJunior » 19 Sep 2013, 10:13

Mozda su neki(ili vecina) lako presli preko jucerasnjeg poraza, ali ja jos ne dolazim sebi, bez preterivanja.
Da jedna reprezentacija Srbije, sa tako ozbiljnim trenerom i sasvim solidnim timom pa cak i u odnosu na ovakvu Spaniju, dozvoli sebi da u jednom trenutku gubi sa 40 poena razlike? Pa to je zaista ispod svakog nivoa.

Svasta bih napisao sada, svasta sam mogao da napisem i juce, ali ajde, cutacu...

Kakva penetracija, Sunce ti jebem zarko. Tako su nas ubili, da nikada vise od sramote ne smemo da pomenemo njihov seljacizam, ciganluk, ponasanje, niti da pozelimo da se sastanemo nekad na velikim takmicenjima.
40 razlike u 1/4 finalu EP...Imali smo mi teske poraze na velikim takmicenjima, padali smo od Kine, Nigerije, u kvalifikacijama neugodni porazi ali ovo je nesto posebno. Ovo je takvo uriniranje po nasoj reprezentaciji, da je tesko poverovati da se zaista desilo.

Velika blamaza, a povrh toga, sampionat je za nas prakticno tek sad poceo, i tek sad slede mecevi " na zivot i smrt".
Glavu gore Dudo i igraci, da bar ovo prvenstvo zavrsimo kako treba.
VMJunior

Postby 71:70 » 19 Sep 2013, 12:13

@vm
Niti je ovo ozbiljan tim srbije a tek je kilometrima daleko od ovog sastava spanije.
Bukvalno su neuporedivi.
71:70

Postby VMJunior » 19 Sep 2013, 12:16

Nisam rekao da je ozbiljan nego sasvim solidan i ne sme od Spanije da gubi 40 razlike.
VMJunior

Postby 71:70 » 19 Sep 2013, 12:41

VMJunior wrote:Nisam rekao da je ozbiljan nego sasvim solidan i ne sme od Spanije da gubi 40 razlike.

U odnosu na ovaj spanije, nije ni sasvim solidan. Nije ni solidan...
Bilo bi verovatno malo manje da duda vec nije poceo da sprema mec za peto mesto posle prve cetvrtine.
71:70

Postby VMJunior » 19 Sep 2013, 12:55

Jestet itekako, bar toliko da ne gubi u 1/4 20 razlike, nisam mislio toliko solidan da ih pobedi.
VMJunior

Postby Tegi » 19 Sep 2013, 18:27

Dodjoh, videh, vratih se. :biggrin:

Dobri ljudi, izvinjavam se sto se tek sada javljam, razlog je problem sa internetom, ali i problemi sa raspolozenjem. Nije prijatan osecaj otici na prvo veliko takmicenje i vratiti se pre nego sto si i posao.

Troclana ekspedicija krece iz Kragujevca tacno u 7 i 44. Idemo preko Topole, malo je blize, a i jeftinije. Uglavnom se vode price o tome sta bi Svajcarac dao da ima ovoliko nenaseljenog i plodnog prostora. Prolazimo pored Topole i prisecamo se Tominog i Dacicevog zvizduzima ispracenog govora ispred crkve Svetog Djordja na Oplencu.
Stizemo u Beograd oko 9 i 10. Idemo ka kafani "Ognjiste" na Novom Beogradu, ali ne lezi, vraze! Ne radi. Umesto toga idemo na giros s nogu. Sjebao sam se sto ih nisam razmakao, tako da sam unistio pantalone, ali taj maler je ubrzao pao u zaborav, zbog velokog dogadjaja kojem je trebalo da prisustvujem.
Prestonicu napustamo oko 10. Put od BG-a do Batrovaca sam prespavao.
Na hrvatskom delu carine pasose nam je pregledala jedna stroga Hrvatica. Na pitanje o broju kilometara do Ljubljane odgovorila je "Oko 400" uz neizbazan strogi pogled, izazvavsi pojacano lucenje testosterona kod pisca ovih redova.
Ulazimo u Hrvatsku 11 i nesto. Putovanje kroz ovu zemlju je trajalo beskonacno dugo. Dosadna zemlja, ubi boze! Stajemo u Novom ili Starom Petrovom Selu, jebem li ga. Idemo na kafu, ali i da bismo se olaksali. Ulaz u WC je kostao 30 centi. Posto nismo poneli sitnis, u pomoc nam je uskocila ljubazna konobarica, koja nam je "posudila" 1 euro taman da se sva trojica lepo ispisamo uz reci : "Razracunacemo se posle". Idemo ka kolima, kad tamo neki cica sa bukvalno 1 zubom u glavi i kaze nam: "Ocistio sam vam staklo, 1 euro!" Placamo mu bez pogovora. Evropa ti je to, mora zakon da se postuje!
Prolazimo pored Zagreba i do slovenacke granice stizemo posle 15 minuta. Neizbezno je bilo pitanje koliko li ce hrvatskih navijaca biti u zavrsnici.
Na granici sa Slovenijom nas pita jedna slovenacka carinikinja: "Je l' se to cela Srbija preselila u Ljubljanu?" Naravno rekla je tradicionalnu recenicu za sve domacine koji ne prate dogadjaj koji organizuju: "Vidimo se u finalu". Dobro, nije mnogo pogresila, igrali smo u polufinalu. Razigravnja od petog do osmog mesta.
Odmah stajemo na obliznju pumpu kako bismo kupili vinjetu. Tu nas startuje jedan navijac Partizana. Firma mu pravi Partizanove majice, uvaljuje nam broj firme. "Nudls se zove", kaze. "Bilo jednom u Americi", prokomentarisah. Na sta me je on pohvalio: "Bravo, malo ljudi to provali". Sad, da li je to zato sto ima malo musterija ili nas narod nema dobar filmski ukus? Verovatno ima i jednog i drugog.
Prolazimo kraj prelepih slovenackih krajolika. Tu su prelepi zamkovi, na livadama trckaraju konji, svaka kucica uredjena pod konac, auto-put ogradjen staklom..... Nema sta, pravi germanski duh. :okk:
Ulazimo u Ljubljanu, idemo pravo ka Stozicama. Parkiramo se u podzemnom parkingu, lep je stras boze, a ima i kapacitet za izvoz. Izlazim iz kola sa nasom trobojkom, pravilno okrenutom! Ulazi jedan auto sa srpskim tablicama prepun devojaka. Sviraju i pokazuju mi tri prsta. Odpozdravljam im na isti nacin.
Posle par sekundi, u podzemni parking ulecu i tri srpske dzipcine, rokaju dzibersku muziku za sve pare. Novokomponovane patriote. Ono kada te je sramota sto si Srbin.
Izlazimo na plato ispred velelpnih "Stozica". Tu je i istoimeni stadion, bas je lepo upakovan, ali izgleda dosta manje od hale.
Setamo se po platou. Sutira se na kos visok 6 metara, pece se rostilj koji niko ne kupuje, traze se tapkarosi za drugo cetvrtfinale, prodaju se karte na snizenju za nas mec i to u nekim kontejnerima. Preuzimamo karte od starog porodicnog druga.
Otisao je sa bratom i sestrom u Sloveniju. Svo troje rade u fabrici lekova, lepo zive.
Setamo se jos malo oko hale, guzva je sve veca i veca. Odjednom, preko puta se zacu huk, slican onom huku iz meni bezvezvog filma "Parada" kada huligani dolaze da biju pedere i Limuna. Svaki drugi/treci nosi po paket piva.
Ulazimo u halu. Pretresaju nas, ali nas ne hvataju za muda kao sto to rade redari u "Jezeru".U unutrasnjosti se prodaju grickalice, sokovi, Lasko i Union pivo, hot-dogovi... Slike velikana slovenackog sporta, Rudi Hiti, Brane Obla, Aljosa Zorga, Vinko Jelovac..... Tu su i promoterke sledeceg EP-a u Ukrajini. Svi se slikaju sa njima.
Ulazimo na tribinu, treci red u zelenoj zoni ( hvala prijateljima ). U tom treenutku je bilo oko hiljadu ljudi.
Pune se tribine, gornji prsten je pun do kraja. U donjem najvecu buku prave momci sa natpisima "KK Konjarnik" i "Sarenac, jednu za poneti".
Prvi izlazi Djordje Adzic, pomocnik, pregleda lopte.
30 minuta pre meca prvo istrcavaju nasi kosarkasi, minut posle i spanski.
Onda izalzi Duda i izaziva histeriju.
Pocinje zagrevanje, od nasih samo Vasa i Markovic ni ne pokusavaju da zakucaju. Spanci ne mogu da promase bukvalno nista. Njihov selektor Orenga, od miloste nazvan Zen master, prolazi kraj tribina, od nasih niko ga nije prepoznao. :biggrin: Zapazio je jednog spanskog poznanika na vrhu donjeg prsten, pozavo ga je, izljubili su se, pricali su dosta dugo. :biggrin:
Intoniraju se himne. Spanskoj se ne zvizdi, neki nasi i djuskaju, kao i malobrojni spanski navijaci. Krece nasa himna, ali nase patriote usrale stvar. Pevaju 2-3 sekunde brze.
Mec ste gledali svi, iznecu par stvari koje se mozda nisu videle na TV-u.
Nedovic je od prve odbrane imao bolnu grimasu, nije mogao da potrci. Spanska odbrana :blue: ! Nijedan, ali nijedan nas igrac nije mogao da dise, a kamo li da vidi kos, primi loptu ili ne daj boze sutne. Videlo se posle 4 napada da je razlika u 2 klase i da su se Spanci zezali celo prvenstvo.
Jedno je siroti Gagic pokusavao da nas trgne, ali to je bilo i suvise malo.
Serhio Rodrigez je majsto kosarke. One njegove promene iza ledja su istinska lepota, Vasa je dobio ortopedski uput.
Posle 7-8 minuta zaorilo se "Igrate k'o picke!". Razumem te ljdue, presli su veliki put, potrosili dosta novca.....
Ona zakucavnja sa trampolina na poluvremenu :krsti: ...
Prvi na zagrevanje ulazi Mark, 9 minuta pre pocetka poluvremena. Dva minuta kasnije svi spanski igraci su se zagrevali. A nasih nije bilo. Usli su 2 minuta pre pocetka poluvremena.
Drugo poluvreme je munjevito brzo proslo, ne secam se nijednog kosa, igralo se i vise nego rekreativno. SPanci su teski cigani. I trener i igraci i navijaci . Na 40 razlike su skakali na svaku sumnjivu sudijsku odluku. :puke:
Mark Gasol nam je posle meca mahao, onako kurvinski. Inace, i nasi i Spanci su ispraceni aplauzom.
Po izlasku iz hale od poznatih lica video sam samo Radonjcevog naslednika. Duska Ivanovica. :biggrin:
ispred "Stozica" je vladao muk. Svi smo se osecali popisano. Pre nase utakmice smo hteli da pokusamo da nabavimo karte za Slovenija-Francuska, ali smo posle one sramote od toga odustali. Odmah smo upalili kola i krenuli kuci.
Svratilo smo na neku ogromnu pumpu, jeli becu sniclu, bila je ukusna, ali sam bio i suvise gladan da mi se ne bi svidela.
Na slovenackom radiju smo slucali prenos Sdrugog cetvrtfinala, ali jedva da smo i reultat mogli da provalimo.
Stizemo kuci oko 15 do 4,. Razocaran odmah sam zaspao.
Vise srece u sledecm izvlacenju.

Spoiler: pokaži
Bice i slika. Veceras/sutra. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby treca smena » 19 Sep 2013, 19:20

Tegi wrote:Dodjoh, videh, vratih se. :biggrin:

Dobri ljudi, izvinjavam se sto se tek sada javljam, razlog je problem sa internetom, ali i problemi sa raspolozenjem. Nije prijatan osecaj otici na prvo veliko takmicenje i vratiti se pre nego sto si i posao.

Troclana ekspedicija krece iz Kragujevca tacno u 7 i 44. Idemo preko Topole, malo je blize, a i jeftinije. Uglavnom se vode price o tome sta bi Svajcarac dao da ima ovoliko nenaseljenog i plodnog prostora. Prolazimo pored Topole i prisecamo se Tominog i Dacicevog zvizduzima ispracenog govora ispred crkve Svetog Djordja na Oplencu.
Stizemo u Beograd oko 9 i 10. Idemo ka kafani "Ognjiste" na Novom Beogradu, ali ne lezi, vraze! Ne radi. Umesto toga idemo na giros s nogu. Sjebao sam se sto ih nisam razmakao, tako da sam unistio pantalone, ali taj maler je ubrzao pao u zaborav, zbog velokog dogadjaja kojem je trebalo da prisustvujem.
Prestonicu napustamo oko 10. Put od BG-a do Batrovaca sam prespavao.
Na hrvatskom delu carine pasose nam je pregledala jedna stroga Hrvatica. Na pitanje o broju kilometara do Ljubljane odgovorila je "Oko 400" uz neizbazan strogi pogled, izazvavsi pojacano lucenje testosterona kod pisca ovih redova.
Ulazimo u Hrvatsku 11 i nesto. Putovanje kroz ovu zemlju je trajalo beskonacno dugo. Dosadna zemlja, ubi boze! Stajemo u Novom ili Starom Petrovom Selu, jebem li ga. Idemo na kafu, ali i da bismo se olaksali. Ulaz u WC je kostao 30 centi. Posto nismo poneli sitnis, u pomoc nam je uskocila ljubazna konobarica, koja nam je "posudila" 1 euro taman da se sva trojica lepo ispisamo uz reci : "Razracunacemo se posle". Idemo ka kolima, kad tamo neki cica sa bukvalno 1 zubom u glavi i kaze nam: "Ocistio sam vam staklo, 1 euro!" Placamo mu bez pogovora. Evropa ti je to, mora zakon da se postuje!
Prolazimo pored Zagreba i do slovenacke granice stizemo posle 15 minuta. Neizbezno je bilo pitanje koliko li ce hrvatskih navijaca biti u zavrsnici.
Na granici sa Slovenijom nas pita jedna slovenacka carinikinja: "Je l' se to cela Srbija preselila u Ljubljanu?" Naravno rekla je tradicionalnu recenicu za sve domacine koji ne prate dogadjaj koji organizuju: "Vidimo se u finalu". Dobro, nije mnogo pogresila, igrali smo u polufinalu. Razigravnja od petog do osmog mesta.
Odmah stajemo na obliznju pumpu kako bismo kupili vinjetu. Tu nas startuje jedan navijac Partizana. Firma mu pravi Partizanove majice, uvaljuje nam broj firme. "Nudls se zove", kaze. "Bilo jednom u Americi", prokomentarisah. Na sta me je on pohvalio: "Bravo, malo ljudi to provali". Sad, da li je to zato sto ima malo musterija ili nas narod nema dobar filmski ukus? Verovatno ima i jednog i drugog.
Prolazimo kraj prelepih slovenackih krajolika. Tu su prelepi zamkovi, na livadama trckaraju konji, svaka kucica uredjena pod konac, auto-put ogradjen staklom..... Nema sta, pravi germanski duh. :okk:
Ulazimo u Ljubljanu, idemo pravo ka Stozicama. Parkiramo se u podzemnom parkingu, lep je stras boze, a ima i kapacitet za izvoz. Izlazim iz kola sa nasom trobojkom, pravilno okrenutom! Ulazi jedan auto sa srpskim tablicama prepun devojaka. Sviraju i pokazuju mi tri prsta. Odpozdravljam im na isti nacin.
Posle par sekundi, u podzemni parking ulecu i tri srpske dzipcine, rokaju dzibersku muziku za sve pare. Novokomponovane patriote. Ono kada te je sramota sto si Srbin.
Izlazimo na plato ispred velelpnih "Stozica". Tu je i istoimeni stadion, bas je lepo upakovan, ali izgleda dosta manje od hale.
Setamo se po platou. Sutira se na kos visok 6 metara, pece se rostilj koji niko ne kupuje, traze se tapkarosi za drugo cetvrtfinale, prodaju se karte na snizenju za nas mec i to u nekim kontejnerima. Preuzimamo karte od starog porodicnog druga.
Otisao je sa bratom i sestrom u Sloveniju. Svo troje rade u fabrici lekova, lepo zive.
Setamo se jos malo oko hale, guzva je sve veca i veca. Odjednom, preko puta se zacu huk, slican onom huku iz meni bezvezvog filma "Parada" kada huligani dolaze da biju pedere i Limuna. Svaki drugi/treci nosi po paket piva.
Ulazimo u halu. Pretresaju nas, ali nas ne hvataju za muda kao sto to rade redari u "Jezeru".U unutrasnjosti se prodaju grickalice, sokovi, Lasko i Union pivo, hot-dogovi... Slike velikana slovenackog sporta, Rudi Hiti, Brane Obla, Aljosa Zorga, Vinko Jelovac..... Tu su i promoterke sledeceg EP-a u Ukrajini. Svi se slikaju sa njima.
Ulazimo na tribinu, treci red u zelenoj zoni ( hvala prijateljima ). U tom treenutku je bilo oko hiljadu ljudi.
Pune se tribine, gornji prsten je pun do kraja. U donjem najvecu buku prave momci sa natpisima "KK Konjarnik" i "Sarenac, jednu za poneti".
Prvi izlazi Djordje Adzic, pomocnik, pregleda lopte.
30 minuta pre meca prvo istrcavaju nasi kosarkasi, minut posle i spanski.
Onda izalzi Duda i izaziva histeriju.
Pocinje zagrevanje, od nasih samo Vasa i Markovic ni ne pokusavaju da zakucaju. Spanci ne mogu da promase bukvalno nista. Njihov selektor Orenga, od miloste nazvan Zen master, prolazi kraj tribina, od nasih niko ga nije prepoznao. :biggrin: Zapazio je jednog spanskog poznanika na vrhu donjeg prsten, pozavo ga je, izljubili su se, pricali su dosta dugo. :biggrin:
Intoniraju se himne. Spanskoj se ne zvizdi, neki nasi i djuskaju, kao i malobrojni spanski navijaci. Krece nasa himna, ali nase patriote usrale stvar. Pevaju 2-3 sekunde brze.
Mec ste gledali svi, iznecu par stvari koje se mozda nisu videle na TV-u.
Nedovic je od prve odbrane imao bolnu grimasu, nije mogao da potrci. Spanska odbrana :blue: ! Nijedan, ali nijedan nas igrac nije mogao da dise, a kamo li da vidi kos, primi loptu ili ne daj boze sutne. Videlo se posle 4 napada da je razlika u 2 klase i da su se Spanci zezali celo prvenstvo.
Jedno je siroti Gagic pokusavao da nas trgne, ali to je bilo i suvise malo.
Serhio Rodrigez je majsto kosarke. One njegove promene iza ledja su istinska lepota, Vasa je dobio ortopedski uput.
Posle 7-8 minuta zaorilo se "Igrate k'o picke!". Razumem te ljdue, presli su veliki put, potrosili dosta novca.....
Ona zakucavnja sa trampolina na poluvremenu :krsti: ...
Prvi na zagrevanje ulazi Mark, 9 minuta pre pocetka poluvremena. Dva minuta kasnije svi spanski igraci su se zagrevali. A nasih nije bilo. Usli su 2 minuta pre pocetka poluvremena.
Drugo poluvreme je munjevito brzo proslo, ne secam se nijednog kosa, igralo se i vise nego rekreativno. SPanci su teski cigani. I trener i igraci i navijaci . Na 40 razlike su skakali na svaku sumnjivu sudijsku odluku. :puke:
Mark Gasol nam je posle meca mahao, onako kurvinski. Inace, i nasi i Spanci su ispraceni aplauzom.
Po izlasku iz hale od poznatih lica video sam samo Radonjcevog naslednika. Duska Ivanovica. :biggrin:
ispred "Stozica" je vladao muk. Svi smo se osecali popisano. Pre nase utakmice smo hteli da pokusamo da nabavimo karte za Slovenija-Francuska, ali smo posle one sramote od toga odustali. Odmah smo upalili kola i krenuli kuci.
Svratilo smo na neku ogromnu pumpu, jeli becu sniclu, bila je ukusna, ali sam bio i suvise gladan da mi se ne bi svidela.
Na slovenackom radiju smo slucali prenos Sdrugog cetvrtfinala, ali jedva da smo i reultat mogli da provalimo.
Stizemo kuci oko 15 do 4,. Razocaran odmah sam zaspao.
Vise srece u sledecm izvlacenju.

Spoiler: pokaži
Bice i slika. Veceras/sutra. :biggrin:

Izvaredno!
treca smena

Postby Hezonja » 19 Sep 2013, 19:25

Bravo TEegi :okk:
Hezonja

Postby Baron » 19 Sep 2013, 19:30

Tegi postideo Edina :blue:

Hocu promoterke iz Ukrajine :colera:
Baron

Postby treca smena » 19 Sep 2013, 19:37

Najjaci su dozivljaju sa tih gostovanja, pogotovo ovo ,, A da ti operam Sajbu,, :biggrin:
treca smena

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013