Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

Grupa E (SRB, FRA, LIT, UKR, LAT, BEL)

Prognozirajte četvrtfinaliste iz grupe E (izaberite 4 ekipe)

Srbija
53
25%
Francuska
53
25%
Litvanija
52
24%
Ukrajina
5
2%
Letonija
50
23%
Belgija
0
No votes

Total votes : 213

Re: Grupa E (SRB, FRA, LIT, UKR, LAT, BEL)

Postby СрбинПодгорица » 15 Sep 2013, 22:16

Primorac wrote:Fantasticno.Duda dokaza majstorstvo
Razigrao nas u pravom trenutku.Produzio liniju igraca,svi mogu da igraju osim jadnog Andjusica i drugog Krstica.Ovi momci su vec sve opravdali.Pobijediti Litvaniju i Gale,pruziti toliko zadovoljstva ,sta vise.Jos jedan korak da pobijedimo zabare i da uzmemo medalju.
Nije mi jasno kako Dule i ovog Kalinica nije prepoznao igraca za KKP.Decka svuda ima.Gangula ne mora vise ni jednu.Danas odlicam.
Bogdan toliko zreo,tako racionalan a ovako mlad.Nasa snaga.
Bravo i za ostale,nisam vjerovao da mogu nekada da Stimcu aplaudiram,ali veceras zaista jesam.Lijep dan za Srbiju i nas van nje koji je volimo.

Ту је блокада била проблем Раднички то искористио.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Zappa » 15 Sep 2013, 22:18

Koliko sam upućen Kalinić je prošle godine bio na probi u KKP ,a ne ove.
Bio je i na probi u KKCZ u sezoni sa Uvalinom.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby DON » 15 Sep 2013, 22:23

Placem od srece, kao da smo osvojili. Bezte francuski frizideri, bravo bre klinci. Samopuzdanje za cetvrtfinale, bojim se neiskustva, verujem u Dudu!

Timsku odbranu sam potencirao, borbu, srcanost. Sve je bilo tu i dobili smo. Francuzi su bili u modu Srbija protiv Ukrajine. No, ko ih sisa. Sjajan tim, masinerija, od Kalinica, do Krstica, preko Stimca i Gagica. Svi su imali uticaj. Dobro, skoro svi, mladost i mlakost pojedinaca pokazuju da jos nisu za ovo. Ali, kao 11 i 12 igrac mogu da budu tu, jer je Duda tako rekao :biggrin:

Spomenuh korekciju na pf, Bjelica je tu los, Katic katastrofa, ali Gagic danas sjajan. Pokazao je da bi mogao da bude ok resenje i u KKP zoni prosle sezone, ali mora da se radi sa njim. Bogdan odlican u odbrani, u napadu previse respekta, straha i trazenja kontakta. A onda bomba i osmeh koji je obelezio ovo prvenstvo, par sjajnih asistencija, prodori, kretnja bez lopte, sutevi. Postuje saigrace, nema divljine, spusta loptu dole pa onda idemo dalje. Nedovic veoma racionalan, dosta se podredio ekipi, nije divljao kao sto zna. U odbrani za njegov kapacitet korektan. One bombe su bile samo slag na tortu. Kalinic kao pravi Srbin, borben, srcan, posten, konkretan. Krle tata, Stimac mladji bata. Bjelica na granici, jbg, treba igrati sa ovim zivotinjama. Malo samo da iskulira sa preranim sutevima, sve ostalo ok.

Sledi cetvrtfinale. Ne sme biti euforije, ali se mora ovo iskoristiti. Rekoh, verujem u Dudu i kanalisanje! Bice zeznuto, nema nazad sad, ali ja verujem u momke. Ako budu posteni prema dresu, saigracima, navijacima, lopti, selektoru i pre svega sebi - dobijamo, ko god da nam dodje!
DON

Postby Gravedigger_77 » 15 Sep 2013, 22:25

Evo kako ja mislim da ce izgledati cetvrtfinalni parovi:

Srbija - Italija
Slovenija - Ukrajina
Spanija - Francuska
Litvanija - Hrvatska
Gravedigger_77

Postby irriducibili » 15 Sep 2013, 22:26

Ocigledno je da smo imali veci motiv od Francuza, ali nas nisu ni pustili da se prosetamo. Mi smo ratnicka ekipa i kada su elan i moral na visini, mozemo da dobijemo i jace od sebe. Fnatasticne napadacke role Krstica, Nedovica i Bogdanovica, Kalinic pokidao u odbrani, dok su Stimac i Gagic bili fator X, koji je na kraju i doneo prevagu. Uz to je i Bjelica odigrao po meni najbolji mec na sampionatu. Idemo po svoj prilici na zeljenu Italiju, a sa pobedom u tom mecu, a sanse su nam sasvim realne, za mene ce biti ispunjen jedini zadatak koji su ovi momci imali, odnosno plasman na SP. Sve preko toga mozda i nije realno, ali nada svakako postoji... :roll:
irriducibili

Postby СрбинПодгорица » 15 Sep 2013, 22:27

Рекох вам прексиноћ да ћемо вечерас бити потпуно другачији. Богами ни Французима није било свеједно изгубили од клинаца који од којих има неких са само једном сезоном у каријери.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Nikola » 15 Sep 2013, 22:32

Cetvrfinale ce biti nasa najbolja utakmica na prvenstvu. Bolja i od ove, i od one protiv Litvanije
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dare » 15 Sep 2013, 22:32

Ajde junaci recite koga još da prozovem ? Prozvah Bjelicu - pokida Ukrajince. Prozvah Nedovića - pokida Francuze.
Bravo momci , bravo junaciiiiiiiii , idemo još jače , idemo to zlata. Jebi Francuze , trpaj u Kroate/Grke/Špance/Slovence/Italijane.
Bravo Bogdane majstore , Grobarčino. Bravo Krle kapitenu naš. Bravo Nedoviću aka Redži Mileru :biggrin: , bravo Gagula aka Karl Meloun , bravo i vi ostali svi.

OOooo Srbija oleeeeeeee , ole ole ole ole oleee , naša pesma grmi i ne prestajeeeeeeeeeee.

Odo da se napijem sada...
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Primorac » 15 Sep 2013, 22:37

Sta je sa Katicem,povreda ili.Kakvo je stanje Markoviceve povrede,treba nam on za sledecu,najbitniju na prvenstvu.Mozemo u stanju euforije da oprostimo igru Micica ali decko tek treba da uci.
Primorac

Postby -Lepi- » 15 Sep 2013, 22:40

Cini mi se gledajuci ovo ko se sa kim ukrsta da je sutra dobro da Hrvati dobiju Grke.Onda bi (racunajuci da ce Spanci dobiti Italiju) Hrvati isli na Francuze u cetvrfinalu a pobednik tog meca na nas u polufinalu ukoliko bi mi dobili Italiju u cetvrtfinalu.
-Lepi-

Postby Zlaja » 15 Sep 2013, 22:41

Napravio sam sutra za pracenje, ko razume, shvatice :biggrin:

Image
Zlaja

Postby Grba » 15 Sep 2013, 22:43

Katic nije povredjen, sve je ok sa njim, Dudina je odluka da ne igra...Ne verujem da je to takticki, verovatno ga kaznjava za nesto...
Grba

Postby DON » 15 Sep 2013, 22:43

Rece Sareni da se Rasko normalno zagrevao i da u poluvremenu nisu dobili informaciju da je povredjen, vec da je Dudina odluka. Sad, ko zna koga su on i Sedlacek pitali, mozda Djurovica :laugh: Markovic valjda ponovo ledja sjebao, dobio udarac protiv Ukrajine, ceka se odluka lekara. Znajuci ga, igrace sa jednim prsljenom :biggrin:
DON

Postby DachoRsf » 15 Sep 2013, 22:44

Jano, jesi li tu ? :)
DachoRsf

Postby jana » 15 Sep 2013, 22:49

Ako Italija izgubi, ona je sigurno cetvrta.

Grcka je cetvrta ako pobedi Hrvate, Italija Spaniju, a Slovenija Finsku.

Ako Spanija izgubi, ona je cetvrta, osim u slucaju da Grcka pobedi Hrvatsku, a Slovenija Finsku.
jana

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013