vladan wrote:gledano po kvotama verovatnoca da grcka dobije 58% hrvatska 42%
nolinjo wrote:"ludi" rvati znaci moraju da pobede i da sa 7-0 na evropskom prvenstvu ulaze u odlucujucu fazu ?![]()
repesa jako genijalan posao napravio ,ili ce ispasti od ukrajne ili odma od protivnika sledeceg
znaci dobro ,doduse ne i za nas ,jer ja ocu zabare u 1/4
nolinjo wrote:vladan wrote:gledano po kvotama verovatnoca da grcka dobije 58% hrvatska 42%
to je znaci prvi mec ,grci da dobiju ,moraju da se mole da slovenija bije fince ?
znaci i tu imamo "srece" jer "moraju " da dobiju iako su se igracki raspali
coba17 wrote:Ne vidim ja ni jedan razlog zasto bi Spanije trcala nama,gledali su i oni utakmicu.Sutra lagana pobjeda Spanije,ubjedjen sam.
AirBall wrote:coba17 wrote:Ne vidim ja ni jedan razlog zasto bi Spanije trcala nama,gledali su i oni utakmicu.Sutra lagana pobjeda Spanije,ubjedjen sam.
Spanci sigurno nece kalkulisati, njihova javnost ne veruje Orengi i on sebi jednu takvu avanturu ne sme da dopusti...
Veca je verovatno da Zabari izadju sa gelom u kosi i da se trude da im se frizure ne pokvare...
vladan wrote:verovatnoca da ce Spanija biti 2. i time ici na Francusku je po sutrasnjim kvotama 49,1%
vladan wrote:verovatnoca da ce Spanija biti 2. i time ici na Francusku je po sutrasnjim kvotama 49,1%
AirBall wrote:Kad igra Nedovic igra i Srbija...
Manje vise sve se svodi na to...
Krle i Bjelica ce uvek odraditi svoje, Nedovic je X faktor...
Tony Parker held to highlight after the game.
"Serbia played well, we must give them credit. They had a good game. We struggled to stop them inside, it opened their 3pt shooting, you have to give them credit. They played well now we must focus on the quarter. Again, we would have lost by 40 pts, I would say that this is not the right way to get put there they played a good basketball. They dominated inside, it forced us to take the two and they put in at 3 pts. It was well played. We could have played better, we did not manage to stop defense, "says the leader of the Blues.
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests