Lawrence wrote:Citao sam biografiju Kolea i i dalje mi nije jasno da ne postoji bolji kandidat od njega za selektorsko mesto ?
kotrljko wrote:Lawrence wrote:Citao sam biografiju Kolea i i dalje mi nije jasno da ne postoji bolji kandidat od njega za selektorsko mesto ?
ako sam dobro shvatio Parker je urgirao da on bide selektor ...
Zigara wrote:Sjajna utakmica.
BB i NN su stvarno izdominirali.Svaka cast.
Nedovic je dosta puta bio probijen od strane Parkera ali u nekoliko situacija nije bas imao pomoc centara iako je Krle par puta dobro odreagovao.Sta reci za Gagica i Stimca koji su izdominirali veceras potpuno?Kao da je onaj Duletov Gagic izasao na teren umesto onog koji je igrao do sada na prvenstvu.Stvarno odlicna partija i zao mi je sto mu je onaj slepac svirao izmisljene korake.Bila bi to vrhunska partija.
Pogodak Bjelice uz zvuk sirene je stvarno majstorstvo.
Malo me samo zabrinjava stil igre Nedovica koji je poceo skroz da se oslanja na sut i uopste ne koristi ulaz.
Takodje kada smo u polukontri uopste ne pokusava da ide do kraja na nepostavljenu odbranu sto je uspesno radio na pripremnim mecevima.
Uocljivo je i da BB i NN igraju bolje i sa vise zara kada ispred sebe imaju zvucnijeg protivnika sto mozda nije ok ali u ovom trenutku se nadam da ce nastaviti tako sve do kraja.
Zigara wrote:Jel Nedovic juce prvi put igrao bez onih steznika za kolena?
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot], Compatible [Bot] and 0 guests