Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo Slovenija 2013

Grupa E (SRB, FRA, LIT, UKR, LAT, BEL)

Prognozirajte četvrtfinaliste iz grupe E (izaberite 4 ekipe)

Srbija
53
25%
Francuska
53
25%
Litvanija
52
24%
Ukrajina
5
2%
Letonija
50
23%
Belgija
0
No votes

Total votes : 213

Re: Grupa E (SRB, FRA, LIT, UKR, LAT, BEL)

Postby HjuHefnerovic » 16 Sep 2013, 03:37

Svaka cast !
Nisam ovo ocekivao, i veoma sam prijatno iznenadjen pobedom.
Kakvo pustanje od strane Francuza ? Nadigrali smo ih. Tacno je da imaju loseg selektora, ali to je vec njihov problem. Francuzi su veoma ponosan i prepotentan narod, tako da im je u svakoj utakmici bez obzira na trenutni takmicarski znacaj meca, pobeda veoma bitna. Znaci pustanja 100% nije bilo.
Dobre partije Nedovica, Krstica, Bogdanovica, Stimca, Kalinica, Gagica.
Izgleda da bi mentalitetu ove ekipe, pod do sada vec vidjenom, u 1/4 finalu najvise odgovarala na papiru najaca ekipa. Znaci Spanija.
Meni se licno najmanje svidja eventualni duel sa Grcima i Slovenijom. Ali, ko god da dodje, nema veze, jer sad nema(a i bila bi stvarno steta, posle svega) nazad.
Sto bi znacilo, na prvom, drugom i trecem, i svim sledecim mestima: Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. Killing defense. ...............................
Ruke ce verovatno da se tresu, sutevi ce mnogi da se skrate, u stomaku ce da kuva samo tako, ali zato Killing defense nas moze izvaditi i dovesti do pobede.
Nenad Krstic i Nemanja Bjelica, jer nema ko drugi, moraju u pocetku da ponesu najveci teret u ekipi, i da izmisljaju poene, dok i ostatak ekipe se ne opusti i proradi...
Onda, vise nece biti problema.
HjuHefnerovic

Postby Nikola » 16 Sep 2013, 03:56

Koga zabole da li su Francuzi igrali 100% i ko im je trener? Niko ni nas nije pitao da li nam fale povredjeni igraci
Ova pobeda nam je donela Nedovica, a Duda je pokazao da Gagic i Stimac mogu da budu bitni igraci, ako se nadje pametan trener da im nadje ulogu u timu
Idemo do kraja
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby 71:70 » 16 Sep 2013, 06:41

I...sa kim igramo u cetvrtfinalu? :biggrin:
Bravo momci za mec, nesto me i ne zanima preterano ko je rival. Mi mozemo da dobijemo svakog ali i da izgubimo od svakoga!
71:70

Postby kotrljko » 16 Sep 2013, 06:56

Lawrence wrote:Citao sam biografiju Kolea i i dalje mi nije jasno da ne postoji bolji kandidat od njega za selektorsko mesto ?

ako sam dobro shvatio Parker je urgirao da on bude selektor ...
kotrljko

Postby Nevidljivko » 16 Sep 2013, 07:42

kotrljko wrote:
Lawrence wrote:Citao sam biografiju Kolea i i dalje mi nije jasno da ne postoji bolji kandidat od njega za selektorsko mesto ?

ako sam dobro shvatio Parker je urgirao da on bide selektor ...

To je obicno jednosmerna ulica...
Pa pored Covica, Srbima Tudjmani i ne trebaju...
Nevidljivko

Postby Zigara » 16 Sep 2013, 10:31

Sjajna utakmica.
BB i NN su stvarno izdominirali.Svaka cast.
Nedovic je dosta puta bio probijen od strane Parkera ali u nekoliko situacija nije bas imao pomoc centara iako je Krle par puta dobro odreagovao.Sta reci za Gagica i Stimca koji su izdominirali veceras potpuno?Kao da je onaj Duletov Gagic izasao na teren umesto onog koji je igrao do sada na prvenstvu.Stvarno odlicna partija i zao mi je sto mu je onaj slepac svirao izmisljene korake.Bila bi to vrhunska partija.
Pogodak Bjelice uz zvuk sirene je stvarno majstorstvo.
Malo me samo zabrinjava stil igre Nedovica koji je poceo skroz da se oslanja na sut i uopste ne koristi ulaz.
Takodje kada smo u polukontri uopste ne pokusava da ide do kraja na nepostavljenu odbranu sto je uspesno radio na pripremnim mecevima.
Uocljivo je i da BB i NN igraju bolje i sa vise zara kada ispred sebe imaju zvucnijeg protivnika sto mozda nije ok ali u ovom trenutku se nadam da ce nastaviti tako sve do kraja.
Zigara

Postby СрбинПодгорица » 16 Sep 2013, 10:58

Zigara wrote:Sjajna utakmica.
BB i NN su stvarno izdominirali.Svaka cast.
Nedovic je dosta puta bio probijen od strane Parkera ali u nekoliko situacija nije bas imao pomoc centara iako je Krle par puta dobro odreagovao.Sta reci za Gagica i Stimca koji su izdominirali veceras potpuno?Kao da je onaj Duletov Gagic izasao na teren umesto onog koji je igrao do sada na prvenstvu.Stvarno odlicna partija i zao mi je sto mu je onaj slepac svirao izmisljene korake.Bila bi to vrhunska partija.
Pogodak Bjelice uz zvuk sirene je stvarno majstorstvo.
Malo me samo zabrinjava stil igre Nedovica koji je poceo skroz da se oslanja na sut i uopste ne koristi ulaz.
Takodje kada smo u polukontri uopste ne pokusava da ide do kraja na nepostavljenu odbranu sto je uspesno radio na pripremnim mecevima.
Uocljivo je i da BB i NN igraju bolje i sa vise zara kada ispred sebe imaju zvucnijeg protivnika sto mozda nije ok ali u ovom trenutku se nadam da ce nastaviti tako sve do kraja.

То је наша национална особина.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Nevidljivko » 16 Sep 2013, 11:15

Nedovic izjavio da vec 5 dana nema zglobove... Stvarno mi je zao sto ovaj momak ima hronicne probleme sa zglobovima, dobro je sto ide u NBA ne sumnjam da ce ga tamo popraviti :), trebaju njegovi zglobovi da izdrze tu eksplozivnost koju niko nema u Evropi.

I posle ovakvog komentara ne mogu da se ne setim ko nas sve nije odbio zbog kurcobolje. I onda sto Lawrence kaze, neka Raduljica i ostali kuliraju a Gagic neka bude prvak Evrope.
Pa pored Covica, Srbima Tudjmani i ne trebaju...
Nevidljivko

Postby Zigara » 16 Sep 2013, 11:22

Jel Nedovic juce prvi put igrao bez onih steznika za kolena?
Zigara

Postby Napredpartizan » 16 Sep 2013, 11:23

Zigara wrote:Jel Nedovic juce prvi put igrao bez onih steznika za kolena?

Da, cini mi se da mora noge da ojaca...
Napredpartizan

Postby Zigara » 16 Sep 2013, 11:25

Smuckace mu tamo u Americi neki "magnezijum" :biggrin: za jacanje zglobova i kolena.
Zigara

Postby House » 16 Sep 2013, 11:46

Ajde sad da dobijemo Italijane kao protivnika...ja mislim da to mozemo dobiti...jer smo pod kosem mnogo jaci...a i spolja smo tu negde...a mislim da ce i oni ciljati nas.i da ce namerno izgubiti i odmarati veci deo tima..

Andjusic je tolika pickica ,da je to strasno..moze da ubaci i 20 u sledecoj..ali takve sise se se ne radjuja..kao on...i drago mi je sto gA je Dule oterao ....
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby DBraveZ » 16 Sep 2013, 16:32

imamo lepe sanse da uzmemo to sedmo mesto protiv Ukraine.
Sve preko toga je premija.

naravno, mislim da imamo sanse i za polufinale, ali eto ako se i desi da ne prodjemo, tesko da ce Ukraina 2 puta da nas pobedi.
Neko se zove Lovernj, a neko Dusko.
DBraveZ

Postby DachoRsf » 16 Sep 2013, 19:20

Kuku, kuku, kuku
DachoRsf

Postby Hezonja » 16 Sep 2013, 22:06

Image
Hezonja

Previous

Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013