Albirex wrote:Ima li ovde neko sto se dobro razume da u kladionicu da mi pomogne? :)
viewtopic.php?f=70&t=873
Albirex wrote:Ima li ovde neko sto se dobro razume da u kladionicu da mi pomogne? :)
Nevidljivko wrote:
Gagic je imao par kao poteza ali mi bode oci koliko je los u odbrani, strasno je nestabilan na nogama i moze svako da ga ugura. Stimac je igrao u kontraritmu ali je za Gagica majstor.
MorningGlory wrote:Bogdan razvalio.
Henry wrote:MorningGlory wrote:Bogdan razvalio.
Pogotovo u odbrani...
MorningGlory wrote:Henry wrote:MorningGlory wrote:Bogdan razvalio.
Pogotovo u odbrani...
Top 3 defanzivac veceras, pojma nemas.
Henry wrote:MorningGlory wrote:Henry wrote:MorningGlory wrote:Bogdan razvalio.
Pogotovo u odbrani...
Top 3 defanzivac veceras, pojma nemas.
Bolje da ides da pratis neki drugi sport, ako mislis da je on igrao odbranu veceras, Aleksa Popovic ga je X puta prosao kao od sale.
MorningGlory wrote:Nemas pojma kao sto rekoh. Nasao si da pljujes njega pored zivih Andjusica Micica Nedovica. Nije samo njega prolazio i Bogdan je odigrao korektnu odbranu s obzirom da ne igra na prirodnoj poziciji. Slazem se da moze i bolje.
StefNS wrote:Nevidljivko wrote:
Gagic je imao par kao poteza ali mi bode oci koliko je los u odbrani, strasno je nestabilan na nogama i moze svako da ga ugura. Stimac je igrao u kontraritmu ali je za Gagica majstor.
O čemu pričaš, Gagić je jedini ko je uspeo graditi i kupiti skokove od naših centara, jeste beskoristan u napadu, ali u odbrani on nije bio ni najmanji problem.
A što se tiče Štimca, pa čovek je 4-5 puta pucao na centralnom piku i ostavljao svoje igrače same na polaganju, jedino ga je jednom Kalinić pokrio i sprečio taj pas. Štimac u odbrani nije znao gde treba da stoji, niti šta se dešava oko njega... A pri tome ni jedan skok nije uhvatio, niti je bio koristan u zagrađivanju skokova. I pri tome dok je Štimac bio u igri Crnogorci su imali +17, dok je Gagić bio u igri +1.
Return to Evropsko prvenstvo Slovenija 2013
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests