Imacemo vise vremena za odmor od naseg protivnika, jos su nasi igraci odmarali u 2/2, dok su njihovi u vise navrata umirali da stignu protivnika...Duda je nase vec spremio za ovo, dok oni su ocekivali medalju..sitnice nekad odlucju pobednika, kao danas serija Spanaca na pocetku..moramo i mi sutra furiozno startovati inace nam sanse padaju na ispod 30 %..
Mozda Dragic ima snage za 5 utakmica..ko ne veruje, nek pogleda klip u spojleru, al' ostali ? Imaju izuzetno kratku rotaciju za stil igre koji forsiraju..
Nije mi jasno forsiranje Domena Lorbeka koji je u ABA okvirima prosecan igrac, Nahbar igra ispod svih ocekivanja, dok je Zoran iznenadio pozitivno...
Veliki problem ce biti pik igra, jer je Vidmar jako brz centar, i to bi trebali resiti penalima...svakako je bitno zaustaviti poene iz drugog plana i skokove, pre svih Murica i Z.Dragica...
Ovaj tim nije nista posebno, veliko razocarenje su za mene....
Ocekujem pobedu, iako ce bez Stefana biti tesko, Krle ne sme da ponovi izjavu iz 2011 kad je rekao da nije dosao da se bori za peto mesto...Sve reprezentacije na prvenstvu igraju zonu sem nas, znam da je Duda ne koristi, al' sutra bi nam legla samo tako...