Board index Arhiva Košarka Svetsko Prvenstvo u košarci Španija 2014.

Grupa A (SPA, IRA, FRA, BRA, EGI, SRB)

Re: Reprezentacija Srbije

Postby milan2904 » 02 Sep 2014, 09:22

lockdown wrote:Vi koji se razumete u kalkulacije... Na koga verovatno idemo ako budemo 4ti(sto je po meni izvesno)? Na Grcku? Da li onda izbegnemo Spance do polufinala?

Pa zasad je tako ako budemo drugi ili cetvrti a Spanci prvi mi sa njima mozemo da se sastanemo tek u polufinalu,sto se tice 1/8 finala tamo je jos sve otvoreno,ali za sad kako stvari stoje ako budemo 4. icicemo verovatno na Grke,mada oni igraju i sa Hrvatima,ali ako mi pobedimo Brazil sa vise od 3 razlike mi smo onda drugi,videcemo do kraja,uvek u zadnjem kolu se desavaju neverovatni razultati,mada ja mislim da su kod nas Spanci zabetonirano prvi.
milan2904

Postby House » 02 Sep 2014, 09:24

lockdown wrote:Vi koji se razumete u kalkulacije... Na koga verovatno idemo ako budemo 4ti(sto je po meni izvesno)? Na Grcku? Da li onda izbegnemo Spance do polufinala?

Da na Spance tek mozemo u polufinalu...

Hrvati ako dobiju Grcku i Portoriko bice prvi...

Ako Grci tuku Hrvate....a Argentinci u sledecem kolu dobiju Senegal...onda ce se Argentinci i Grci u zadnjem kolu boriti za prvo mesto u zadnjem kolu...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby nolinjo » 02 Sep 2014, 11:11

theAdmiral wrote:Pf je napadao tokom sezone, pf je branio u toku prvenstva.

Ok, postujem misljenje, ali se ne slazem.

kako mislis da je napadao pf tokom sezone pored zivog najboljeg pf-a ikad ,kazu da se odaziva sa dankan

pf nije branio u prvenstvu jer nene i varezao igraju cetiri a igra i hejsmajer da opali za tri
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Previous

Return to Svetsko Prvenstvo u košarci Španija 2014.