Cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu

@Del Piero
Ali nisu mogli derbi da prenose, u sustinu samo sranja prenose ne znam zasto su i uzimali da se zamaraju time...
Golden Warrior wrote:@Dirk
Zar cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu![]()
@Del Piero
Ali nisu mogli derbi da prenose, u sustinu samo sranja prenose ne znam zasto su i uzimali da se zamaraju time...
teglica wrote:Golden Warrior wrote:@Dirk
Zar cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu![]()
@Del Piero
Pa nisu mogli da uzmu, zbog tala Tijanic-Djilas, tj. Rts-Arena. Pisalo je o tim malverzacijama negde, kao i da ce vrlo brzo da leti Tijanic, a mozda i Djilas, pa ce da ugase Arenu zbog tih malverzacija i Telekoma
Aleksa wrote:ne pranje love vec cist kriminal..covek koji je osnovao arenu je pukao pa je istu u tange frange radujko-djiki vezi istu sa dugovima ustupio preprodao telekomovom drzavnom IPTV operateru..da stvar bude smesnije,ista ta arena nema dozvolu kod onih pijandura iz Ratela
Aleksa wrote:mislim da je ratel zaduzen i za program koji se emituje na kablovskoj tv..pa tako i tu regulise prava i obaveze..
recimo,poslednje sto su uradli jeste regulisanje reklama na kablovskim kanalima..primetio si da nema vise stranih reklama na NG,discovery,itd..
RRa,ratel..isti q
http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ ... te.lt.html
teglica wrote:Aman ljudi vecinski vlasnik Arene je postao Telekom, sto je suprotno zakonu, jer javno preduzece ne sme biti vlasnik medija.
Return to Svetsko Prvenstvo u košarci Španija 2014.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests