Board index Arhiva Košarka Svetsko Prvenstvo u košarci Španija 2014.

Košarkaški TV/NET prenosi

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby Golden Warrior » 19 Dec 2012, 16:35

@Dirk

Cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu :biggrin:

@Del Piero

Ali nisu mogli derbi da prenose, u sustinu samo sranja prenose ne znam zasto su i uzimali da se zamaraju time...
Last edited by Golden Warrior on 19 Dec 2012, 16:42, edited 1 time in total.
Golden Warrior

Postby teglica » 19 Dec 2012, 16:38

Golden Warrior wrote:@Dirk

Zar cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu :biggrin:

@Del Piero

Ali nisu mogli derbi da prenose, u sustinu samo sranja prenose ne znam zasto su i uzimali da se zamaraju time...

Pa nisu mogli da uzmu, zbog tala Tijanic-Djilas, tj. Rts-Arena. Pisalo je o tim malverzacijama negde, kao i da ce vrlo brzo da leti Tijanic, a mozda i Djilas, pa ce da ugase Arenu zbog tih malverzacija i Telekoma
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Golden Warrior » 19 Dec 2012, 16:48

Dok tu svinju smene mi cemo iz Jadranske lige ispasti kako smo krenuli :biggrin:
Golden Warrior

Postby BlackPoint » 19 Dec 2012, 17:53

teglica wrote:
Golden Warrior wrote:@Dirk

Zar cuti onda verovatno postoji neka kablovska koja nema ni Sportklub ni Arenu :biggrin:

@Del Piero

Pa nisu mogli da uzmu, zbog tala Tijanic-Djilas, tj. Rts-Arena. Pisalo je o tim malverzacijama negde, kao i da ce vrlo brzo da leti Tijanic, a mozda i Djilas, pa ce da ugase Arenu zbog tih malverzacija i Telekoma

Nema tala RTS - Arena. Prosto , RTS nema kintu ni za plate radnika a kamo li da okupi prava za prenose. Tijanić će ostati na čelu RTS dok to ON bude želeo.
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby teglica » 19 Dec 2012, 18:02

Informisi se malo bolje u stampi kako i kome je prodat reklamni prostor na RTS i kako je taj isti i uz pomoc Telekoma napravio Arenu, kojoj preti slucaj novina Press, jer javna preduzca ne smeju da budu vecinski vlasnici medija, pa ispada da imamo dve javne tv, a uz to obe placamo, jednu kroz pretplatu, a drugu kroz pojedinu kablovsku. Uz to setis se kako su prosle godine cesto isli isti prenosi na obe tv, sa produkcijom rst, a samo komentatorima arene. Pranje love debelo
teglica

Re: Kosarkaski TV/NET prenosi

Postby Diktator » 19 Dec 2012, 18:49

ne pranje love vec cist kriminal..covek koji je osnovao arenu je pukao pa je istu u tange frange radujko-djiki vezi istu sa dugovima ustupio preprodao telekomovom drzavnom IPTV operateru..da stvar bude smesnije,ista ta arena nema dozvolu kod onih pijandura iz Ratela :laugh:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby BlackPoint » 19 Dec 2012, 18:53

Aleksa wrote:ne pranje love vec cist kriminal..covek koji je osnovao arenu je pukao pa je istu u tange frange radujko-djiki vezi istu sa dugovima ustupio preprodao telekomovom drzavnom IPTV operateru..da stvar bude smesnije,ista ta arena nema dozvolu kod onih pijandura iz Ratela :laugh:

Arena i Ratel nemaju dodirnih tačaka niti je Ratel zadužen za njih . Ratel je zadužen za ,, ispravan i zakonit '' rad TV i Radio - stanica koje se emituju zemaljski , tj. imaju svoje frekvencije u etru i emituju se sa svojih predajnika ; Arena je isključivo kablovski operater .
BlackPoint

Postby Diktator » 19 Dec 2012, 19:00

mislim da je ratel zaduzen i za program koji se emituje na kablovskoj tv..pa tako i tu regulise prava i obaveze..
recimo,poslednje sto su uradli jeste regulisanje reklama na kablovskim kanalima..primetio si da nema vise stranih reklama na NG,discovery,itd..
RRa,ratel..isti q

http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ ... te.lt.html
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby BlackPoint » 19 Dec 2012, 19:07

Aleksa wrote:mislim da je ratel zaduzen i za program koji se emituje na kablovskoj tv..pa tako i tu regulise prava i obaveze..
recimo,poslednje sto su uradli jeste regulisanje reklama na kablovskim kanalima..primetio si da nema vise stranih reklama na NG,discovery,itd..
RRa,ratel..isti q

http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ ... te.lt.html

Sori , moja greška. Ipak je moj fah zemaljska televizija a za to su zaduženi RRA ( dodela frekvencija) i Ratel ( dozvola za rad). Ne sumnjam u pisanje Politike a to samo znači da je država posegnula i za parama kablovskih operatera.
BlackPoint

Postby Tumbas » 19 Dec 2012, 19:47

Arena nema neke dve razlicite dozvole, ali ce ih uskoro regulisati. To se poklapa sa besplatnim arena paketom u ponudi iptv telekoma. Prvo je "promocija" isla do 1.7.2012. pa su je produzili do 1.1.2013. Cim se regulisu dozvole, eto i dopunskog placanja arena paketa programa. Samo ce Arena 1 biti besplatna
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby BlackPoint » 19 Dec 2012, 19:59

Kod mene je Kopernikus kablovski operater. Moj komšija radi kod njih i , kada sam ga pitao zašto ne daju Arenu u ponudu svojih programa reče mi da je mnogo skupa njihova dozvola - licenca za emitovanje. A info da će se dodatno plaćati Arena paket čim se regulišu sve dozvole čuo sam od rođaka koji imaju SBB kablovsku.
BlackPoint

Postby teglica » 20 Dec 2012, 15:44

Aman ljudi vecinski vlasnik Arene je postao Telekom, sto je suprotno zakonu, jer javno preduzece ne sme biti vlasnik medija. Vec imamo jedan javni servis, rts, tako da arena ispada drugi. koji se placa opet nasim novcem. Prvobitni plan je bio da Arena udje u strukturu telekoma, pa da se pojedinci namire posle prodaje Austrijancima. Medjutim posto je tender propao, nije bilo nazad.
Po zakonu Arena mora i da ima 50 % svoje produkcije, programa, pa je posle propale kombinacije brze bolje morala da pocne da prenosi nasu fudbasku ligu, ABA, da pravi emisije, ali su ulaganja velika za sva tv prva. SNS ih vec je naceo, Kurir pisao o tome, a novi UO Telekoma sada ne zna sta ce, a ceka se i razvoj sitacije u gradu, oko Djikija, koji stoji iza Arene.
Pokusli su nesto i oko SportKluba, ali posto je to Soroseva TV, morali su da ustuknu.
teglica

Postby gogo23 » 20 Dec 2012, 15:47

teglica wrote:Aman ljudi vecinski vlasnik Arene je postao Telekom, sto je suprotno zakonu, jer javno preduzece ne sme biti vlasnik medija.

U momentu dokapitalizacije AS, u strukturi vlasnistva Telekoma su bili Grci sa 20% i nije bio javno preduzece vec AD. A i sada se vodi kao A.D.
gogo23

Postby teglica » 20 Dec 2012, 15:56

Telekom je vlasnik AS sada sa 51 posto, sto je protivzakonito, sve ostalo je sporedno,kao i procenat sopstvenog programa
teglica

Postby gogo23 » 20 Dec 2012, 16:47

To ce vec Panta, ako bude procitao, da razjasni. Koliko znam nije protivzakonito da A.D. bude vlasnik medija.

Paralela mi je SBB, ako oni mogu da imaju fiksnu telefoniju, internet, kabl. TV i sopstvene kanale zasto to isto ne bi mogao i Telekom Srbija A.D.?

Jedino se ne preplicu u mobilnoj telefoniji.

I ste se bre uopste bunis? :biggrin:

Jel' treba da ostanemo bez ABA lige, domaceg fudbala i LS, NFL-a ? Iskreno me zabole ko je dao pare i cije su ruke tu upetljane, za 500 din mesecno imam 4 AS u HD-u :hatman:
gogo23

PreviousNext

Return to Svetsko Prvenstvo u košarci Španija 2014.