Board index Arhiva Košarka Evropsko prvenstvo u košarci 2015.

Mec za BRONZU 20.09. @ 14.00 / Francuska - Srbija

Ko osvaja bronzu

Francuska
12
63%
Srbija
7
37%

Total votes : 19

Re: Mec za BRONZU 20.09. @ 14.00 / Francuska - Srbija

Postby PASULJ » 20 Sep 2015, 17:35

Kazlauskas je sve objasnio.I u izjavi prije utakmice i na terenu.I u vezi Srbije i u vezi Tea.Što se tiče Kalinića njega je u reprezentaciju uveo Duda.Što se tiče ostalog sve će procuriti u javnost narednih dana.
PASULJ

Postby Otac Makarije » 20 Sep 2015, 17:36

@BoleBarca

Kako ne zna kad mu je Sale i našao ulogu u timu ? Ovde uopšte i nije bio problem u njemu već u izostanku učinka ostalih koji su nam bili neophodni za rezultat. Izgledaali smo izduvano, potrošeno i, što je još važnije, bezz ideje kako da dobijemo u oba ova meča.

Ono što bi možda bilo drugačije je što odnos skokova u utakmici sa Litvanijom ne bi bio onakav. Ali, veliko je pitanje je da li bi nam to sa onakvom igrom u napadu pomoglo..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Dylam Dop » 20 Sep 2015, 17:37

AirBall wrote:Ruku na srce on i jeste najperspektivniji srpski plej, perspektivnijeg od njega za sad nemamo...

Radicevic je Satoranski za siromasne.. :D

Slavisak wrote:Nije li bila neka izjava u medijima Radicevica pre pocetka piprema reprezentacije, gde je izjavio da je razgovarao sa selektorom i da su izgladili nesporazum :beyond:

Prvi put cujem za to. Ako pronadjes opet tu izjavu sibni je amo.. :wink3:

theAdmiral wrote:Mi tih problema nemamo. Jedino je Erceg dohvatio 30.

Do kvalifikacija treba urediti odnose, i otkloniti faktore koji ne dozvoljavaju najboljima da igraju za nacionalni tim.

Sve to ok, imamo mladost i sve to.. ali imamo grdan i nepremostivi problem ako se Teo opet ne preporodi.. Morace opet sve da bude podredjeno njemu.. tako je, kako je... realno ipak, zasluzio je najvise od svih da se nadje na olimpijskoj smotri :sorry2:

I objektivno se slazem da ovo jeste odlican rezultat za tim, ali ostaje taj neumitan zal zbog nacina kako smo izgubili to tragicno polufinale. Ono bas, bas.. :cmizdr: Bez naboja, bez zara sa nase strane.. Makar i Sale izgrijesio oko mnogo toga, pogrsenih taktickih odluka, itd.., igraci su MORALI od sebe sami da daju vise!

I na kraju, nekako vjerujem da ce ovu noc upravo najgoru imati Teo i Sale, bez sna za njih veceras.. -- posebno mi ih je zao!
Dylam Dop
Guest

Postby Houdini » 20 Sep 2015, 17:38

BoleBarca wrote:Pa ocigledno da je sada zabagovao, na tom proslom svetskom prvenstvu mu je ukazao poverenje, videli smo rezultat, na ovom evropskom nije, videli smo rezultat.

To sto pises za Stimca stvarno ne znam kako bih prokomentarisao. Ja ako mislim za Hudinija da je nevidjeni car da li to znaci da nam treba 5 Hudinija iako ne znaju da igraju kosarku.

Po tebi Bobi se ne uklapa u koncepciju, od Kalinica ti se sere, jebiga, nisi objektivan...

koji sam ja meni car :biggrin:

za Bobija sam pogresio, trebao nam je. bas nam je trebao. sbbkbb, ali protiv Litvanije bi bilo drugacije.

Stimac kao metafora igraca koji su tu da daju srce za tim na klupi, da ne odigraju minut, a da budu veoma bitni za tim. Gagi je to bio ove godine, Rasko Katic prosle. eto recimo ja ne podnosim Raska Katica, ali takvi igraci ti trebaju.

Kalinari sa druge strane ima 1 SP i 1 sezonu dobre kosarke iza sebe. on nogom u guzicu da se udara sto je uopste u reprezentaciji. sto ga je Sale prosle sezone "otkrio". minut da ne odigra treba da skace na klupi i dernja se.

@sto se rezultata tice
ti ako si nezadovoljan 4. mestom, gde smo na jednu loptu bili daleko od finala ne znam sta da ti kazem.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby BlackOwl » 20 Sep 2015, 17:40

Pa sad baš na jednu loptu, to možda ako si gledao samo rezultat, ako si gledao utakmicu video si da ih ne bi dobili da se do sutra igralo.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Houdini » 20 Sep 2015, 17:43

izgubili 2 razlike, imali loptu zadnji napad i ne bi dobili do sutra da se igralo, nemoj me i ti sad zjebavati :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby BlackOwl » 20 Sep 2015, 17:46

Imali smo zadnji juriš, ono nikako nije bio napad, isto tako onda možeš reći i da su oni pogodili bacanja taj zadnji "napad" ne bi vredeo ničemu.

Odnos šuta za dva i za tri poena:

Teo 19/37 51.4% - 12/54 22.2%
Bogdan 14/20 70.0% - 13/48 27.1%
Marković 11/17 64.7% - 7/29 24.1%
:truce:

Niko u ekipi nema ispod 50% za dva (sem superstara ali on se svakako ne računa) i opet smo igrali Mutabasket...
Last edited by BlackOwl on 20 Sep 2015, 17:49, edited 1 time in total.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Otac Makarije » 20 Sep 2015, 17:47

@Zappa

Znači, bitnije je ko kaže nego šta kaže? Ako to kaže Air , koji se u košarku razume 10 puta bolje od tebe, to je problem, jer je to rekao on? Moram da priznam da mi to nije jasno...

Sa druge štrane, Grba ti je rekao praktično isto o Kaliniću. Ali, OK, to je Grba...

Potvrđuješ ono što sam napisao u prethodnom postu. Koliko vidim, niko ovde ne štedi kritika ni Bogdana, bez obzira na probleme koje je imao. Samo ti vidiš u tome nekakvo likovanje..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Houdini » 20 Sep 2015, 17:51

imali smo 12 ili 15 sekundi za poslednji napad. to je vise nego dovoljno vremena za sut. to sto se Bogdan zajunio to je druga stvar.

i kakve veze imaju procenti, imao je i Bojan Bogdanovic 2010. u Zagrebu 0 od 7 valjda pa je dao zamalo pobednicku trojku.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby BlackOwl » 20 Sep 2015, 17:53

Ma te procente sam okačio ovako zbog globalne slike i onoga šta smo mi igrali posle grupne faze, nevezano za to što ti misliš da smo imali šansu iako nismo :D

Spoiler: pokaži
Image
:roll:
BlackOwl

Postby BoleBarca » 20 Sep 2015, 17:55

Ne znam da li postoji ijedan Srbin koji je zadovoljan rezultatom a da je ispratio celo leto reprezentaciju, ukljucujuci i pripreme sa EP-om. Sa 4. mestom mozemo samo sebe da tesimo posle svega ovoga...

Mi smo imali potencijal za mnogo vise od ovog rezultata gledajuci sveukupno nase partije i partije onih koji su ispred nas. Samo da su se neki potezi drugacije povlacili.

Ne mozes na Kalinicu siljiti patku, a ovamo u slucaju Marjanovic sakrivati se i ne reci sta je stvarni razlog njegovog neigranja. Treba imati iste arsine, treba i tu pokazati muda, cekamo celo leto, a on nam jos nije objasnio sta je u pitanju, nego mi treba da citamo izmedju redova.

Naravno da ne bih voleo da dodje do smene, ali ima dosta stvari koje nisu radjene kako treba...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Foteljas » 20 Sep 2015, 17:56

Teo je ovo prvenstvo odigrao znatno slabije nego proslo SP, ponovo je poceo da divlja i siluje u pojedinim momentima.

Problem je sto on vec ima 28 godina i tu tesko da se sta moze, a problem je sto i igra reprezentacije zavisi od toga kako je on raspolozen. Ako mu nije dan, nama se sve rusi.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Houdini » 20 Sep 2015, 18:01

Marjanovicu Spursi nisu dozvolili da igra i to je to. ne znam sta jos da se kaze.

a uzroci gubitka u polufinalu su teska grupa za koju je tempirana forma, nedostatak centra, tj. dubine pa smo bambusali trojke ko Mutin Radnicki, i pad forme Bjelice u nokaut fazi, Teo koji nije bio u suterskoj formi, Bogdan koga ocigledno povreda sprecila da pokaze vise i ostalo.

igrac sa 1 dobrom sezonom i njegovo navodno tlacenje, sigurno ne moze da bued u vrhu problema.

Vlada Djurovica, Vlada Jovanovica ili Milana Gurovica na celo reprezentacije, za bolje i nismo.

e i da. 4. u Evropi je uspeh. da li je moglo vise, jeste, ali i ovo je lep uspeh. da je Bogdan, Teo ili Beli sutno trojku kao sto je trebalo, i da je eventualno usla, sad bi slavili ove momke.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Slavisak » 20 Sep 2015, 18:12

Teodsica su potpuno zatvorili u polufinalu i u utakmici za trece mesto, igrali su odbranu na njemu koja je dozvoljena i koja nije, strasno je sto nemamo igraca koji ce da odvali od batina njegovog cuvara , kada pokusa da mu otkine glavu, kao onaj mali nemacki smrad , nemamo nekog enforcera , poput Tomasevica na primer, Novica i Krle su bili poslednji takvi igraci koje smo imali, nekako mi je delovalo da nasi nisu spremni da se potuku, pogledajte samo zelene mesare kako slozno biju , a kod nas je sve nekako bilo premekano u drugoj fazi takmicenja.
Last edited by Slavisak on 20 Sep 2015, 18:15, edited 1 time in total.
Slavisak

Postby Slavisak » 20 Sep 2015, 18:14

Dylam Dop wrote:
AirBall wrote:Ruku na srce on i jeste najperspektivniji srpski plej, perspektivnijeg od njega za sad nemamo...

Radicevic je Satoranski za siromasne.. :D

Slavisak wrote:Nije li bila neka izjava u medijima Radicevica pre pocetka piprema reprezentacije, gde je izjavio da je razgovarao sa selektorom i da su izgladili nesporazum :beyond:

Prvi put cujem za to. Ako pronadjes opet tu izjavu sibni je amo.. :wink3:

!

Zajebao sam se , ipak ga je cimao zbog univerzitetske reprezentacije.
Slavisak

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2015.