AirBall wrote:Ruku na srce on i jeste najperspektivniji srpski plej, perspektivnijeg od njega za sad nemamo...
Slavisak wrote:Nije li bila neka izjava u medijima Radicevica pre pocetka piprema reprezentacije, gde je izjavio da je razgovarao sa selektorom i da su izgladili nesporazum
theAdmiral wrote:Mi tih problema nemamo. Jedino je Erceg dohvatio 30.
Do kvalifikacija treba urediti odnose, i otkloniti faktore koji ne dozvoljavaju najboljima da igraju za nacionalni tim.
BoleBarca wrote:Pa ocigledno da je sada zabagovao, na tom proslom svetskom prvenstvu mu je ukazao poverenje, videli smo rezultat, na ovom evropskom nije, videli smo rezultat.
To sto pises za Stimca stvarno ne znam kako bih prokomentarisao. Ja ako mislim za Hudinija da je nevidjeni car da li to znaci da nam treba 5 Hudinija iako ne znaju da igraju kosarku.
Po tebi Bobi se ne uklapa u koncepciju, od Kalinica ti se sere, jebiga, nisi objektivan...
Dylam Dop wrote:AirBall wrote:Ruku na srce on i jeste najperspektivniji srpski plej, perspektivnijeg od njega za sad nemamo...
Radicevic je Satoranski za siromasne..Slavisak wrote:Nije li bila neka izjava u medijima Radicevica pre pocetka piprema reprezentacije, gde je izjavio da je razgovarao sa selektorom i da su izgladili nesporazum
Prvi put cujem za to. Ako pronadjes opet tu izjavu sibni je amo..![]()
!
Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2015.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests