Mislim da je falio Vlade Divac!

Neverovatno je da ljudi ovde okrivljuju Kalinića za bilo šta!Prvo iz razloga jer se podosta sam izborio za svoj status za razliku od ovih drugih,drugo stasao je da bude priznat i uvažen kao igrač. Lično nisam stekao utisak da se ponašao kao zvezda, bar ne veća od drugih i da je njegova krivica najveća.Tek protiv Litvanije nema nikakve krivice jer nije ni igrao,mada ga to ne amnestira od ostatka ekipe.Šta mi to imamo zvezde!Teo nikada očajniji sem vrhunskih asistencija-odbrana magla,Bogdan možda treba da počne da šutira sa polovine da bude interesantno-odbrana magla,Bjelica na nivou trebalo je prepoznati momenat i odmoriti ga ali građenje u odbrani je misaona imenica,Raduljica veliki centar protiv pampura sa Islanda i Finske protiv ovih iz NBA sirimašno,koliko je samo rampi popio, itd,itd...Pa neko plakanje za Štimcem

kao zbog atmosfere,kakva bre atmosfera, trener pravi atmosferu da svi budu zadovoljni.šiljenje patke prema igračima koji ti toga dana svojim učinkom mogu doneti medalju je krejnje neozbiljno da ne kažem glupo.Tu je razgovor i odstranjivanje po završetku. Generalno ne bih okrivio nikoga posebno ili pohvalio,selektor je taj koji o tome vodi računa.On bira ekipu i odgovara za učinjeno.Nadam se da će izvući neke pouke.Lično bih jedan period protiv Litvanaca probao sa postavom Marković,Milosavljević,Kalinić,Milutinov,Kuzmić da vidim šta će to doneti.Košarkaška utakmica je živa stvar i svaka je posebna i traži da je osetiš i reaguješ po potrebi,Sale se držao šablona jedni te isti -rade to i to i pukli smo jer su Litvanci odlično skautirali naše slabosti i udarili su po njima.Mislim da su jedino i oni iznenađeni koliko im je to uspelo
Generalno sam iznenađen da Đorđević nije prepoznao taj momenat kada je trebao da odmori nosioce kojima ne ide i proba da pruži šansu ovima sa klupe, neretko oni iznenade i naprave odličan učinak.Uostalom ima ko o tome da razmišlja.Veljda će biti bolje.