harper lee wrote:Vidi, ubacio je on 2009 bar deset novih imena u sistem, na Air Ballov opsti uzas.

Mi imamo tri igraca u ovom timu koji su stariji od 25, nije to problem. Uostalom i da dodje neki klinac sad lakse ce da se uklopi jer je tu negde po godinama (Lucic 22, Nedovic 20). Raduljicu i Rakovica smo vec apsolvirali, za ovu drugu dvojicu je jednostavno prerano (jel' tebi Lucic burazer ili si mu menadzer, guras ga vise nego Air Ball Milicica?

). Ni jedan ni drugi za sada nicim nisu pokazali da mogu na ovom nivou da budu ozbiljni igraci. Nedovic je prosle godine bio jedan od najpljuvanijih igraca Zvezde a sad pricamo o njemu kao spasitelju. Ima on kod Pesica da radi dok mu se govno ne smrzne da bi uopste usao u ozbiljnu pricu.
Nemaš potrebe meni da crtaš, ja sam Dušanu Ivkoviću veoma zahvalan na postavljanju temelja, uvođenja novih imena 2009. i 2010... Upravo to je, pored rezultata najveća zamerka posle ovog prvenstva...
Raduljica je prošle godine morao da bude među 12, malo je glupo pisati da je on razmažen i da zbog toga neće, dečku je bilo obećano i nije ispunjeno i zbog toga ga sad nije bilo. Za Rakovića još ne znam celu priču ali tu mi mnogo smrdi...
Elem, ja ne znam kako si ti iz svog mog pisanja skontao da ja na njih gledam kao spasitelje, samo pišem o nekome ko je morao da bude tu prisutan sa svoji 10-15 miinuta, možda manje, možda višem možda čak i da ne bude na EP ali da bude u sistemu... Bobi je bio beskoristan, Radule ili Raković bi bili mnogo korisniji... Čak šta više, od Koste bi bili korisniji....
Ja o Nedoviću nemam neko mišljenje, daleko je on od nivoa koji nam je potreban ali njegov potencijal se morao ispoštovati samim pozivanjem u A tim.
Lučić niti mi je brat, niti sam mu menadzer, niti ga znam... Ali ako si voleo Novicu, moraš da voliš i Lučeta... Šampionski mentalitet, nikoga ne jebe tri posto, odlične fizikalije, skok, šut, dobar u odbrani, gradi reket, stalno je na skoku itd... Sve ono što nam je bilo potrebno kad je Kešelj u minus fazi i kad odmara.... Ima on, kao i Nedović još mnogo da radi ali su morali biti uvedeni u rep. priču...
I pre prvenstva sam govorio da Paun, Bobi i Bjelica ne treba da idu... Prva dvojica jer od njih ima boljih, treći zbog loše forme, nespremnosti i povrede....
Duda je kao i svi ostali grešan, glupo ga je sad po blatu valjati ali da je grešio - grešio je.
Nije ostvario rezultat, nije uveo ni jedno novo ime u sistem, zbog njega su neki ljuti, vođenja ekipe, motivacija itd!
Hvala mu za sve, puno je učinio ali je negde skrenuo sa pravog puta ...
Inace, za Raduljicu sad mogu da se opkladim da ce biti spektakularno razocarenje i da ce se do kraja zivota vuci tu negde izmedju. On decko ima i telo i igru da bude sjajan centar ali je neopevani saban i neradnik. Bas me zanima kako ce Vlada Jovanovic s njim da izadje na kraj. Neverovatan je baksuz da nam dva igraca na petici (Milicic i Raduljica) koji bi nam mnogo znacili budu toliki idioti.
Nadaš se, a?
Videćemo, ove sezone ima priliku za jedan veliki preokret u karijeri.