AirBall wrote:Nesto slicno vazi i za Tea... On je bukvalno genije, koji vidi apsolutno sve, ima precizan sut i vrlo ga je tesko cuvati... Jednostavno kada je Krstic tu njemu je znatno lakse da igra, jer je specijalista za igru 2 na 2 i pnr... Mislim da on ne usporava toliko napade koliko saigraci ne mogu da ga isprate...
On zbilja zna kosarku i nije kriv sto nam vecina reprezentativaca ne igra ni za svoje klubove, mi bi bez njega bili malo nivo velike vecine evropskih reprezentacija...
Sjajan igrac i veliki ludak... Ta kombinacija cesto ide zajedno...
Proveri ovo za precizan sut...proveri euroleague i reprezentaciju poslednje sezone (godine). I uporedi statisticke podatke.
Mnoge ekipe su od odbrane "tesko cuvati' presle u "pustite ga da divlja".
U tome i jeste problem...on treba da se prilagodi, a ne saigraci. Lakse ce biti za sve ako napad igra 5 igraca, a ne samo 2.
Mene je bilo sramota - kada su ovi iz neke tamo kosarkaske reprezentacije (estonije) udvajali Teodosica, zato sto su nas i oni provalili -> lopta je kod njega minimum 10 sekundi i mi gubimo kretanje i protok lopte, i na kraju ostaju vec opisane dve opcije.
Boldovano -> Nema veze da li igraju ili ne igraju u klubovima -> uostalom i on je explodirao u reprezentaciji iz sezone koju nije toliko igrao. Bitna je adaptacija i shvatanje uloge na terenu. Mi nemamo dominantnog igraca na parketu, tako da ako zelimo rezultate -> svih 5 igraca su nam u tom trenutku najbitniji -> i nije svejedno protivnicima kada poene mogu da postignu Tripkovic (zamena), Krstic, Teodosic, Velickovic i Tepic -> ili Teodosic i Krstic ili samo Tedosic...mi individualni kvalitet nemamo ili ako ga imamo -> ne mozemo izdrzati 40 minuta.