Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 28 Aug 2012, 21:00

Ono sto narocito boli je nemogucnost da se nametne unutrasnja igra protiv ekipe koja nema pravu peticu... Krstic koji vazi za jednog od najboljih evropskih centara je imao mizeran ucinak...

Sve u svemu na niske grane smo pali, ali se plasim da jos uvek nismo dotakli dno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ОГИ » 28 Aug 2012, 21:01

Od kad pratim košarku, naša selekcija nije odigrala lošiju utakmicu. Izrael nas je potpuno razbio, u pravom smislu te riječi. Kompletna ekipa je podbacila, nema niti jednog igrača koji je bar nešto pokazao. Naravno, i dalje dajem podršku momcima i nadam se da ćemo izboriti to drugo mjesto.

:thumbdown:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Alonzo » 28 Aug 2012, 21:02

Sta sam vam rekao pre par dana?

Da cemo da izgubimo od Izraela i uopste nisam iznenadjen ni zbog poraza ni zbog nase igre.

Igramo najslozenije napade na svetu. Toliko lopta sporo ide, pa dodje do Krstica...on se okrene, pa pogleda pa vrati loptu...nijedan pik n pop nismo odigrali -> onda bi Krstic sam ostao i pogodio sut...ovako -> 1 na 1 pod kosem -> dovoljno je staviti jednog crnca koji je fizicki jak i Krstic se nece usuditi da ide ka kosu.

Teodosic -> 5 turnoversa, njegov prosek...pridruzili su mu se Rasic i Savanovic.

Odbrana ne postoji. Interesantan podatak +/- na terenu -> najgori su Teodosic -17 i Krstic -16. I ja sam stekao takav utisak, bez gledanja statistike.

Caspi i Elliyahu -> mi nemamo tako polivalentne igrace + Ohayon je napredovao i sutevima sa distance nas je psihicki ubijao.

Sa ovakvom igrom -> nemamo sta da trazimo. Moramo mnogo brze i agresivnije i prostije da igramo...i da sto manje vremena provodimo u odbrani, jer ne mozemo da izdrzimo 24 sekunde - nemamo sa kim da branimo napade.
Alonzo

Postby Bobo_Vieri » 28 Aug 2012, 21:04

Da Izrael nije izgubio kuci od Estonije vec bi rulet odlucivao o nama.
Bobo_Vieri

Postby Proctor » 28 Aug 2012, 21:05

Naravno, svasta je moguce kad je nasa reprezentacija u pitanju. Ali, realno stanje stvari je da cemo tesko uzeti Crnu Goru u nedjelju, a onda ce u zadnja dva kola biti vrlo veselo. Prvo Estonija u gostima, sto naizgled nije problem, ali samo naizgled. A onda i Izrael kuci. Bude li trebalo ici preko ovih 13 razlike koliko smo izgubili veceras, bice svega.

Inace, i sam sam veceras usao u klub onih koji su poceli da razmisljaju da bi se moglo desiti da i ne odemo na EP.

Ne mogu da vjerujem sta pisem... Ali, nije nemoguce. Cak je daleko od nemoguceg.
Proctor

Postby Alonzo » 28 Aug 2012, 21:27

Match up stats: Teodosic 10pts (33%), 3reb & -17 vs Ohayon 19pts (58%), 7reb, +14. Krstic+Macvan 17pts, 0blk vs Tyus+Eliyahu 34pts, 6blk.

Hope these Serbian players brought bullet proof vests to Tel Aviv b/c Dule Vujosevic is about to blow some half-time steam... :biggrin:
Alonzo

Postby StefNS » 28 Aug 2012, 21:29

Da budem iskren, ja nisam očekivao pobedu u Nokia Areni, Izraelski stil nikada nije ležao našoj reprezentaciji, uvek smo se mučili, a gostovanje kod njih je bio zicer za kladionicu.

Nedopustivo je bilo ono opuštanje protiv CG, ovo je bilo manje više očekivano.
StefNS

Postby mastro mostro » 28 Aug 2012, 21:30

Aleksa wrote:bruka & sramota...
samo shok terapija..ovo je igra kao na raspustu u vremenu moke slavnica..

Neće deda tako lako da odstupi sa klupice... a i kad bi hteo ne bi mu ni posinak dozvolio... nemoj da se plašiš...
Mene zanima na koju su godinu zaokružili ovaj ciklus i šta im je zacrtani cilj? Da 2016 ne ispadnemo u B grupu?
mastro mostro

Postby AirBall » 28 Aug 2012, 21:42

Nema ovde Ivkoviceve odgovornosti ni trunku...

Pozvao je sve najbolje sto imamo, odazvao se ko je hteo i realno mi vise nemamo kvalitet za ozbiljnije rezultate... Sve se svodi na inspiraciju Teodosica i Krstica, ako oni odigraju maestralno i Srbija lici bar na nesto...

Svi ostali sem eventualno Bjelice i Andjusica ni ne zasluzuju komentar... Andjusica iskljucivo iz razloga, jer je mlad i ima prostora za napretkom...

Savanovic je jedan najobicniji basketas i velika prevara od igraca... Macvan hendikepiran visinom i strasno je kako nismo uspeli da uspostavimo unutrasnju igru protiv Izraela koji nema nijednu jedinu pravu peticu... Da nevolja bude veca Eliyahu vazi za vrlo slabog defanzivca, ali mi to nismo znali da iskoristimo...

Bezmudi bekovi bez suta...

Sve u svemu velika smo prevara od ekipe i iskreno sumnjam da bi i sa Novicom izgledali mnogo ozbiljnije...

Ovde je potrebno bar 5 igraca da podigne ekipu, a mi nemamo ni 3...

Ne znam ni sam sta da pomislim, lako je sada pametnovati, ali daleko je izlaz iz tunela, ako ga i bude u neko skorije vreme... Ovo sto imamo od igraca je maksimalno istroseno, velika vecina njih je izvukla svoj maksimum i ne moze napredovati, dok nova generacija nije stasala, a kako se radi u nasim najboljim klubovima po svoj prilici i nece...

Plasim se da kosarku ceka fudbalski scenario...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Diktator » 28 Aug 2012, 21:51

@air

ne slazem se...ima odgovornosti,ali sustinski,ona nije vezana za Dudino (ne)znanje vec za to sto je dozvolio da izgledamo kao banda raspustenih zatvorenika koji su pobegli iz alkatraza i osnovali cirkusku trupu.
i ovi igraci(cak i bez onih povredjenih) mogu i moraju da lice na tim,a oni lice na sve sem tima.
branio sam ih onomad nakon nokauta na proslom ep i ispadanja iz konkurencije za kv za OI jer su ispali na jednu loptu,borili su se,i pored decijih bolesti,licili su na tim,bar do onog meca sa Grckom..sve od te utakmice je tragikomicno,zakljucno sa vecerasnjim mecom.
ovim igracima treba autoritativan trener u smislu imena,znanja i rezultata iza sebe.DI nema vise nikakvog uticaja na njihovo ponasanje i nezalaganje,on je kao pilot koji upravlja avionom koji je izgubio hidrauliku..moze on njima da objasnjava hiljadu puta kad da preuzimaju,gde da spustaju loptu,...ali njega tu niko ne jebe 2%
ima i nekih njegovih odluka glede postave na terenu,ali to je sekundarne prirode..
ovo je rasulo,ovo je moskitos style..i da,slazem se,moze i gore od ovoga..nema dna..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Choda » 28 Aug 2012, 22:07

Tepic vadio kestenje iz vatre na kraju da ne odemo na -20 :copa1:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Diktator » 28 Aug 2012, 22:14

i jos nesto zapada u oci gledajuci ovaj tim...nema sinergije..tacnije,ona je nestala..
igraci kao da ne komuniciraju..samo cekam da procitam neku vest xy pretukao xz...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Moebius » 28 Aug 2012, 22:44

Image

Izbaciti Važnojeučestvovatitm iz reprezentacije (i zadržati ga ZAUVEK u bilo kojoj Zvezdi) i sve će biti OK. :okk:

:biggrin:
Moebius

Postby KKP » 28 Aug 2012, 23:02

Očekivao sam da će biti veoma teško i vruće gostovanje, a oni nas baš "oprali", Kaspi pokazao zašto igra u NBA...
KKP

Postby Statista » 28 Aug 2012, 23:45

Igramo toliko loše da će Tegeltija da počne da prati tekvondo!
(Surova Istina, 28. avgust 2012 20:40)

:biggrin: :biggrin: :biggrin:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

PreviousNext

Return to Reprezentacije