Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby VMJunior » 08 Sep 2012, 20:30

Nije mi jasno sta se lozite toliko. :biggrin:
Namestili smo mec da uzmemo malo(vise) kinte,popunimo budzet i idemo dalje.Dobijamo Izrael sa 20 razlike.Biznis,koji vam je djavo,sami sebi smo sponzori.

Ja sam na poluvremenu saznao,pa sam tada i uplatio.
Opusteno,idemo na EP,uzeli smo lepe pare na ogromnu kvotu i svi srecni ,svi zadovoljni. :copa1:
VMJunior

Postby Alonzo » 08 Sep 2012, 20:32

Imamo bolju kos razliku.

Ne zezajte, treba da idemo na EP!

Svi u Pionir. Iako igrama ne zasluzuju podrsku, zasluzuju i Duda i nasa istorija u kosarci.

Ne bih sada da kritikujem ni Ivkovica zbog svih odluka, ni nase igrace zbog slabih partija na ovom EP.

Prvi sam najavio da cemo se tesko plasirati i da nas sa ovakvom igrom ocekuju porazi i blamiranja. Mnogi su lupali i pisali gluposti kako je dovoljno da Teodosic bude na parketu, pa cemo sve razbiti...cini mi se da smo danas napravili razliku kada on nije bio na parketu.

Ipak, ne bih sada o svim detaljima. Vreme je da se stane u gard i da se ode u Pionir po pobedu.

Israel mora da padne!

@ VM Junior

Haha...a ovde svi kritikuju i nerviraju se, a ne znaju da je namestena tekma...
Alonzo

Postby dejannikolicc » 08 Sep 2012, 20:35

Čemu priča o pobedi protiv Izraela, to je nemoguća misija. :banghead:
dejannikolicc

Postby Statista » 08 Sep 2012, 20:42

Ipak su bili u pravu kolege forumaši koji su tvrdili da možemo da se nosimo sa Litvanijom.
Evo bilo je skoro pa neizvesno do samog kraja i to na njihovom terenu.
.
.
.
.
.
.
.
u jbt, čekaj ovo je bila Estonija :beyond:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby veljos » 08 Sep 2012, 20:44

hoce li i golubar da bude zadovoljan kao i miha posle utakmice
Last edited by veljos on 08 Sep 2012, 20:45, edited 1 time in total.
veljos

Postby Tegi » 08 Sep 2012, 20:45

Statista wrote:Ipak su bili u pravu kolege forumaši koji su tvrdili da možemo da se nosimo sa Litvanijom.
Evo bilo je skoro pa neizvesno do samog kraja i to na njihovom terenu.
.
.
.
.
.
.
.
u jbt, čekaj ovo je bila Estonija :beyond:

Uzimamo medalju u Sloveniji, a ti kako 'oces. :banana:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Блок_64 » 08 Sep 2012, 20:47

kezman wrote:ljudi ne dirajte momke nisu oni krivi nemamo sistem imamo talente i to su odlicni momci ...

dok god Djurici Covici Vucici Djilasi budu vedrili i oblacili nasim sportom Estonije ce za nas biti dzinovi ...

Pa oni su drzavu doveli ispod Estonije a nece jednu prelepu igru zvanu kosarka ili fudbal ...

ja o tome pisem ovde mesecima :tambura:

Управу си треба да на место анђушића убацимо човића на место тепића да убацимо ђиласа а ђурић би сигурно добро заменио Савановића.Вучић још није нинакаквом списку па не би требало ни да се сам нуди.Човече ти си толико обојен неком мржњом ја сам сигуран да си члан форума где се рецимо пише о временској прогнози да би ти и за кишу која пада три дана кривио баш човића.На некој другој теми можемо да причамо шта је и колико је он дао кашарци а колико нису дали оне у које ти верујеш овде не овде је тема репрезентација ако не навијаш за њу немој ни да се спрдаш са истом.

Не сећам се када смо се последњи пут бавили комбинацијом е ако победимо ми овога а они овога ми пролазимо даље,јеботе нашта смо спали.Пишемо овде о лошим играма неких играча па на првом месту миленка тепића играча коме је можда место у емсији ја имам таленат а не у репрезентацији,или о шарлатану теодосићу који може да да кош када год хоће само што ето у репрезантацији неће,о рашићу који је ту ни он сам не зна зашто...о штимцу,паунићу....па јесу ли они криви што су ту.Сигурно се нико од њих није сам позвао у репрезентацију решен да нам сјебе и ово мало наших патриотских живаца што нам је остало.Погледајте још једном задњу четвртину и погледајте до 11 секунди пре краја колико је магистар кошарке душан ивковић имао измена а при томе терао играче да играју пресинг и погледајте када је узео тајм и размислите колико би измена у том периоду имао Светислав или Душан.

Овим момцима треба дати пуну подршку у пиониру да победе израел да се пласирамо за ту словенију па после нека лете главе ако треба да лете.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby VMJunior » 08 Sep 2012, 20:49

Moramo da pobedimo Izrael sa 13 razlike da bi bili drugi.

If Serbia were to fall to Estonia, but by less than 25 points, they would need to beat Israel by 13 or more points on the last day to finish second.

http://www.fibaeurope.com/coid_rgoNe9TsJ7UTz1Vjab,Bm1.articleMode_on.html
VMJunior

Postby serbianhoops » 08 Sep 2012, 20:50

U kompletnom sastavu (Perović, Marković, Veličković), uz dodatak Lučića, prošetali bismo se lagano u ovoj grupi.

Mada je Duda zaboravio da se ne živi se od starih zasluga i da konkurencija mora postojati za dobrobit TIMA.

Pored Bjelice, Tepića, Teodosića, Nedovića i Musliji potrebni su nam novi igrači poput Kuzmića, Gagića, Nastića, Veličkovića, Savovića, Lučića, Todorovića, Bogdanovića, Micića koji koji bi pojačali konkurenciju. Materijala ima dovoljno. Možda sam zaboravio još po neki...

Takođe, po modelu KSBIH, vredelo bi pokušati vratiti po koji potencijal poput Radosavljevića, Jankovića, Jakšića, Ljubenkovića ili Ace Lazica ako su zainteresovani.

Pored toga, trebalo bi mnogo ozbiljnije pratiti igrače iz Republike Srpke, ipak su Šalic i Pot bili među vodećim igračima naše juniorske selekcije.
serbianhoops

Postby kezman » 08 Sep 2012, 20:55

Блок_64 wrote:
kezman wrote:ljudi ne dirajte momke nisu oni krivi nemamo sistem imamo talente i to su odlicni momci ...

dok god Djurici Covici Vucici Djilasi budu vedrili i oblacili nasim sportom Estonije ce za nas biti dzinovi ...

Pa oni su drzavu doveli ispod Estonije a nece jednu prelepu igru zvanu kosarka ili fudbal ...

ja o tome pisem ovde mesecima :tambura:

Управу си треба да на место анђушића убацимо човића на место тепића да убацимо ђиласа а ђурић би сигурно добро заменио Савановића.Вучић још није нинакаквом списку па не би требало ни да се сам нуди.Човече ти си толико обојен неком мржњом ја сам сигуран да си члан форума где се рецимо пише о временској прогнози да би ти и за кишу која пада три дана кривио баш човића.На некој другој теми можемо да причамо шта је и колико је он дао кашарци а колико нису дали оне у које ти верујеш овде не овде је тема репрезентација ако не навијаш за њу немој ни да се спрдаш са истом.

Не сећам се када смо се последњи пут бавили комбинацијом е ако победимо ми овога а они овога ми пролазимо даље,јеботе нашта смо спали.Пишемо овде о лошим играма неких играча па на првом месту миленка тепића играча коме је можда место у емсији ја имам таленат а не у репрезентацији,или о шарлатану теодосићу који може да да кош када год хоће само што ето у репрезантацији неће,о рашићу који је ту ни он сам не зна зашто...о штимцу,паунићу....па јесу ли они криви што су ту.Сигурно се нико од њих није сам позвао у репрезентацију решен да нам сјебе и ово мало наших патриотских живаца што нам је остало.Погледајте још једном задњу четвртину и погледајте до 11 секунди пре краја колико је магистар кошарке душан ивковић имао измена а при томе терао играче да играју пресинг и погледајте када је узео тајм и размислите колико би измена у том периоду имао Светислав или Душан.

Овим момцима треба дати пуну подршку у пиониру да победе израел да се пласирамо за ту словенију па после нека лете главе ако треба да лете.

majstore ja ne mrzim nikog nemam pojma koji problem imas al znam dosta momaka koji i dan danas placaju tom Covicu 11 000 eura skolarine i ima ih dosta mnogi su ti nepoznati i bice svima a ima ih ohoho i davali su 4X11 000 eura ... Znam da je Covic dosta toga dao pored ovih 11 000 od sujete do mrznje preko Molten lopti do pljuvanja po hali ... znam da je moderan roblovlasnik i znam da je zli mali sujetni moralni patuljak ...
a sutra ce biti bas lep dan pa prosetaj malo aka vremenske prognoze :biggrin:
Last edited by kezman on 08 Sep 2012, 20:58, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby -Denny- » 08 Sep 2012, 20:57

Golubarova sujeta nam je dosla glave, The end
-Denny-

Postby Zli Gli » 08 Sep 2012, 20:57

VMJunior wrote:Moramo da pobedimo Izrael sa 13 razlike da bi bili drugi.

If Serbia were to fall to Estonia, but by less than 25 points, they would need to beat Israel by 13 or more points on the last day to finish second.

http://www.fibaeurope.com/coid_rgoNe9TsJ7UTz1Vjab,Bm1.articleMode_on.html

Hm, onda se verovatno ne pravi krug, već se prvo gleda koš razlika između dva tima.
Zli Gli

Postby Sasa_Beli » 08 Sep 2012, 20:57

VMJunior wrote:Nije mi jasno sta se lozite toliko. :biggrin:
Namestili smo mec da uzmemo malo(vise) kinte,popunimo budzet i idemo dalje.Dobijamo Izrael sa 20 razlike.Biznis,koji vam je djavo,sami sebi smo sponzori.

Ja sam na poluvremenu saznao,pa sam tada i uplatio.
Opusteno,idemo na EP,uzeli smo lepe pare na ogromnu kvotu i svi srecni ,svi zadovoljni. :copa1:

Jbte za trenutak sam pomislio Radju :laugh:
Sasa_Beli

Postby baketa96 » 08 Sep 2012, 20:59

-Denny- wrote:Golubarova sujeta nam je dosla glave, The end

Ziva istina. :jebiga:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Proctor » 08 Sep 2012, 21:01

Evo da i ja upletem svoju matematiku. A pokusao sam vrlo pazljivo da provjerim stanje u svim grupama.

(1) Kao polaznu tacku uzimam da ce u zadnjem kolu Slovacka izgubiti u Crnoj Gori, i da ce nam se u svim kalkulacijama odbijati rezultati ostvareni u mecevima protiv Slovacke, posto ce oni biti zadnji. Mislim da je to sigurno.

(2) Znaci, vec smo konstatovali da pobjedom protiv Izraela od 19 razlike idemo kao drugi. To je provjereno. Ali nerealno.

(3) Ako slucajno Estonija izgubi u zadnjem kolu od Islanda kod kuce, a mi pobijedimo Izrael preko 13 razlike, prolazimo kao drugi uz skor 4:4. I to je nerealno, kako god okrenes, i za nas i za Estonce.

(4) Ako izgubimo od Izraela, ispadamo. Bez obzira na to kako ce Estonija proci protiv Islanda, zato sto se ne moze proci dalje skorom 3:5. I to je provjereno.

(5) Ako pobijedimo Izrael manje od 19 razlike, imacemo skor 4:4, i bicemo treci u grupi (osim ako se desi situacija opisana pod (3), kad nam pase i pobjeda veca od 13 razlike pa da budemo drugi). Onda tek slijedi visa matematika. Naime, treceplasirani u grupama D, E i F ce izvjesno imati skor 5:3 i proci dalje.

Ostaju nam grupe B i C. Prvo da konstatujem da ce nasa kos razlika, kad se izbace mecevi protiv Slovaka, biti +62 plus razlika koju ostvarimo protiv Izraela.
Znaci, u grupi C je izvjesno da ce Hrvatska tuci Austriju kod kuce u zadnjem kolu, tako da ce treceplasirani u grupi C imati skor 3:5, i ne moze dalje.
Sto se tice grupe B, tu je realno da ce u zadnjem kolu Njemacka uzeti Azerbejdzan kod kuce, a da ce Svedska uzeti Luksemburg u gostima. Tada se u toj grupi formira krug od tri ekipe u kojem ce Svedjani biti drugi, Azerbejdzan treci, a Bugarska cetvrta. Azerbejdzan sad ima kos-razliku +11 a izgubice jos od Njemacke. Pa je i on losiji od nas.

Sve u svemu, bilo kakva pobjeda protiv Izraela nam odgovara. Ako bude ispod 19, odnosno 13 razlike, proci cemo kao treci skorom 4:4.

Samo treba da se poklopi ovih 15-16 rezultata koje sam nabrojao, i to je to. :mukica:
Proctor

PreviousNext

Return to Reprezentacije