Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 11 Sep 2012, 21:23

Sada metla mora da radi kako u KSS, tako i sa igracima, ako zelimo da uopste imamo buducnost u ovom sportu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Naka » 11 Sep 2012, 21:24

Statista wrote:
Houdini wrote:
Unexpected wrote:Rašić rešio... :ajdejebote:

:laugh:

cestitke na plasmanu, videlo se da mozemo, ali da li cemo to je na igracima. volja i zelja su kljuc svega.

Videlo se da Izraelce boli ona stvar da se naprežu, inače čim su malo stisli istopila se prednost u par minuta.
Ako neko ima nek postavi statistiku sa meča, interesuju me neki detalji

Evo ti statistika...
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1&gameID=15186
Naka

Postby Houdini » 11 Sep 2012, 21:24

Statista wrote:Videlo se da Izraelce boli ona stvar da se naprežu, inače čim su malo stisli istopila se prednost u par minuta.
Ako neko ima nek postavi statistiku sa meča, interesuju me neki detalji

nas pristup u prvih 15 minuta je bio odlican. bili su napaljeni, borbeni i zeleli su pobedu. upravo neke stvari koje nisam video na onim mecevima koje sam gledao.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zli Gli » 11 Sep 2012, 21:26

^ da, čak je i Tepić dizao publiku na noge. Ono što mi je jadno je Teodosićev odnos prema ovom meču, pogotovo u drugom poluvremenu, zbog njega i Krstića nam se istopila prednost... Lepo reče ofk, videćemo kako će igrati u CSKA.

Kad je žreb za EP?
Zli Gli

Postby Nikola » 11 Sep 2012, 21:29

Zli Gli wrote:^ da, čak je i Tepić dizao publiku na noge. Ono što mi je jadno je Teodosićev odnos prema ovom meču, pogotovo u drugom poluvremenu, zbog njega i Krstića nam se istopila prednost... Lepo reče ofk, videćemo kako će igrati u CSKA.

Kad je žreb za EP?

18.11.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Naka » 11 Sep 2012, 21:30

Ovoj reprezentaciji fali vodja. To zasigurno nije Teo, a ni Krstic. Od kako smo "izgubili" igrace poput S.Djordjevica, Bodiroge, Stojakovica polako potanjamo.
Naravno Stimac centar je zaista zalosna konstatacija. Takodje Paunic je igrac koji godinama samo zauzima mesto nekom boljem (mada to nije tesko ni biti).
Naka

Postby Zli Gli » 11 Sep 2012, 21:31

Nikola wrote:
Zli Gli wrote:^ da, čak je i Tepić dizao publiku na noge. Ono što mi je jadno je Teodosićev odnos prema ovom meču, pogotovo u drugom poluvremenu, zbog njega i Krstića nam se istopila prednost... Lepo reče ofk, videćemo kako će igrati u CSKA.

Kad je žreb za EP?

18.11.

Hvala.
Zli Gli

Postby Spursfan » 11 Sep 2012, 21:32

Napokon pravi igra sa vise zelje i zara...bravo momci odlican pionir bio gledao i nisam se pokajao :blue:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Cvele » 11 Sep 2012, 21:36

Air i Pinturicchio,hvala.

Teo konacno nije imao onoliku ulogu,i odmah se to primetilo...Bjelica i Tepic najbolji.

Andjusic za mene imao neocekivano veliku ulogu...

Treba ovoj ekipi par novih igraca,ali siguran sam da nece biti promenjeno vise od 2/3 rostera.
Cvele

Postby KKP » 11 Sep 2012, 21:37

Dobro je, momci su se trgli i odigrali dobro ovaj odlučujući meč, lepa atmosfera u Pioniru, ubedljiva pobeda, jebeš trojku, važno da smo se plasirali na EP! :triprsta:
KKP

Postby StefNS » 11 Sep 2012, 21:38

AirBall wrote:Sada metla mora da radi kako u KSS, tako i sa igracima, ako zelimo da uopste imamo buducnost u ovom sportu...

Biće delom drugačija reprezentacija na EP, pogotovo ako najzad izbegnemo desetkovanje povredama.

Biće tu pre svega Novica koji je srce ove ekipe, biće tu Micov, Marković, uz Lučića i Kešelja, pa čak i onog drveta što sada cveta u Španiji, to će opet ličiti na nešto. Živi bili.
StefNS

Postby Spursfan » 11 Sep 2012, 21:39

Cvele wrote:Air i Pinturicchio,hvala.

Teo konacno nije imao onoliku ulogu,i odmah se to primetilo...Bjelica i Tepic najbolji.

Andjusic za mene imao neocekivano veliku ulogu...

Treba ovoj ekipi par novih igraca,ali siguran sam da nece biti promenjeno vise od 2/3 rostera.

Svakako da treba Erceg ne znam sta trazi na ovom rosteru jbt toliki mlakonja :crybaby: , mislim da savan je odigrao poslenju utakmicu ne bih voleo vise da ga gledam....

Voleo bih videti nastica u dresu ili djordja iz partizana

Andjusic treba nabiti malo mase da bi mogao da se nosi sa bekovima premrsav je..

Rasic totalno van forme ne moze vola da ubode... jbt mogao je barem onu poslednju da skarabudzi :ajdejebote:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Crazy Soul » 11 Sep 2012, 21:40

Uh..dobro je... Image
Bravo momci!
Spoiler: pokaži
Sutra ih bacajte lavovima... ako bas morate Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Spursfan » 11 Sep 2012, 21:40

StefNS wrote:
AirBall wrote:Sada metla mora da radi kako u KSS, tako i sa igracima, ako zelimo da uopste imamo buducnost u ovom sportu...

Biće delom drugačija reprezentacija na EP, pogotovo ako najzad izbegnemo desetkovanje povredama.

Biće tu pre svega Novica koji je srce ove ekipe, biće tu Micov, Marković, uz Lučića i Kešelja, pa čak i onog drveta što sada cveta u Španiji, to će opet ličiti na nešto. Živi bili.

koliko fali ovaj momak :blue:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Naka » 11 Sep 2012, 21:41

Ako ostane Duda kao trener, znajuci njegovu narav, ocekujte mozda jednu do dve promene u timu, Lucic i Velickovic ako sve bude kako treba, mozda neko umesto Muslija ili Stimca.
Naka

PreviousNext

Return to Reprezentacije