Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby KKP » 12 Sep 2012, 08:48

SRBIJA: Teodosić 9 (7as), Tepić 16 (4sk), Rašić 8, Bjelica 12, Savanović 9 (4sk, 4as), Krstić 14 (7sk), Anđušić 10, Erceg, Mačvan (5sk), Musli, Nedović 2, Štimac 3 (2blk).
KKP

Postby John Doe » 12 Sep 2012, 09:36

Na 2:22 Duda objasnio :)

Last edited by AirBall on 12 Sep 2012, 10:14, edited 1 time in total.
Reason: youtube
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Oglala » 12 Sep 2012, 10:03

Nikola wrote:
Oglala wrote:Znam da je retko ko zainteresovan za ovo, ali da se neko ne zajebe i ne proseta do Pionira badava. Drugar je probao danas da nam dodje do karata vec u pola 3 mrka kapa.

Kako kad jos nije puna dvorana?
Doduse, ljudi po starom, dobrom obicaju dolaze pet minuta kasnije

Ne pitaj, izgoreli smo kad smo videli ona prazna mesta. Posle se popunilo, ali karata stvarno nije bilo, posle sam dolazio i ja i cekao neko vreme, ocekujuci novi kontigent, ali mauna. :biggrin:

Konacno se igralo onako kako bi Srbija trebala da igra. Gotovo besprekorno prvo poluvreme, borbeno i puno zalaganja. Nije dobro proci kao treci, ali je dobro zavrsiti kvalifikacije jednom boljom partijom, jer to nanovo uliva nadu i samopouzdanje.
Ova utakmica je jos jedan pokazatelj da se moglo mnogo, mnogo bolje, ali da je manjkalo volje i borbenosti. Nekim momcima se treba zahvaliti ili im korigovati ulogu i minutazu; takodje Slovenija treba da vidi i par mladjih igraca na mesto specijalaca i onih koji su tu vise da popune rotaciju.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby RobRoy » 12 Sep 2012, 10:17

Čestitke košarkašima na plasmanu na EP.
Žalosno je da jedna košarkaška velesila ovako jadno hvata zadnji voz za plasman na veliko takmičenje.
Ej, jebo te, lomimo se sa Estonijom za 3. mjesto u grupi :tap: .
Ne potcijenjujem Estoniju, ali...Ma nisam ni znao da imaju košarkašku selekciju doskora.
Nadam se da nam se ovako nešto više nikada neće ponoviti. U ovakvoj grupi biti treći, tu poziciju "izboriti" u posljednjem kolu, više je nego jadno.
Ove su kvalifikacije velika sramota srpske košarke. Dosta ih je u i oko reprezentacije koji bi trebalo da odu.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Alonzo » 12 Sep 2012, 11:09

Ocekivana pobeda protiv Israela. Nismo se obrukali, jbt...srecni smo sto smo se plasirali dalje...uzas...

Da nismo dobro otvorili utakmicu -> siguran sam da bi izgubili. Energija na pocetku je nesto sto je nama neophodno da bi napravili dobar rezultat.

U 3/4 i 4/4...opet smo usporili napad...Krstic je u 4-5 situacija (mozda i vezanih) donosio lose odluke i promasivao. Teodosic i odbrana ne mogu da stoje u istoj recenici, dok je Savanovic u prvom poluvremenu otvarao prostor za nas napad -> u drugom poluvremenu je otvarao nasu odbranu za njihov napad.

Vidim da su ovi nasi kritikovali medije i tako opet promenili tezu. Jedini koji zasluzuju kritike su oni. Ne bore se, ne trce i ne zalazu se dovoljno. Ako misle da smo mi pocastvovani njihovim prusustvom i da treba da ih molimo da igraju i da se ne brukaju -> onda ne treba ni da dolaze. Opet smo bili jadni u skoku (gde je Milan Macvan, jbt?)...a za to snosi odgovornost cela ekipa, a narocito nasi centri i krilni centri.

Lepo sam pisao da igramo tecnije kada Teodosic nije u igri ili kada se brze oslobadja lopte, sto su na kraju mnogi videli...napokon.

Ocigledno je motiv bio u pitanju. Kvalifikacije su nesto sa cime nasi ne mogu da se pomire. Jebe se i Krsticu i Teodosicu i ostalima za te tekme. Oni su odvojili svoj odmor da bi igrali protiv tamo neke Estonije ili Islanda. Sledeci put je najbolje pozvati rezervni sastav, ubedjen sam da bi se prosetali kroz ovu grupu.

Da li je moguce da se Tepic probudio? On je jedini medved na svetu koji spava 364 dana u godini.

Lose smo izgledali...ali sto je najgore -> ja mislim da cemo sledece godine uzeti medalju na EP. :biggrin:
Alonzo

Postby Bodi Bond » 12 Sep 2012, 11:29

Krstić je na jutarnjem treningu obnovio povredu i igrao povređen. Mediji su pisali svakakve gluposti. U svim izjavama su košarkaši rekli da su sami krivi i da nema razloga za slavlje, kao i Duda što je rekao, ali malo kome je zanimljivo da to prenese, samo vade iz konteksta.

Pljuvačine je bilo, što se ne radi dan pred utakmicu koja, na sreću, nije bila istorijska i imaju svo pravo sveta da se ljute, posebno kada većina onih koja je pisala te iste pljuvačine nije smela da dođe u press.

Takvo pisanje dovodi do toga da ne mali broj ljudi pljuje sinoć Teodosića za svaku grešku, a odigrao je najbolju utakmicu u kvalifikacijama.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Naka » 12 Sep 2012, 11:33

Sve sve, al koliko Macvan igra slabije ove godine to je neverovatno. Beskorisan skoro cele kvaifikacije. Sto ti je trening VJ, ni Duda ne moze u normalu da ga vrati.
Naka

Postby Jovan » 12 Sep 2012, 11:48

Bolje bi im bilo da su se pokrili usima i vratili u svoje klubove bez da su ista izjavljivali, nakon svega.

Sad je najbolje okriviti medije sto su cele kvalifikacije odigrane preko kurca, razumem da nemaju motivacije za ove kvalifikacije kao za SP ili EP, ali da ti dozvolis da izgubis od jebene Estonije i da se mucis protiv raznih Islanda i Slovacke, tu nema nikakvog izgovora.

Nasa kosarka je generalno u velikom kurcu, mi posle generacije koja je igrala u Poljskoj prakticno nismo uveli nijednog mladjeg igraca u reprezentaciju. I tu su krivi svi koji rade u kosarci, mi od '90 godista pa nadalje nemamo bukvalno nijednog igraca koji moze odmah da pomogne, a to su momci od 21-22 godine vec... Djekic se raspao, Musli prerano otisao napolje, Nedovic nije imao minutazu, da ne pricam o Bogdanovicu, Miljenovicu, Cvetkovicu... I ne vidim da ce se nesto bitnije promeniti tu, klubovi jureci rezultate gotovo da ne obracaju paznju na domace mlade igrace. KKP od Tepica, Novice i Tripka nije izbacio nijednog domaceg igraca, Zvezda je bila u rasulu par godina, sa ovim novim projektom gde se dovode stranci i veterani na kilo tek ne vidim da ce neko od mladih proigrati, u Radnickom je slicna prica... Nadam se da cemo povratkom Vujosevica u KKP dobiti Bogdanovica, Gagica i Muslija za sledeca takmicenja, ali to su momci koji su vec trebali biti formirani kao igraci, a oni ce se tek sad susresti sa ozbiljnjim radom u klubu.

Sve u svemu, u ozbiljnim smo govnima, mislim da nam buducnost nije nimalo svetla.
Jovan

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 12:05

Bodi Bond wrote:Krstić je na jutarnjem treningu obnovio povredu i igrao povređen. Mediji su pisali svakakve gluposti. U svim izjavama su košarkaši rekli da su sami krivi i da nema razloga za slavlje, kao i Duda što je rekao, ali malo kome je zanimljivo da to prenese, samo vade iz konteksta.

Pljuvačine je bilo, što se ne radi dan pred utakmicu koja, na sreću, nije bila istorijska i imaju svo pravo sveta da se ljute, posebno kada većina onih koja je pisala te iste pljuvačine nije smela da dođe u press.

Takvo pisanje dovodi do toga da ne mali broj ljudi pljuje sinoć Teodosića za svaku grešku, a odigrao je najbolju utakmicu u kvalifikacijama.

Svaka cast na postu.

Inace, gledao sam samo drugo poluvreme jer je glupi RTS samo to davao u reprizi. Ko zna sta je to Andjusic uradio u prvom poluvremenu pa ga toliko hvalite, u drugom je bio jadan da jadniji ne moze biti. Jednom mu se cak i Duda zaleteo sa klupe do ispod kosa gde je Andjusa stajao, u trenutku sam mislio da ce da ga prebije. :laugh:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby kezman » 12 Sep 2012, 12:17

sve u svemu da se mi ne lazemo Milos Teodosic nema kapacitet da bude lider ni jednog uspesnijeg tima dokazano u karijeri do sad .Dal ima kapacitet da igra u timu gde nije lider i to je vise nego upitno ja mislim tesko .
Sve to lepo na oko izgleda ali Srbija je suvise kosarkaski jos uvek jaka zemlja , da ceka da je jedan Teo ustao na levu ili desnu nogu .Ako je leva Estonija Crna Gora ako je desna Izrlael ...

I to moze i mora da bude problem samo Milosa Teodosica a nikako srpske kosarake ... Sva ta genijalnost i talenat koji je vidljiv moze da okaci macku o rep kad ima do sad ovakvu karijeru u timskom sportu kakva je kosarka nesto slicno kao Igor moja statistika Rakocevic ....
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Diktator » 12 Sep 2012, 12:38

tema--->Reprezentacija Srbije
rasprava koja se tice klubova prebacena je na temu kosarkaski derbi..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby ofkovac » 12 Sep 2012, 12:48

rasic, savan i paunic, da se nekako penzionisu, da im se podele zlatni satovi za igre u reprezentaciji...napravi koktel...
teo i krle da se sacekaju, vidmo jel mesina moze to da ukroti, ako ne moze, i njima zlatni satovi...pa neka idu na odmor, nemoj ti misici da pucaju, zajebano je to...

samo njima pucaju misici, i samo oni rizikuju povrede, sta da kazu ovi nba igraci koji su igrali kvailifikacije i imaju masne ugovore...
ofkovac

Postby Naka » 12 Sep 2012, 12:50

harper lee wrote:
Bodi Bond wrote:Krstić je na jutarnjem treningu obnovio povredu i igrao povređen. Mediji su pisali svakakve gluposti. U svim izjavama su košarkaši rekli da su sami krivi i da nema razloga za slavlje, kao i Duda što je rekao, ali malo kome je zanimljivo da to prenese, samo vade iz konteksta.

Svaka cast na postu.

Inace, gledao sam samo drugo poluvreme jer je glupi RTS samo to davao u reprizi. Ko zna sta je to Andjusic uradio u prvom poluvremenu pa ga toliko hvalite, u drugom je bio jadan da jadniji ne moze biti. Jednom mu se cak i Duda zaleteo sa klupe do ispod kosa gde je Andjusa stajao, u trenutku sam mislio da ce da ga prebije. :laugh:

Opste poznata "Ciganin hvali svog ciganina, pardon konja" ...
Andjusic je zajedno sa Tepicem napravio tu razliku od 20 poena bas u tom prvom poluvremenu. Duda se na njega izgalamio jer ovaj nije napravio faul nad igracem kog je Macvan cuvao, jer je Macvan morao da preuzme Teovu 100 brljotinu na utakmici.
I da, u ovoj reprezentaciji zasigurno da Andjusic nije pozvan da bude nosilac, nema on tu reputaciju, vec da odigra po koji minut, a zamislite pokazao je vise zelje, borbenosti, htenja od nafuranog i nadmenog Tea. Gosin Teo je sinoc pokazao kako ne treba igrati za SVETINJU. Bukvalno nijednom, ali ponavljam nijednom nije sacuvao saigraca. Prolazili su ga redom svi bekovi Izraela. Valjalo je to zakrpiti, posebno u drugom poluvremenu. U napadu ocaj, par nerezonskih suteva, par pogodjenih, i to je sve od igraca koji je trebao biti nosilac. A da ne pircam o komicnom prevodjenju lopte u zadnjem napadu... Ali nacice se neki Bond ili jos neki neosvesceni zvezdas da prica o tome ko je Teo i kako je on zaduzio nasu kosarku.
A sta reci onda o kukavnom Savanovicu. Coveku koji je trebao da kao jedan od najiskusnijih povede ovu momcad kroz ove kvalifikacije. Toliko smoren, sa imbecilnim izjavama tokom celog prvenstva, kao da je reprezentaciji cast sto Savanovic igra u njoj a ne obrnuto. I kada su ih novinari potkacili, zamislite njih dvojica zaplakase i zavapise kako sportska javnost nije normalna, jer napada stub nase reprezentacije, stub srpstva, dve placipicke.
Ali avaj, Duda je sinoc u jendom trenutku pokazao da on nije maciji kasalj, kad se onako jasno i glasno obratio nepogresivom Teu "Daj mu da sutne breee!!!!!" dok je doticni zeleo i trener da bude.
Sve u svemu, ove kvalifikacije su samo pokazale ko je kolika ljudska velicina, jer realno kvalitet nisu ni trazile, sobzirom da smo igrali protiv reprezentacija kao sto su Island, Slovacka i Estonija.
Naka

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 12:57

ofkovac wrote:rasic, savan i paunic, da se nekako penzionisu, da im se podele zlatni satovi za igre u reprezentaciji...napravi koktel...
teo i krle da se sacekaju, vidmo jel mesina moze to da ukroti, ako ne moze, i njima zlatni satovi...pa neka idu na odmor, nemoj ti misici da pucaju, zajebano je to...

samo njima pucaju misici, i samo oni rizikuju povrede, sta da kazu ovi nba igraci koji su igrali kvailifikacije i imaju masne ugovore...

Dosta je do igraca, ali nas osnovni problem je sto Duda vise ne drzi konce ove reprezentacije...

Plasim se da i kozmeticka promena 2-3 igraca ne bi sustinski resila problem, mada je definitivno da su nam cetvorke katastrofalne, narocito defanzivno, ne znam zasto se ne bi probalo sa Bjelicom na cetvorci, on na toj poziciji u Caja Laboral maestralno izgleda, pozvati Micova na tri i to je vec odredjeni boljitak...

Takodje je evidentan problem druge petice, uz sve pohvale za borbenost mi jednostavno moramo imati na toj poziciji ozbiljniju opciju od Stimca...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bobo_Vieri » 12 Sep 2012, 13:01

Da li mislite da engleski mediji manje kritikuju fudbalere kad vise za plasman na E.P. u fudbalu? To je sasvim normalno. Holandski mediji su razapeli fudbalere jer nisu prosli grupu na evropskom, u konkurenciji Portugala i Nemacke, a igrali su finale proslo svetsko. Isto je bilo u Brazilu posle eliminacije sa S.P. od Holandije, mogu misliti sta bi bilo da se ne kvalifikuju. Isto je i u Francuskoj, Italiji i bilo gde na svetu, cak i gore, tamo svaki fudbaler ima svog paparaca koji ga prati skoro ceo dan za vreme kvalifikacija ili velikih takmicenja, ovde su bar bili postedjeni da noc pred mec koji izgube budu uslikani sa dve ribe devetesetprvo na Blejvocu u 3 ujutru kako cirkaju skivi uz zvuke Milene Ceranic.
Bobo_Vieri

PreviousNext

Return to Reprezentacije