Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby MilosRS » 12 Sep 2012, 13:44

Pinturicchio wrote:Meni nije jasno zbog cega Raduljica odbija poziv da igra za reprezentaciju... Po onome sto sam cuo, kada je bio gost kod Tegija, mogao sam da zakljucim da je covek patriota, tako da me to uvek bunilo... Ne razumem zasto nece da igra za reprezentaciju...

Jos jedan sa sindromom uvredjene mlade. Otpao sa spiska za Sp u Turskoj, Duda procijenio da mu je Macvan potrebniji (i rekao bih da je bio u pravu).
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 13:45

Andrija wrote:
Pinturicchio wrote:Meni nije jasno zbog cega Raduljica odbija poziv da igra za reprezentaciju... Po onome sto sam cuo, kada je bio gost kod Tegija, mogao sam da zakljucim da je covek patriota, tako da me to uvek bunilo... Ne razumem zasto nece da igra za reprezentaciju...

Kod nas samo pripreme traju 3 meseca, a nije svako spreman da se odrekne kompletnog odmora da bi igrao za reprezentaciju....

Pa, jebi ga, neka ide u penziju onda. Naodmarace se za sve pare. A i samo da mi je znati od cega se odmarao.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Zli Gli » 12 Sep 2012, 13:58

harper lee wrote:Inace mi je najomiljenija teorija da lopta ide brze kad Teodosic nije u igri. Ide kurac brze.

Na prethodnim utakmicama nije bilo tako, ali sinoć je stvarno sve bolje izgledalo bez Teodosića u igri i brže se kretala lopta.
Zli Gli

Postby nolinjo » 12 Sep 2012, 14:06

teo je odigro zadnji napad njiov odlicno kad je udario presing ja reko ovo pitbul a ne teo

Zli Gli wrote:
harper lee wrote:Inace mi je najomiljenija teorija da lopta ide brze kad Teodosic nije u igri. Ide kurac brze.

Na prethodnim utakmicama nije bilo tako, ali sinoć je stvarno sve bolje izgledalo bez Teodosića u igri i brže se kretala lopta.

puka istina,izdominirali jesmo upravo kad teo tu bio nie
Last edited by nolinjo on 12 Sep 2012, 14:07, edited 1 time in total.
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 14:07

Zli Gli wrote:

Opet uz ogradu da nisam gledao prvo poluvreme, u drugom to ne da nije tacno nego smo bez Tea izgledali kao usporeni snimak. Bio je onaj period sa Teom i Bjelicom na klupi kad su nas Izraelci srezali sa 24 na nekih 13-15, ne secam se vise, izgledali smo na terenu kao guske u magli.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Niksicanin » 12 Sep 2012, 14:09

Zbog nervoze nisam mogao da pratim igru. Zna li se razlog zasto je Bjelica sansu dobijao na kasicicu? U svakoj utakmici(ogradjujem se), bio je bolji u svemu od mucenog Macvana i nedefinisanog Savanovica.
Niksicanin

Postby ofkovac » 12 Sep 2012, 14:14

Naka wrote:Duda se na njega izgalamio jer ovaj nije napravio faul nad igracem kog je Macvan cuvao, jer je Macvan morao da preuzme Teovu 100 brljotinu na utakmici.

duda se na njega drao jer nije napravio faul koji bi izrael oterao od kosa jer nismo bili u bonusu a do kraja je bilo lupam max 3,4 sekunde... nema to nikakve veze sa macvanom, teodosicem, iskljucivo ima veze sa tim da masa igraca ne razmislja u datom momentu, recimo nedovic bi isto postupio garantujem zivotom, i onda bi nedovic posle rekao, matori smarac, ja sam jebac majki, sto ja da pravim faul...a ne kapiraju da ce sutra igrati neko finale gde ce takva situacija da odluci pobedika...neko je ovde pisao da se jako lose pokazalo sto mladji vec od osnovne skole napustaju redovno skolovanje, slazem se sa time u potpunosti, jednostavno to lose utice na njih iz vise razloga, vec sa 15 godina tripuju da su neko i nesto, mentalno stagniraju, a kosarka je igra gde treba brzo da se razmislja...svedoci smo da igraci recimo ne znaju da iskoriste kontru...sinoc andjusic u 1/4 kontra 3 na 1 on proda loptu, pa kako sine zivota ti...da ne ispadne da samo njega blatim, sigurno i drugi igraci prave slicne greske, problem je sto se te greske ponavljaju...
ofkovac

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:16

Bobo_Vieri wrote:Ok, to je istina, ali da li treba da im dignemo spomenik sto se oni odazivaju? Gistro igrali bi sa vecim zarom da se svi odazovu? Nesto, ne verujem u to. Naravno da treba posebno kritikovati te sto se ne zele da igraju, vise od ovih, pominjati ih konstantno ali ne smeju ni ovi sto igraju da budu imuni na kritiku. Poredjenje i te kako stoji jer Holandija izgubi od Nemacke i Portugala, pa ih ispljuju 10 puta gore, mi od Estonije, dva puta od Crne Gore i Izraela uz evidentnu kurcobolju. Mislis li da to sto se ne odazovu Milicic, Raduljica i Rakocevic smanjuje nas kvalitet u odnosu na ove reprezentacije na manju razliku nego sto je izmedju recimo Nemacke i Portugala ili Brazila i Holandije, Engleske i Hrvatske u fudbalu?

Pa naravno da im ne dizemo spomenik, sta vise vecina nas im konstantno prebacuje sve i svasta, ali to ne znaci da mozemo da im oduzmemo pravo da se brane...

Istina je negde izmedju...

Ova ekipa je pre 3 godine bila znatno jaca, ali samo iz jednog razloga, jer je disciplina bila na mnogo visem nivou... Igraci jesu krivi, ali ne i jedini krivci za nedisciplinu u reprezentaciji...

Posao selektora je da cvrsto drzi niti...

Duda je ostario, vecina igraca ga vise ne uzima za ozbiljno... Napusavaju se na tajm autima, svadjaju na tusiranju i on tu ne moze da uradi nista...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:17

Nenad Krstić: "Hteli mi to da priznamo, ili ne, Teodosić je najbolji plejmejker u Evropi. Pa zato polako sa pljuvanjem, da ne izgubimo i njega."

evo sta kaze Krle u vezi tea,mislim da je realno u pravu,jbg mi kada ne ide pljuvaj a kada ide onda je heroj itd itd

teo:
"Uvek ću biti tu, uvek ću se odazivati pozivima za reprezentaciju. Nekom se sviđa kako igram, nekom ne. Takav sam kakav sam. Voleo bih i ja da nemam neke stvari, ali ne mogu da se menjam."
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Bobo_Vieri » 12 Sep 2012, 14:29

AirBall wrote:
Bobo_Vieri wrote:Ok, to je istina, ali da li treba da im dignemo spomenik sto se oni odazivaju? Gistro igrali bi sa vecim zarom da se svi odazovu? Nesto, ne verujem u to. Naravno da treba posebno kritikovati te sto se ne zele da igraju, vise od ovih, pominjati ih konstantno ali ne smeju ni ovi sto igraju da budu imuni na kritiku. Poredjenje i te kako stoji jer Holandija izgubi od Nemacke i Portugala, pa ih ispljuju 10 puta gore, mi od Estonije, dva puta od Crne Gore i Izraela uz evidentnu kurcobolju. Mislis li da to sto se ne odazovu Milicic, Raduljica i Rakocevic smanjuje nas kvalitet u odnosu na ove reprezentacije na manju razliku nego sto je izmedju recimo Nemacke i Portugala ili Brazila i Holandije, Engleske i Hrvatske u fudbalu?

Pa naravno da im ne dizemo spomenik, sta vise vecina nas im konstantno prebacuje sve i svasta, ali to ne znaci da mozemo da im oduzmemo pravo da se brane...

Istina je negde izmedju...

Ova ekipa je pre 3 godine bila znatno jaca, ali samo iz jednog razloga, jer je disciplina bila na mnogo visem nivou... Igraci jesu krivi, ali ne i jedini krivci za nedisciplinu u reprezentaciji...

Posao selektora je da cvrsto drzi niti...

Duda je ostario, vecina igraca ga vise ne uzima za ozbiljno... Napusavaju se na tajm autima, svadjaju na tusiranju i on tu ne moze da uradi nista...

Ja sam prvi za to, sta je bilo-bilo je, nekako smo se uvukli na to evropsko, idemo dalje, ali ne treba onda Savanovic sa tim mangupskim stavom da nastupi jer mediji nisu pisali nista sto u drugim zemljama ne bi. Igrali su utakmicu generacije protiv Grcke B za plasman na O.I. izgubili su 34:8 prvu cetvrtinu, vukli se ko babe. Sad smo se zahvaljujuci kos razlici plasirali medju 26 od 36 reprezentacija, koliko ih ima u evropi, ok, idemo dalje, ali nemoj sad ti takav stav kao da si uzeo medalju u najmanju ruku. To je cela poenta. Apsolutno je i Duda krivac, mozda i veci od igraca.
Bobo_Vieri

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:31

@airball
kada si cuo da se napusavaju na tajmautu,pogotovo ovo da se svadjaju na tusiranjima ? :sarcastic:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:32

Savanovic zna neke stvaro koje ne znas, zna sta mu je Keselj rekao nakon sto smo izgubili od Francuza u Litvaniji kada je on promasio zicer...

Da bi mogao da sudis moras imati uvid u sve cinjenice...

Jednostavno Duda je ispustio konce i ispastaju svi pocevsi od igraca do navijaca...
AirBall

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:32

Spursfan wrote:@airball
kada si cuo da se napusavaju na tajmautu,pogotovo ovo da se svadjaju na tusiranjima ? :sarcastic:

Imam svoje izvore... :D
AirBall

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:36

AirBall wrote:
Spursfan wrote:@airball

Imam svoje izvore... :D

ajde ne valjaj gluposti :D
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:37

AirBall wrote:Savanovic zna neke stvaro koje ne znas, zna sta mu je Keselj rekao nakon sto smo izgubili od Francuza u Litvaniji kada je on promasio zicer...

Da bi mogao da sudis moras imati uvid u sve cinjenice...

Jednostavno Duda je ispustio konce i ispastaju svi pocevsi od igraca do navijaca...

Savanovica ulicara jednostavno vise ne zelim da gledam u reprezentaciji,tu kosarku moze da igra sa drugarima ispred zgrade u reprezentativnom dresu neeeeeeeeeeeeeee :colera:
San Antonio Spurs
Spursfan

PreviousNext

Return to Reprezentacije