Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:44

Spursfan wrote:ajde ne valjaj gluposti :D

Za pocetak malo biraj reci sa kojima mi se obracas, a za kraj mozes da verujes, ili ne, ali ja stojim iza onoga sto napisem...

Da mi relevantni izvor nije ukazao na ovo ne bih ni ja napisao na forumu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:47

AirBall wrote:
Spursfan wrote:ajde ne valjaj gluposti :D

Za pocetak malo biraj reci sa kojima mi se obracas, a za kraj mozes da verujes, ili ne, ali ja stojim iza onoga sto napisem...

Da mi relevantni izvor nije ukazao na ovo ne bih ni ja napisao na forumu...

uuuuu jbt ala sam te uvrediooo,kao prvo poznajem jako dobro vukoicica licno i mnogo bolje znam neke stvari od tebe sto se tice stanja u reprezentaciji ;)
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Robert Jordan » 12 Sep 2012, 14:48

a sta je keselj rekao savanovicu tacno?
dva najantipaticnija igraca u reprezentaciji. nadam se da ih vise necu gledati.
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:48

Spursfan wrote:uuuuu jbt ala sam te uvrediooo,kao prvo poznajem jako dobro vukoicica licno i mnogo bolje znam neke stvari od tebe sto se tice stanja u reprezentaciji ;)

Drago mi je sto poznajes Vukoicica, ali koliko znam on je sa ovom reprezentacijom tek od ovog leta... Najveci problemi su bili u Litvaniji na EP...
AirBall

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:49

Robert Jordan wrote:a sta je keselj rekao savanovicu tacno?

Rekao mu je da nakon sto je Savan promasio protiv Francuza da je zbog njega ostao bez nacionalne penzije...
AirBall

Postby Spursfan » 12 Sep 2012, 14:50

AirBall wrote:
Spursfan wrote:uuuuu jbt ala sam te uvrediooo,kao prvo poznajem jako dobro vukoicica licno i mnogo bolje znam neke stvari od tebe sto se tice stanja u reprezentaciji ;)

Drago mi je sto poznajes Vukoicica, ali koliko znam on je sa ovom reprezentacijom tek od ovog leta... Najveci problemi su bili u Litvaniji na EP...

da ali je svakoko bio jedan od upucenijih i pre u reprezentaciji ;) i zna sve sta se desavalo od kada je ova generacija jer je jako dobar prijatelj sa dudom
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Robert Jordan » 12 Sep 2012, 14:53

AirBall wrote:

Rekao mu je da nakon sto je Savan promasio protiv Francuza da je zbog njega ostao bez nacionalne penzije...

i to je ozbiljan bio? :tap:
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby AirBall » 12 Sep 2012, 14:54

Robert Jordan wrote:i to je ozbiljan bio? :tap:

Pa valjda jeste, to sam cuo od coveka sto je bio sa reprezentacijom...
AirBall

Postby nolinjo » 12 Sep 2012, 15:03

AirBall wrote:

:jumpall: :jumpall: :jumpall:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 15:24

AirBall wrote:Savanovic zna neke stvaro koje ne znas, zna sta mu je Keselj rekao nakon sto smo izgubili od Francuza u Litvaniji kada je on promasio zicer.....Rekao mu je da je zbog njega ostao bez nacionalne penzije...

:lollol:

Daj da odmah hejlujem Šešelja za to putem njegovog Twitatm.

BTW...

"Razumem da se bavimo javnim poslom, razumem i kritiku i sve, ali treba valjda da postoji neka mera. Nismo ispoštovani. Naravno, čast izuzecima", rekao je Savanović posle meča.

A ti si 'ispoštovao' dres koji si nosio? :okk:
Moebius

Postby Alonzo » 12 Sep 2012, 16:17

harper lee wrote:Seres kao crno-bela foka, a one na ovom forumu isporucuju najvece gomile sranja. Teo je drugo poluvreme odigrao fantasticno, cak je uspeo i za 5 sekundi da izmisli cistu poziciju za Rasica da nas odvede na +19 koju je ovaj, naravno, zajebao. No, ne vredi vise na ovom forumu pisati o tome, Teodosic da ubaci 50 koseva i udeli 20 asistencija na utakmici opet bi mu se ovde prikenjavalo. Andjusic Teu ne moze ni patike da nosi i nece moci do kraja karijere.

Sto se klubastva tice, o tome zaista nemam nameru da raspravljam sa ljudima cije su kritike na Teodosica proizvod cinjenice da nikada nije igrao u Partizanu, niti ce.

Iako nije upuceno meni, odgovoricu na ovo ->

Idemo redom...tvoj ortak Teodosic sta je uradio sinoc, prati ->

U 1/4 je bio na terenu 8.30 minuta i tada je bio rezultat 25-13. Za to vreme je zabelezio 3 asistencije, 3 pts i 1 steal. Sut 1/1.

Ulazi 5 min. pre kraja 2/4 i pri rezultatu 42-20. Do kraja poluvremena je promasio 2 trojke i jednu pogodio. Nijednom nije asistirao, a vidi se i po ucinku da je jako slabo bio zapazen u toj cetvrtini. Sut 1/3.

Rezime prvog poluvremena -> 6 pts, 3 asist, 1 steal, 2-4 sut za 3pts za skoro 14 minuta na terenu.

Postigli smo 51 pts, i on se tu ukljucio sa 6 poena i 3 asistencije.

Idemo sada na to drugo "fantasticno" poluvreme o kome toliko zelis da cujes ->

3/4 je igrao sve vreme. Znaci -> 10 minuta. Za to vreme je zabelezio -> 2 skoka, 1 turnover, 2 asistencije i jednom je promasio trojku. Sto znaci -> za 10 minuta je zabelezio 0 poena. Sut 0/1.

Za to vreme smo vodili 51-31 do 63-47.

4/4 -> Odmarao je 3 minuta i usao 7 minuta pre kraja pri rezultatu 68-52 i igrao je skoro do kraja (odmarao 21 sekund). Zabelezio je -> 2 asistencije, 1 turnover, 3 pts pogodio, 3 pts promasio. Sut 1/2.

Rezime drugog poluvremena -> Za 17 minuta je zabelezio -> 3 pts, 2 skoka, 2 turnoversa, 4 asistencije i sutirao je 1/3.
Od 32 poena, on je ucestvovao sa samo 3 pts.

Za to tvoje fanstasticno poluvreme, koje si primetio -> imao je samo 3 poena i 4 asistencije za velikih 17 minuta.

Odigrao je jako lose odbranu, mnogi su ga lagano prolazili pa im se tako otvarao prostor ili za pas ili za polaganje.

Poslednji napad je ocajno odigrao, jedva je dobacio loptu do Savanovica (on ili neko drugi) koji je maestralno (u skoku) pronasao Rasica. Sto znaci -> nije ga Teodosic pronasao, on je zakomplikovao situaciju, drugi igrac je pronasao Rasica.

Kosarku jako slabo poznajes. Na ovom forumu o njoj i ne treba da pises. Percepcija ti je uzasna, jer ti je termin fantastican nepoznat, ako pogledamo tacne podatke. Druge prozivas da seru kao foka, a ovde si u ovom postu jedino ti lupao gluposti i niko vise.

Ako je on sinoc za ovu minutazu odigrao najbolju partiju u kvalifikacijama, onda je svaki komentar suvisan.

Da ne zaboravim, imamo i +/- na terenu. Teodosic je imao +4. Bio je jedan od najslabijih na terenu. Za vreme koje je imao loptu i vreme koje je proveo na terenu, za ukupno ucesce u napadu, kao i % zadrzavanja lopte -> on je sinoc bio jako los.

Bolje greske u odbrani da ne pominjem, jer bih morao snimke da postavljam -> onda bih usao u duboku analizu, a ja ne moram da ih ispravljam...zbog toga je selektor tu.

Ako neko ne vidi desavanja na terenu, vidi ih na papiru ( ne sve, naravno...by Kecman, Bowen, Vesely). Nisu jednostavna, ali se mogu izvuci jako bitni podaci. U NBA ligi, izvlace se jos bolji podaci za svakog igraca...pa se na osnovu toga prave korekcije. Za te ozbiljne detalje, treba rad i samo rad. Obradovic je trener sa najboljom logistikom u Evropi. A on kosarku najvise i prati. I najbolje je razume.
Alonzo

Postby Bobo_Vieri » 12 Sep 2012, 16:38

AirBall wrote:Savanovic zna neke stvaro koje ne znas, zna sta mu je Keselj rekao nakon sto smo izgubili od Francuza u Litvaniji kada je on promasio zicer...

Da bi mogao da sudis moras imati uvid u sve cinjenice...

Jednostavno Duda je ispustio konce i ispastaju svi pocevsi od igraca do navijaca...

Kakve to veze ima s medijima, pobogu?
Bobo_Vieri

Postby John Doe » 12 Sep 2012, 16:49

Jbiga ne znam što ljudi očekuju od pleja 40 poena. Inače kad o Teodosiću pričaš, čovek je prvi u našoj reprezentaciji u proseku po poenima, mislim. U tom drugom poluvremenu od 32 poena on je učestvovao u minimum 11, ako računaš ove 4 asistencije i svaku po 2 poena. Od Tepića je juče odigrao lošije, ali taj Tepić je juče prvu utakmicu odigrao kako treba... Ako spominješ taj +/- faktor, onda navedi i to da je po tome najbolji igrač bio SAVANOVIĆ sa + 20. Drugo Anđušić je odigrao u napadu fenomenalno, samo još kad bi dečko popravio odbranu i malo dobio na masi :triprsta: Juče smo imali 4 igrača koji su odigrali relativno dobro i to je ono što nam je trebalo u ovim utakmicama što smo pukli...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby ofkovac » 12 Sep 2012, 16:55

@alonzo

to je kad se suvo pogleda, ali cinjenica je da smo na pocetku 3/4 imali +6 u toj deonici, dakle +26 ukupno, kuci, pred punom halom, i dozvolili smo da nam pridju na +11 par min pred kraj...to su ti padovi koji nas kolju...ne moze teo da igra odlicno drugo poluvreme ako smo mi imali pad od -15 poena...ne daj boze da je odigrao lose, bilo bi na jednu loptu :laugh:
ofkovac

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 17:18

Bobo_Vieri wrote:
AirBall wrote:Savanovic zna neke stvaro koje ne znas, zna sta mu je Keselj rekao nakon sto smo izgubili od Francuza u Litvaniji kada je on promasio zicer...

Da bi mogao da sudis moras imati uvid u sve cinjenice...

Jednostavno Duda je ispustio konce i ispastaju svi pocevsi od igraca do navijaca...

Kakve to veze ima s medijima, pobogu?

Nema, naravno, nikakve. Divljacitm su se odmah. čim su JEDVA prošli, prvi oglasili da popljuju sve što je rečeno (u najblažoj mogućoj varijanti) za njihovu igru i zalaganje. Jednom su krivi mediji, drugi već preti "ovim reprezentacijama koje su nas dobile u kvalifikacijama" kako ćemo im pokazati šta je košarka na prvenstvu.

Inače, juče nisam imao stomak da gledam utakmicu, već sam iskusno propustio kompletan reprezentativni program, gde su me najviše šokirali fudbaleri, a ovi smradovi od kojih barem sedmorica ne zasližuju nikada više da obuku dres državnog tima (pritom tu ne mislim i na Divljaka No1, jer je - kakav god da je - neophodan ovoj generaciji jer je de facto najtalentovaniji, što naravno ne govori o njemu već o nac. timu). Ali on on samo da nije vođa, već je u odsutnim trenucima upravo suprotno. Zbog toga je i njemu i timu potreban 'korektor', a to mučeni Tepić, uprkos sinoćnoj (kažu mi) pristojno odigranoj utakmici, to više nikada ne može da bude. O Sotiru i da ne govorim.

Nešto mora da se menja. Postoji izvestan talenat, ali moramo da pogledamo sebi u oči i priznamo da smo trenutno daleko od visokih dometa u evropskoj košarci. Golubar je kriv, ali ne baš za sve. Pitanje je samo da li neko uopšte hoće da se bakće s reprezentacijom, s obzirom na rejting koja ista trenutno ima kod igrača koji je na skandaloznom nivou. Ako je zaista neki kurac, Djilas bi ovo morao da reši.
Moebius

PreviousNext

Return to Reprezentacije