Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby John Doe » 12 Sep 2012, 17:42

Sve zavisi kako gledaš. Znaš kad u novinama izađe "Vi ste bruka Srbije"? Ova priča pa nek ide u penziju ako neće na pripreme samo kod nas pije vodu. Znaš koji bi igrač iz bilo koje reprezentacije učestvovao na pripremama 3 meseca i turniru od mesec dana? Pa svi ovi koji neće, Rakočević, Pavlović, Miličić..... Nek mi neko kaže ime reprezentacije koja se sprema više od mesec dana za bilo koje takmičenje. Pa da sam na njihovom mestu, zahvalio bi se Dudi i rekao neću da brukam Srbiju i sebe. Pa bi ih o5 pljuvali što ne igraju...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 18:07

Alonzo wrote:bla, bla, kenj, ser,...

Vazi, strucnjak, sad deder uz pomoc ove statistike koju si postavio objasni kako se to Teodosic izdrkava besomucnim sutiranjem i kako igra solo, sto je mesecima tvoja glavna zamerka na njegov racun.

Ja se u kosarku zaista ne razumem mnogo ali to se da ispraviti. Urodjeni nedostatak inteligencije i psihoticnost se, na tvoju zalost, ne ispravljaju tako lako. Mada ovo drugo moze vremenom, pa savetujem da pocnes sto je moguce ranije.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Alonzo » 12 Sep 2012, 18:17

harper lee wrote:
Alonzo wrote:bla, bla, kenj, ser,...

Vazi, strucnjak, sad deder uz pomoc ove statistike koju si postavio objasni kako se to Teodosic izdrkava besomucnim sutiranjem i kako igra solo, sto je mesecima tvoja glavna zamerka na njegov racun.

Ja se u kosarku zaista ne razumem mnogo ali to se da ispraviti. Urodjeni nedostatak inteligencije i psihoticnost se, na tvoju zalost, ne ispravljaju tako lako. Mada ovo drugo moze vremenom, pa savetujem da pocnes sto je moguce ranije.

Odgovorio sam ti cinjenicama i statistickim podacima, dok ti odgovaras vredjanjem i glupostima. Ako si bolestan - mozes da pronadjes instituciju za lecenje. Ako nesto ne znas, nemoj da pises. Prvo razmisli o svemu tome, pa tek onda donesi zakljucak. Utisak ti je bio da je Teodosic odigrao fantasticno drugo poluvreme - pokazao sam ti gde mozes da ides sa tim utiskom.

Teodosicu sam zamerao to sto ne ukljucuje ostale u igru. Sto se suta tice -> postoji statistika. Ona ne laze i ne krade. Njemu zameram sto igra lezerno, sto ne igra odbranu i sto je u xy situacija solirao, umesto da doda saigracima.

Posto sam ovde zbog kosarke, a ne zbog vredjanja...a znam da ces opet pokusati da diskutujes o svemu, samo ne o kosarci -> imas milion ostalih topika, a kosarku ili pazljivije (cistije) gledaj ili izbegavaj da je komentarises.
Alonzo

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 18:28

Moebius wrote:
harper lee wrote:Ja se u kosarku zaista ne razumem mnogo...

A zašto se onda praviš pametan na svakom koraku topingu kada je taj sport u pitanju? Samo zato što si A. Maracanus, pa ko veliš da po difoltu znaš sve?

E, da - jebo te Teo. (tm, by harper lee)

Otkad je iskazivanje misljenja isto sto i "praviti se pametan". Ako pogledas bolje moje postove videces da retko ulazim u oblasti i terminologiju koje su mi manje poznate i uglavnom se zadrzavam na nekoj opstoj subjektivnoj oceni onoga sto sam video. Na stranu sto je vecina mojih postova reakcija na ono sto detektujem iz postova drugih forumasa a govori vise o tim forumasima nego o samoj igri, za sta sam prilicno strucan. Mislim, toliko prilicno da bi bilo neprilicno da govorim koliko.

Jos uvek cekam da vidim kako se ona Teova statistika uklapa sa tezom o divljaku koji nista ne radi na utakmici osim sto sutira kao manijak. Ziv nisam da posvedocim takvom masakriranju logike.
harper lee

Postby kojotppp » 12 Sep 2012, 19:00

treba reaktivirati vuleta avdalovica, jebes teodosica.
kojotppp

Postby kezman » 12 Sep 2012, 19:36

kojotppp wrote:treba reaktivirati vuleta avdalovica, jebes teodosica.

vala jebes teodosica novi Rakocevic :nisamja:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby HariHaler » 12 Sep 2012, 19:54

Alonzo wrote:
harper lee wrote:Seres kao crno-bela foka, a one na ovom forumu isporucuju najvece gomile sranja. Teo je drugo poluvreme odigrao fantasticno, cak je uspeo i za 5 sekundi da izmisli cistu poziciju za Rasica da nas odvede na +19 koju je ovaj, naravno, zajebao. No, ne vredi vise na ovom forumu pisati o tome, Teodosic da ubaci 50 koseva i udeli 20 asistencija na utakmici opet bi mu se ovde prikenjavalo. Andjusic Teu ne moze ni patike da nosi i nece moci do kraja karijere.

Sto se klubastva tice, o tome zaista nemam nameru da raspravljam sa ljudima cije su kritike na Teodosica proizvod cinjenice da nikada nije igrao u Partizanu, niti ce.

Iako nije upuceno meni, odgovoricu na ovo ->

Idemo redom...tvoj ortak Teodosic sta je uradio sinoc, prati ->

U 1/4 je bio na terenu 8.30 minuta i tada je bio rezultat 25-13. Za to vreme je zabelezio 3 asistencije, 3 pts i 1 steal. Sut 1/1.

Ulazi 5 min. pre kraja 2/4 i pri rezultatu 42-20. Do kraja poluvremena je promasio 2 trojke i jednu pogodio. Nijednom nije asistirao, a vidi se i po ucinku da je jako slabo bio zapazen u toj cetvrtini. Sut 1/3.

Rezime prvog poluvremena -> 6 pts, 3 asist, 1 steal, 2-4 sut za 3pts za skoro 14 minuta na terenu.

Postigli smo 51 pts, i on se tu ukljucio sa 6 poena i 3 asistencije.

Idemo sada na to drugo "fantasticno" poluvreme o kome toliko zelis da cujes ->

3/4 je igrao sve vreme. Znaci -> 10 minuta. Za to vreme je zabelezio -> 2 skoka, 1 turnover, 2 asistencije i jednom je promasio trojku. Sto znaci -> za 10 minuta je zabelezio 0 poena. Sut 0/1.

Za to vreme smo vodili 51-31 do 63-47.

4/4 -> Odmarao je 3 minuta i usao 7 minuta pre kraja pri rezultatu 68-52 i igrao je skoro do kraja (odmarao 21 sekund). Zabelezio je -> 2 asistencije, 1 turnover, 3 pts pogodio, 3 pts promasio. Sut 1/2.

Rezime drugog poluvremena -> Za 17 minuta je zabelezio -> 3 pts, 2 skoka, 2 turnoversa, 4 asistencije i sutirao je 1/3.
Od 32 poena, on je ucestvovao sa samo 3 pts.

Za to tvoje fanstasticno poluvreme, koje si primetio -> imao je samo 3 poena i 4 asistencije za velikih 17 minuta.

Odigrao je jako lose odbranu, mnogi su ga lagano prolazili pa im se tako otvarao prostor ili za pas ili za polaganje.

Poslednji napad je ocajno odigrao, jedva je dobacio loptu do Savanovica (on ili neko drugi) koji je maestralno (u skoku) pronasao Rasica. Sto znaci -> nije ga Teodosic pronasao, on je zakomplikovao situaciju, drugi igrac je pronasao Rasica.

Kosarku jako slabo poznajes. Na ovom forumu o njoj i ne treba da pises. Percepcija ti je uzasna, jer ti je termin fantastican nepoznat, ako pogledamo tacne podatke. Druge prozivas da seru kao foka, a ovde si u ovom postu jedino ti lupao gluposti i niko vise.

Ako je on sinoc za ovu minutazu odigrao najbolju partiju u kvalifikacijama, onda je svaki komentar suvisan.

Da ne zaboravim, imamo i +/- na terenu. Teodosic je imao +4. Bio je jedan od najslabijih na terenu. Za vreme koje je imao loptu i vreme koje je proveo na terenu, za ukupno ucesce u napadu, kao i % zadrzavanja lopte -> on je sinoc bio jako los.

Bolje greske u odbrani da ne pominjem, jer bih morao snimke da postavljam -> onda bih usao u duboku analizu, a ja ne moram da ih ispravljam...zbog toga je selektor tu.

Ako neko ne vidi desavanja na terenu, vidi ih na papiru ( ne sve, naravno...by Kecman, Bowen, Vesely). Nisu jednostavna, ali se mogu izvuci jako bitni podaci. U NBA ligi, izvlace se jos bolji podaci za svakog igraca...pa se na osnovu toga prave korekcije. Za te ozbiljne detalje, treba rad i samo rad. Obradovic je trener sa najboljom logistikom u Evropi. A on kosarku najvise i prati. I najbolje je razume.

:blue:

Ma ne, Teodosic je bolji od Nesa i Kida zajedno. Bog kosarke. Najbolji plejmejker u Evropi. Car. Genije. Pablo Pikaso.

Savan je Salvador Dali.

...

Uvek sam pre za igrace tipa - Vule Avdalovic, Zoran Savic, Zeljko Obradovic.

Znaju koliko ne znaju, podrede se timu, nikoga ne potcene, ostave i srce i dusu, pa sta bude. To svako normalan ceni i postuje.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby harper lee » 12 Sep 2012, 20:02

Hari Haler and Harper Lee like this. :biggrin:

S Vuletom na krov Evrope, kakav kurac Teodosic. Ziveli Alije Sirotanovici srpske kosarke.
harper lee

Postby kojotppp » 12 Sep 2012, 20:10

harper lee wrote:

Hari Haler and Harper Lee like this. :biggrin:

S Vuletom na krov Evrope, kakav kurac Teodosic. Ziveli Alije Sirotanovici srpske kosarke.

evo, ja se zajebavao ali vidis da ima i ozbiljnih koji to misle.

bojan popovic uvek daje sve od sebe, duda odmah da reaguje. jel vesa petrovic zavrsio karijeru? da gledamo njega a ne ove jajare i picke koji ne daju sve od sebe, sem sto su svake godine po dva meseca na pripremama i ne odbijaju poziv cak ni za kvalifikacije?! kakvi smradovi.
kojotppp

Postby kezman » 12 Sep 2012, 21:25

slavite ljudi odveo nas Teo na EP ..Srbjja na EP medju 26 ekipa ...uspeli smo pre Estonije ..
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby dejannikolicc » 12 Sep 2012, 21:27

Lucic 16
Teodosic 12,4
Krstic 12
Savanovic 8,78
Bjelica 8
Tepic 7,7
Andjusic 7,13
Macvan 7
Nedovic 6,57
Erceg 6
Musli 5,75
Stimac 5,44
Keselj 4,57
Rasic 4,4
Paunic 2,17
Ovo je prosecan broj poena, užas, šta reći
dejannikolicc

Postby KKP » 12 Sep 2012, 21:45

dejannikolicc wrote:Lucic 16

Lučić kapiten, jedan je Lučić kapiten! :D
KKP

Postby ima 1 tim » 12 Sep 2012, 22:02

AirBall wrote:Da mi relevantni izvor nije ukazao na ovo ne bih ni ja napisao na forumu...

:laugh:

Spoiler: pokaži
a kako ti je to ukazao :unsure: ? i po cemu je relevantan?bio je sa njima na tusiranju?

ah da,jos jedno pitanje,kako i kada si upoznao tog relevantnog izvora?

AirBall wrote:
Robert Jordan wrote:a sta je keselj rekao savanovicu tacno?

Rekao mu je da nakon sto je Savan promasio protiv Francuza da je zbog njega ostao bez nacionalne penzije...

:laugh:

jeste,i Luka Mitrovic je na Twitteru napisao da ce BB u kkczbgd a gle cuda,ti si se i tada prvi upecao :mukica:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Moebius » 12 Sep 2012, 22:39

harper lee wrote:Otkad je iskazivanje misljenja isto sto i "praviti se pametan". Ako pogledas bolje moje postove videces da retko ulazim u oblasti i terminologiju koje su mi manje poznate i uglavnom se zadrzavam na nekoj opstoj subjektivnoj oceni onoga sto sam video. Na stranu sto je vecina mojih postova reakcija na ono sto detektujem iz postova drugih forumasa a govori vise o tim forumasima nego o samoj igri, za sta sam prilicno strucan. Mislim, toliko prilicno da bi bilo neprilicno da govorim koliko.

Jos uvek cekam da vidim kako se ona Teova statistika uklapa sa tezom o divljaku koji nista ne radi na utakmici osim sto sutira kao manijak. Ziv nisam da posvedocim takvom masakriranju logike.

Ma, s vama filozofima je uvek zajebano. Em znate to što znate, pa se pravita važni (pametni - prim. aut.), em i ako nešto ne znate to vešto prikrivate demagogijom koja vam je second nature. Naravno, samo oni najveći "znaju da ništa ne znaju". :nargile:

Znaš ti o košarci više nego dovoljno za jednu prosečnu forumašku kaficu, zato sam te i cimnuo. A i braniš Tea kao da ste u Valjevu zajedno dilovali gandžu sedeli u biblioteci i čitali Parmenida u prvom srednje. Šalim se, naravno, jer znam zašto ga voliš.

Image

U suprotnom (da je nedajbože igrao za KKP) bio bi najveći pljuvač tog igrača na ovom forumu.

Da učestvujem u Teo-ne Teo raspravi mi je deplasirano, jer on naprosto mora da bude tu pošto boljeg nemamo. Savan, however, is a whole different story. Problem je u Sistemutm, kao i vođenju reprezentacije, ali i u Golubarevom nepotizmu u okviru Saveza za koji znaju upućeni i koji mu nimalo ne služi na čast.

I još jednom ću reći, iako znam da me niko ozbiljno shvatiti neće, da nam je pod hitno potreban naturalizovani igrač, i to na kecu. Od do juče nepostojeće reprezentacije (samo) jedan mali crnac iz Njuorleansa je uspeo da napravi tim koji je za nas u ovom trenutku misaona imenica. Pametnom dovoljno, glupom besmisleno, siromašnom svejedno, nadobudnom uvreda.
Moebius

Postby Diktator » 13 Sep 2012, 01:07

Reprezentacija Srbije
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

PreviousNext

Return to Reprezentacije