serbianhoops wrote:Pre ili kasnije istina uvek ispliva na povrsinu!!
DRAGAN LABOVIC IS MY NEW HERO.
Vratio bih se malo na dešavanja iz 2008. godine, kad je sve i počelo. Bio sam najbolji strelac Jadranske lige i najbolji igrač svakog mogućeg prvenstva, ali nisam imao mesta u tada vašoj reprezentaciji sastavljenoj iz jedne menadžerske agencije.
istina--->Velickovic & Macvan nemaju veze sa Beobasket agencijom.
Devedeset posto njih je kroz tu akciju uzelo milione.
istina--->dva igarca agencije Beobsket je ucestvovalo na EP09,jedan je bio Milenko Tepic,a drugi Ivan Paunic
"Moje mišljenje je da ste neuspešan trener. Mislim da uopšte niste trener, nego da ste košarkaški filozof. Uzeli ste dve Evrolige, potrošili 970 miliona evra", napisao je Labović, uputivši Ivkovića da o trofejima za savet upita Željke Obradovića
istina--->DI je prosle godine uzeo EL sa timom koji je imao znatno manji budzet od veceg dela elite
"Ne igram u Realu, niti u Barseloni, ali imam u nogama u poslednje tri godine više minuta na parketu nego 80 odsto vaše reprezentacije
istina--->ima minutazu taman kao Paunic u Novgorodu
1. Gde sam naveo da 80% reprezentativaca imaju ugovor sa Beobasketom ??????
nisi ti napisao,ali si podrzao labovicevu istinu gde on prica o tim %.
2. Gde sam naveo da su igraci sa KC 2009 imali ugovor sa Beobasketom ??????
isto kao pod 1.
3. Od 2009, svi znamo da je Bjelica bolji igrac od Keselja koji je odlican spot up suter i nista vise. Pa je sramota da bolji igrac ima sporednu ulogu pored jednodimenzionalnog Keselja.
bolji jeste,ali to ne pokazuje konstantno.
4. Gde sam naveo da je Stimac pozvan kao igrac Beobasketa ??????
videti pod 1..jer je kod tebe osnovni aksiom da DI zaradjuje preko menadzera Miska deleci zaradu od prodaje igraca na stetu nekih drugih.Pa valjda bi Misko ugurao preko DI Maranovica...
5. Na sirem spisku nema igraca drugih agenata koji to zasluzuju.
mislis--->ne zasluzuju?Od Cakarevica do Milutinovica..a ima ih sigurno jos,samo me mrzi da trazim imena agenata..
6. Problem je sto Misko ima ugovore sa selektorima vecine nasih reprezentacija. Sukob interesa. Isti je slucaj sa Marinom koi istovremeno vodi klub i reprezentaciju. To se moze resiti kad bi Savez imao profesionalne trenere. Obzirom da Djilas preko Kleuta reketira nekoliko beogradski firma, ima nade i za to.
iskreno,jel ti mislis da DI nije mogao da uzme mnogo vecu lovu u Turskoj ove godine?jel mislis da je prodaja drva njegov domet?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.