Aleksa9 wrote:AirBall wrote:Ma daj brate, on je najkorisniji igrac turske lige koliko je i Torey Thomas bio 3. najbolji strelac ruske lige...
Zajebi statistiku, ozbiljne ekipe mnogo rotiraju i odmaraju najbolje igrace u ligi...
Ted je 6.plasirana ekipa na tabeli.IGra 29 minuta po mecu...dobili su Efes...kada su igrali protiv Fenera odvalio je njihove centra...Tomas nije imao ni blizu tako dobru statistiku i igrao je u dosta slabijem timu...Ne mogu da verujem koliko ga potcenjujete...Trenutno je bolji igrac od recimo Stimca...
Wow, bolji igrač od Štimca
Dobar je Jovo, izuzetno ga poštujem kao igrača, ali reći da je bolji od Kecmana iz one
tm sezone je u najmanju ruku smešno..
Izdaješ se za izuzetnog poznavaoca košarke, pa mi je ovaj biser još smešniji nego da je to rekao neko drugi...
On topic: Smatram da možemo puno u Sloveniji, nekako sam uvek optimista kada je košarkaška reprezentacija u pitanju.. Bude li Duda uspeo da nametne autoritet Teodosiću, ova ekipa može puno. Sa druge strane, ako se Teodosić bude ponašao kao na poslednje dve reprezentativne akcije, bolje i da ne idemo u Sloveniju..
Voleo bih da vidim u reprezentaciji Savovića, samo ne znam koliko je to realno.. Jel Kuzmić i dalje može da zaigra za našu reprezentaciju ako se debili iz saveza potrude, ili je on gotova priča?
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...