Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 30 Dec 2012, 17:35

Ma daj brate, on je najkorisniji igrac turske lige koliko je i Torey Thomas bio 3. najbolji strelac ruske lige...

Zajebi statistiku, ozbiljne ekipe mnogo rotiraju i odmaraju najbolje igrace u ligi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hezonja » 30 Dec 2012, 17:43

AirBall wrote:Ma daj brate, on je najkorisniji igrac turske lige koliko je i Torey Thomas bio 3. najbolji strelac ruske lige...

Zajebi statistiku, ozbiljne ekipe mnogo rotiraju i odmaraju najbolje igrace u ligi...

Ted je 6.plasirana ekipa na tabeli.IGra 29 minuta po mecu...dobili su Efes...kada su igrali protiv Fenera odvalio je njihove centra...Tomas nije imao ni blizu tako dobru statistiku i igrao je u dosta slabijem timu...Ne mogu da verujem koliko ga potcenjujete...Trenutno je bolji igrac od recimo Stimca...
Hezonja

Postby kecman » 30 Dec 2012, 17:59

Aleksa9 wrote:
AirBall wrote:Ma daj brate, on je najkorisniji igrac turske lige koliko je i Torey Thomas bio 3. najbolji strelac ruske lige...

Ted je 6.plasirana ekipa na tabeli.IGra 29 minuta po mecu...dobili su Efes...kada su igrali protiv Fenera odvalio je njihove centra...Tomas nije imao ni blizu tako dobru statistiku i igrao je u dosta slabijem timu...Ne mogu da verujem koliko ga potcenjujete...Trenutno je bolji igrac od recimo Stimca...

Wow, bolji igrač od Štimca :uzbud:

Dobar je Jovo, izuzetno ga poštujem kao igrača, ali reći da je bolji od Kecmana iz onetm sezone je u najmanju ruku smešno..
Izdaješ se za izuzetnog poznavaoca košarke, pa mi je ovaj biser još smešniji nego da je to rekao neko drugi...

On topic: Smatram da možemo puno u Sloveniji, nekako sam uvek optimista kada je košarkaška reprezentacija u pitanju.. Bude li Duda uspeo da nametne autoritet Teodosiću, ova ekipa može puno. Sa druge strane, ako se Teodosić bude ponašao kao na poslednje dve reprezentativne akcije, bolje i da ne idemo u Sloveniju..
Voleo bih da vidim u reprezentaciji Savovića, samo ne znam koliko je to realno.. Jel Kuzmić i dalje može da zaigra za našu reprezentaciju ako se debili iz saveza potrude, ili je on gotova priča?
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Hezonja » 30 Dec 2012, 18:11

Sa Stimcem sam ga poredio, jer je reprezentativni centar...Kecman je te sezone davao neke bitne koseve, ali Stanojevic igra mnogo konstantnije...VIdecemo do kraja sezone kako ce izgledati, ali ovako nastavi sigurno da je ovo MNOGO bolja sezona nego ona Kecmanova.
Hezonja

Postby Tegi » 30 Dec 2012, 18:20

Aleksa9 wrote:Sa Stimcem sam ga poredio, jer je reprezentativni centar...Kecman je te sezone davao neke bitne koseve, ali Stanojevic igra mnogo konstantnije...VIdecemo do kraja sezone kako ce izgledati, ali ovako nastavi sigurno da je ovo MNOGO bolja sezona nego ona Kecmanova.

Kecman je tada igrao u CETVRTOM najboljem evropskom timu! Jovo trenutno ima duplo bolju statistiku od Krstica, to znaci da treba da nam bude prvi centar?
I ja bih djedu Jovu pruzio sansu( ako je uopste zainteresovan ), ali ljudi, otarasite se klupskih duhova proslosti.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Unexpected » 30 Dec 2012, 18:22

Aleksa9 wrote:Sa Stimcem sam ga poredio, jer je reprezentativni centar...Kecman je te sezone davao neke bitne koseve, ali Stanojevic igra mnogo konstantnije...VIdecemo do kraja sezone kako ce izgledati, ali ovako nastavi sigurno da je ovo MNOGO bolja sezona nego ona Kecmanova.

Grešiš za Keca, nisu samo koševi bili, nikada kod njega nije bilo samo to. Čovek je odigrao sezonu života, i tada je prema njemu učinjena velika nepravda.
The End.
Unexpected

Postby Hezonja » 30 Dec 2012, 18:24

Unexpected wrote:

Grešiš za Keca, nisu samo koševi bili, nikada kod njega nije bilo samo to. Čovek je odigrao sezonu života, i tada je prema njemu učinjena velika nepravda.

Naravno, trebao je biti pozvan i on, kao sto i sada treba Jovo.
Hezonja

Postby Unexpected » 30 Dec 2012, 18:28

Iskreno, već rekoh, nemam pojma za Jovu. Ipak sledeće godine puni 36 godina, ako se radi ciklus od 4 godine, on posle EP pitanje je gde će biti...
The End.
Unexpected

Postby Baron » 30 Dec 2012, 18:32

@ Pa Neocekivani, ja bih to shvatio kao jednokratnu pomoc dok recimo Musli ili Milutinov, u nekoj perspektivi i Ristice,Salic,mozda Kuzmic ne sazre kao igraci, jer mi je mucno da gledam tandem Stimac Krle, ni Perovic mi nista drazi nije, a ove sezone pogubljeniji no ikad.
Baron

Postby Unexpected » 30 Dec 2012, 18:35

Lawrence wrote:@ Pa Neocekivani, ja bih to shvatio kao jednokratnu pomoc dok recimo Musli ili Milutinov, u nekoj perspektivi i Ristice,Salic,mozda Kuzmic ne sazre kao igraci, jer mi je mucno da gledam tandem Stimac Krle, ni Perovic mi nista drazi nije, a ove sezone pogubljeniji no ikad.

Ko će biti na centru u protivničkim ekipama?

EP je turnirski sistem, nije utakmica jednom nedeljno.
The End.
Unexpected

Postby Baron » 30 Dec 2012, 18:44

Nemam pojma, znam da Gasol nece igrati sigurno, da ce Slovenci skupiti sve sto valja...poenta mi je da ne zelim kako pik brani duo Teo Stimac..
Baron

Postby Unexpected » 30 Dec 2012, 18:47

Možda je vreme gurnuti mlađe u vatru uz Krleta, ako nije jaka konkurencija na petici, od ovih starijih očito nema 'leba...
The End.
Unexpected

Postby Tegi » 30 Dec 2012, 18:51

Unexpected wrote:Možda je vreme gurnuti mlađe u vatru uz Krleta, ako nije jaka konkurencija na petici, od ovih starijih očito nema 'leba...

Siguran sam da ce nas centarski tandem u Sloveniji biti Krstic-Musli+neka cetvorka ce moci da pomogne na petici( daj Boze Savovic ).
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baron » 30 Dec 2012, 18:56

Vec vidim kako nas zapisava tandem Lorbek-Dragic u slucaju da ih brani sa postavom recimo Teo-Savan-Stimac.
Baron

Postby Hezonja » 30 Dec 2012, 18:58

Ja sam za to da se cela ekipa totalno podmladi...Ubaciti u vatru Dangubica, Micica, Cvetkovica, Bogdanovica i Milutinova.
Hezonja

PreviousNext

Return to Reprezentacije