Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Cvele » 04 Jan 2013, 10:13

Teodosic,Markovic
Tripkovic,Nedovic,Bogdanovic ili Tepic
Lucic,Micov
Bjelica,Savanovic,Macvan ili Savovic
Krle,Milutinov ili Musli

Mozda ovako nesto...
Cvele

Postby rankoro » 04 Jan 2013, 10:23

Moramo imati neku bolju rezervu na centru od Muslija ili Milutinova ne moze sav teret na Krstica nisam siguran da bi i Perovic to dobro popunio treba probati sa Rakovicem
rankoro
Guest

Postby Talicni Tom » 04 Jan 2013, 10:51

Ne moze se sa samo jednim centrom, Musli i Milutinov trenutno nisu ozbiljne opcije.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby ИлићКапитен22 » 04 Jan 2013, 10:54

Раковића убедити да игра.Кад већ Пековића пропустисмо оне године :crybaby:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Baron » 04 Jan 2013, 11:02

Mislim da je realno da cemo gledati Rakovica, koliko recimo i Milicica...nama treba centar defanzivac, a Musli je pokazao da moze to da odradi u onoj utakmici sa CSKA kada je zaustavio Krstica koji je jedan od ofanzivno kompletnijih centara u EL. Pre sam da se da sansa Musliju nego Stimcu, koji za proteklo leto porastao i do 5 cm na pojedinim sajtovima, zato sam ja predlagao Jovu Stanojevica za 10ak minuta, kao ispomoc u Sloveniji dok klinci ne stasaju, a nema sumnje da ce Musli do kraja sezone biti mnogo bolji igrac nego sto je bio u kvalifikacijama za EP. Andjusica tesko da cemo gledati, i drago mi je zbog toga, mislim da je realnije da gledamo Tepica,Tripka,DMB pa i Nedovica na beku, mozda i Bogdan upadne na siri spisak. Eventualno moze i Micov da se spusti na 2, moze i Markovic da odigra koji minut..ocekujem minijature Macvana na 5, kao i zvanje pojedinih atletski dominantnih igraca jer se Duda zalio da tu kaskamo i da zbog toga ne mozemo da igramo stil kosarke koji on zeli (Mislim da petorka Nedovic-Micov-Lucic-Bjelica-Savovic ispunjava sve zahteve u tom smislu) Sva moja prica pada u vodu, ako Kuzmic zaigra, on je klasa vec za nase centre, bar defanzivno, a to nam je potrebnije uz Krleta.
Baron

Postby rankoro » 04 Jan 2013, 11:56

Ako bi Musli svaku igrao kao protiv CSKA onda bi on bio moj izbor ali nije konstantan ni u Partizanu a to na EP nece proci isti mje razlog sto nebi bih zvao ni Savovica jer nisu konstantni i nemaju iskustva
rankoro
Guest

Postby ОГИ » 04 Jan 2013, 12:06

Ja sam siguran da će drugi centar biti Štimac. Bez obzira da li se to meni sviđa, mislim da će tako biti.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby rankoro » 04 Jan 2013, 13:27

Ako Stimac bude drugi centar onda ne moramo ni da idemo na EP on nije ni kvalifikacije odigrao da valja sa Estonijom,Slovackom i Izraelom kako ce da iogra protiv Pekovica ili Lavrinovica
rankoro
Guest

Postby ОГИ » 04 Jan 2013, 13:29

Neko gore napisa da se na Rakovića ne može računati dok je Ivković selektor.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Nikola » 04 Jan 2013, 15:26

Zaboravite na Rakovica i Raduljicu.
Nasi treba da urade sve sto mogu da probaju da se dokopaju Kuzmica. Bosanci ce ga sigurno hteti, ali on se prosle godine rastao na neobican nacin sa njima. Prvo je Aca Trica pricao kako ga nece pozvati ako bude igrao Letnju ligu, jer nece da ga ceka, onda je ovaj ipak dosao na vreme, da bi se posle nekoliko dana pokupio i otisao.
Ako ne, tu su Musli, Stimac i Kosta i to nam je.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zlaja » 04 Jan 2013, 15:39

U kosarci je lako. Na spisak nek stavi sve nase iz NBA, pa EL, pa EK, i nek se kidaju na pripremama. Ko nece, ne mora. Bez surovanja ko bi a ko ne bi na spisak, nek pozove sve iz ove 3 lige, pa nek se pravda ko ne zeli da se odazove.
Zlaja

Postby Tegi » 04 Jan 2013, 16:05

Lawrence wrote:Da sam Duda :
PG : Teo-Stefan
SG :Tripko,Nedovic-Tepic
SF : Lucic Micov
PF : Bjelica,Savovic,Macvan (da pomogne i na 5)
C : Krle,Musli

Na dvojci bih gledao DMB-a, Nedovica i Bogdana, ali znajuci Dudu, gledacemo Tepica i Rasica ponovo. :crybaby:
Na cetvorci se slazem za Nemanju. Savovic mi se svidja, ali sto rece Misa Lakic, gde se on to posebno dokazao. Sada svi treba da padnemo u nesvest na njegovih 11+9, pa Savan bi imao 20 ppg u ABA ligi. Ali opet, tako nam fali jedna skakacka masina. Mislim da ce izmedju Savovica, Macvana i Savanovica( Novicu bih vodio pre svih njih, bez razmisljanja ) odlucivati forma na pripremama.
Slazem se da Musli treba da ide.
Na pozicije 1 i 3 nemam primedbi, mislim da ce ovako i biti.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baron » 04 Jan 2013, 16:17

@Tegi...mislim da nam je Tepic na beku neophodan, iako nisam pristalica zvanja igraca zbog starih zasluga. Uticaj Tepica na tim je veliki, pre svega u odbrani u petorci sa Teom, gde odlicno odradjuje posao korektora, preuzima sve od 1-3..u napadu smiruje ovoga kada zadivlja, pomaze pri prenosu lopte (To se najbolje videlo protiv Rusije, kada ga nije bilo kada su nam se usrali u zivot presingom, a to DMB,Paun,Rasic, ni Bogdan jos uvek ne mogu). Uzima samo suteve kada je sam, a pogadja u nekom pristojnom procentu od 30ak % u reprezentaciji. Efikasan jedino nije u paru sa Markovicem. Bekovska petorka Teo,Markovic,Nedovic,Tepic,Tripko je po meni odlicno selektovana, imas kreativca, sutera, atletu,divljaka, imas smirenost, dobru odbranu...mislim da bolje od ovih 5 trenutno nemamo, jos gotovo svi mogu na 2 pozicije sem Tripka.
Sto se Savovica tice, on je tu da nadomesti skakacku inferiornost, jer ja cu se ubiti ako sl. put opet budem morao da gledam Stimca,Krstica,Macvana, Savana, ni jednu kombinaciju gde ce se 2/4 naci na parketu (Njima pod noge mozes da podvuces samo novine, i to ne od petka, jer tada dolazi tv dodatak) Eto, samo da ti obrazlozim zasto sam tako birao, da je Novica zdrav, ne bi bilo dileme.
Baron

Postby rankoro » 04 Jan 2013, 16:24

Trebalo bi zvati Milosavljevica ove godine ako nista drugo ono zbog odbrane u napadu ne bi mnogo doprinio ali igra strasnu odbranu mislim da je on bolje resenje za to od Paunica
rankoro
Guest

Postby Tegi » 04 Jan 2013, 17:39

Po meni Milosavljevic moze da igra u bilo kom evropskom timu, ali kao 10. ili 11. igrac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije