Board index Košarka Reprezentacije

Ženska reprezentativna košarka

Re: Ženska reprezentativna košarka

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 19:44

31-40 poluvreme

Malo smo se probudili pred kraj. Milica sa trojkom i prodorom nas vratila u život. Imali smo šansu da spustimo na - 7, ali su se tri naše igračice spetljale pod košem.

Fali nam Ana Dabović. Škerović stala u 2/4. Dubljević nas ubija i u odbrani i u napadu. Marina puno menja
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 19:45

bekrinjo wrote:Ko je ovaj strucni konsultant?

Nemam pojma ko je, ali čovek već kuka na suđenje u Srbiji. :facepalm:

Sudije pustile dosta oštru igru. Tuku i jedne i druge
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby bekrinjo » 13 Jun 2012, 19:48

Stoxan wrote:
bekrinjo wrote:Ko je ovaj strucni konsultant?

Nemam pojma ko je, ali čovek već kuka na suđenje u Srbiji. :facepalm:

Sudije pustile dosta oštru igru. Tuku i jedne i druge

Pa zbog toga izmedju ostalog i pitam...

A i situacija:
Radocaj promasuje otvorenu trojku a on kaze da Srbija inace nema dobar sut za 3 ali ih nikako ne treba ostavljati same jer su sjajne trojkasice?! :laugh:
bekrinjo

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 19:50

Ma da trojke su nam uvek bile moćno oružije :laugh:

Izlupeto se čovek za sve pare.

meni je najsmešnije što kaže da kad Srpkinje igraju kući sudije ne sviraju toliko faulova kao na strani. A ovo prva utakmica u kvalifikacijama. Ovako agresivno nismo igrali pre
Stoxan

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 19:55

Švajcarska u našoj grupi dobila Estoniju u gostima 62-58. Izuzetno bitna pobeda za Švajcarkinje
Stoxan

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 20:06

Taman smo krenuli napad da igramo, a u odbrani curi na sve strane

Ovaj stručnjak nastavlja da dominira
Stoxan

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 20:16

20 razlike. Gotovo je ovo. Treba ovu razliku što više smanjiti. Mislim da možemo dobiti ih kući.
Stoxan

Postby AirBall » 13 Jun 2012, 20:17

Kakva bruka za Srbiju... Gubimo od zemlje koja ima jedno 12 puta manje stanovnika od nas i eventualno 1 kosarkaski klub...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby serbianhoops » 13 Jun 2012, 20:25

Ocekivano. Pametno su dukljani odigrali. Cetinje zbog navijaca (naslednici dukljanskog-zeleznaskog pokreta), doveli su sjajnu amerikanku Murphy, uz to imaju centarski tandem Perovanovic-Dubljevic koje su bile najbolje i najperspektivnje u SCG (uz Matovic).
serbianhoops

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 20:29

Fali nam još jedan pley. Ne sviđa mi se uloga Milice Dabović. Previše slobode ima, kao i u Partizanu.
Ana Dabović jako loša. a ona je sigurno naš najbolji igrač.

Konsultant upoređuje crnogorske košarkašice sa NBA igračima :laugh:
Stoxan

Postby AirBall » 13 Jun 2012, 20:30

Ovo je stvarno sramota... Ajde da izgubimo od 8-10 razlike pa da se i razume, ali ovo je vec sprdnja...

Da mi je znati sta Maljkovicka radi sa njima, jos smo najbolje igrali kad je Joca Antonic bio trener...
AirBall

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 20:31

Daj Air ovo je tek prva utakmica. Pusti bar da odigramo ove kvalifikacije pa onda da sudimo da li je sramota ili ne
Stoxan

Postby AirBall » 13 Jun 2012, 20:33

Stoxan wrote:Daj Air ovo je tek prva utakmica. Pusti bar da odigramo ove kvalifikacije pa onda da sudimo da li je sramota ili ne

Pa da smo izgubili od Rusije 20 razlike pa bi bilo mnogo, hej Crna Gora, pa oni nemaju ni kosarkaski teren u vecini gradova...
AirBall

Postby Stoxan » 13 Jun 2012, 20:36

AirBall wrote:
Stoxan wrote:Daj Air ovo je tek prva utakmica. Pusti bar da odigramo ove kvalifikacije pa onda da sudimo da li je sramota ili ne

Pa da smo izgubili od Rusije 20 razlike pa bi bilo mnogo, hej Crna Gora, pa oni nemaju ni kosarkaski teren u vecini gradova...

Ta Crna Gora je bila 6. u Evropi prošle godine i za dlaku su joj izmakle OI.

Propustili smo priliku da se vratimo u meč. Smanjiti razliku na ispod 10
Stoxan

Postby AirBall » 13 Jun 2012, 20:42

Stoxane, ajd da mi pricas o Kanadi, tamo nisam bio pa i da ti verujem... U Crnoj Gori sam bio i znam kako stvari stoje...

Imaju jedan kosarkaski klub Buducnost koji lici na nesto i ostale sve same amatere...

Zabole me sto su bili 6. Srbija mora da bude regionalni lider, jer imamo najvecu tradiciju kada je ova igra u pitanju kao i najvecu bazu, najveci broj kosarkaskih terena, kosarkaskih klubova i ljudstva u citavoj exyu...

To sto ne znaju da rade i sto niko nece da im igra od odlicnih igracice to nije pitanje za mene, vec za nadlezne... Koja zemlja je toliko bogata da igra bez Petrovicke, Matovicke i Milovanovicke?

Sto Djilas nije isao da prica sa njima?

Ovo je bruka i sramota, kad se samo setim Cige Vasojevica kako je dobro radio, a i Mikija Vukovica, ovo je sprdnja danas...
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentacije