Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby Sam Spade » 09 Feb 2013, 21:29

Je l' i Teodosic prevara?
Potpis
Sam Spade

Postby StefNS » 09 Feb 2013, 21:40

Teo još mora da dokaže da nije prevara, prošle godine je žestoko prevario CSKA na F4 EL, a i reprezetnaciju je prevario par puta, pošto je umislio da je onim šutem protiv Španije kupio sebi pravo da divlja do kraja karijere.

A i jedan Teodosić je malo, pošto je FMP pod svoje skute godinama uzimao 80% najtalentovanije dece u Srbiji..
StefNS

Postby Sam Spade » 09 Feb 2013, 21:55

Kome da dokaže? A reprezentacija bi procvetala da nije njega, pun kurac aždaja imamo, pa ne mogu da dođu na red od njega.
Potpis
Sam Spade

Postby StefNS » 09 Feb 2013, 22:13

Tu se nažalost slažem...
StefNS

Postby rankoro » 09 Feb 2013, 22:24

Sam Spade wrote:Je l' i Teodosic prevara?

Teodosic je jedini igrac koji je izasao iz FMP-a a da je nesto uradio a i on je dvije sezone grijao klupu u Olimpijakosu prije nogo sto ga je Duda preko reprezentacije lansirao ali pogledaj listu igraca koji su ili bili potpuni promasaj ili nisu ispunili ocekivanja Askrabic,Vranes,Aleksandrov,Musli,Sekularac oni koji su nesto uradili su napustili klub rano tipa Macvan a nekima tipa Djekic ni to nije pomoglo jer problem u FMP-u je sto su oni najvise radili na marketingu zakace igracu novinare da cidu za njim i govore kako je super ultra mega giga talenat a na nivou rada sa njima nista
rankoro
Guest

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Baron » 09 Feb 2013, 22:27

@Rankoro..SAvanovic,Erceg..
Aleksandrov nije uspeo iz drugih razloga.
Baron

Postby rankoro » 09 Feb 2013, 23:00

Lawrence wrote:@Rankoro..SAvanovic,Erceg..
Aleksandrov nije uspeo iz drugih razloga.

Jedva nadjoh gde si prebacio post Erceg je po meni trebao da bude u NBA ali zbog prerane prodaje u Grcku i grijanja klupe tamo nije to ostvario karijera mu je trpela zbog toga ja ne zastupam ovo misljenje kao nesto apsolutno ali je cinjenica da je mnogo veci broj igraca propao u FMP-u nego sto ih je izaslo spremnih za seniorsku kosarku a i oni koji su imali bolje karijere nisu ispunili pun potencijal to je problem nase kosarke uopste ali zbog toga sto je jedno vrijeme FMp imao najveci broj igraca u mladjim kategorijama kod njih je najvise neuspjelih talenata
rankoro
Guest

Postby Hezonja » 10 Feb 2013, 00:36

rankoro wrote:
Sam Spade wrote:Je l' i Teodosic prevara?

Teodosic je jedini igrac koji je izasao iz FMP-a a da je nesto uradio a i on je dvije sezone grijao klupu u Olimpijakosu prije nogo sto ga je Duda preko reprezentacije lansirao ali pogledaj listu igraca koji su ili bili potpuni promasaj ili nisu ispunili ocekivanja Askrabic,Vranes,Aleksandrov,Musli,Sekularac oni koji su nesto uradili su napustili klub rano tipa Macvan a nekima tipa Djekic ni to nije pomoglo jer problem u FMP-u je sto su oni najvise radili na marketingu zakace igracu novinare da cidu za njim i govore kako je super ultra mega giga talenat a na nivou rada sa njima nista

Musli i Miljenovic su mladi igraci.Macvan je bar godinu dana stariji nego sto mu pise u pasosu, pa je zato i bio toliko dominantan, a i veoma je kosarkaski inteligentan.
Aleksandrov nije uspeo zbog mnogobrojnih povreda u trenutku kada je on trebao da najvise unapredi svoju igru(17-20 godina), ali siguran sam da ce ako ga povrede zaobidju igrati Evroligu, ako ne sledece, onda one tamo godine.
Hezonja

Postby Zlaja » 10 Feb 2013, 00:39

Aleksa9 wrote:Macvan je bar godinu dana stariji nego sto mu pise u pasosu

:pop:
Pa nije Vukovar na Prokletijama. Otkud ovo?!
Zlaja

Postby Diktator » 10 Feb 2013, 00:40

Imenjace,to za Macvana te je neko slagao..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Hezonja » 10 Feb 2013, 00:54

Aleksa wrote:Imenjace,to za Macvana te je neko slagao..

To sam cuo od trenera koji vodi mladje selekcije u BG-u, igrao je protiv Macvana(vodio protivnicku ekipu)...Nadam se da nisam u pravu...Ali je verovatno nas najinteligentniji igrac...I ako je tacno da ima 23 godine onda za njega ima vremena da napravi odlicnu karijeru...
Hezonja

Postby Baron » 10 Feb 2013, 01:02

Provlacile su se te price svuda, Macvan je 89 godiste, a sa 88im je osvojio u-19 prvenstvo u Novom Sadu savladavsi Ameriku u finalu. To je generacija Keselja,Stojacica, Katnica, ne mogu vise svih ni da se setim, selektor je bio niko drugi do Muta. Milance je bio mvp iako godinu dana mladji od svih.
Edit : Sad se setih Cupkovic iz Napretka, Keselj koji je igrao u DJironi, Bobi i Stefi iz Hemofarma, Cakarevic koji je bio igrac nekog Francuskog tima, mislim Asvela..Jeremic bio suter. Al' nisu bili ni blizu favorita..
Baron

Postby Zlaja » 10 Feb 2013, 01:09

Ma to su gluposti.
To je popularno kad si klinac pa uvek sumnjas u neko svercovanje. Secam se tako kad smo mi igrali protiv Buducnosti, svi su pricali da je Simon Vukcevic 2 god stariji (inace dao nam ga sa skoro pola terena :laugh: , a mi ostali smo jos kornere izvodili sa 16 :laugh: ). A takodje se secam bombardovanja ('99) i kad mi se drug zalio (isto '86) da mu je najteze kad nema toplu vodu ne moze da se brije :laugh: , i za njega su uvek mislili da je 2 god stariji.
Za Macvana je provereno da je '89, imam neke drugove iz Dalja i Vukovara koji ga znaju.
Zlaja

Postby Baron » 10 Feb 2013, 01:11

Naravno da su gluposti, tako kazu i za Stojakovica, i jos neke koji su u ratu izbegli iz Hrvatske.
Ja znam samo da je Arsen Iljasov 84 godiste, a kasniji Ersan Iljasova naprasno 87.
Isto kao i nas Cantekin koji je kao Gavrilovic bio stariji od 88og!
Baron

Postby Hezonja » 10 Feb 2013, 01:15

Lawrence wrote:Provlacile su se te price svuda, Macvan je 89 godiste, a sa 88im je osvojio u-19 prvenstvo u Novom Sadu savladavsi Ameriku u finalu. To je generacija Keselja,Stojacica, Katnica, ne mogu vise svih ni da se setim, selektor je bio niko drugi do Muta. Milance je bio mvp iako godinu dana mladji od svih.
Edit : Sad se setih Cupkovic iz Napretka, Keselj koji je igrao u DJironi, Bobi i Stefi iz Hemofarma, Cakarevic koji je bio igrac nekog Francuskog tima, mislim Asvela..Jeremic bio suter. Al' nisu bili ni blizu favorita..

To je prvenstvo bilo kada je totalno izdominirao onaj Brazilac Prestes, koji je imao nekih problema sa povredama i potpuno se pogubio, sad igra u Braziliji, a bio je TOP PROSPECT.
Iz nase ekipe izgubili su se Petar Despotovic, Cupkovic i Aleksandar Radulovic.
Hezonja

PreviousNext

Return to Reprezentacije